MENU

Η 17η Νοεμβρίου ήταν ημέρα γιορτής κύριοι του SDNA! Ήταν η μέρα που επισήμως το Συμβούλιο Εφετών μετέτρεψε την «εγκληματική οργάνωση» σε «συμμορία»!

Ήταν η μέρα που οι οπαδοί και τα μέλη της, ξεχύθηκαν στους δρόμους και κραύγαζαν: «Δεν είμαστε πια εγκληματική οργάνωση! Ήταν ένα αφήγημα των εξυγιαντών! Μια απλή συμμορία είμαστε»!

Τα δημοσιογραφικά πιστόλια πήραν φωτιά εκείνη την ημέρα κύριοι του SDNA! Γιόρταζαν, «πυροβολώντας» στον αέρα: «Τέλος το αφήγημα της εγκληματικής», έγραφαν και πρόσθεταν: «Τι έχετε να πείτε τώρα που η εγκληματική οργάνωση ήταν τελικά μια απλή συμμοριούλα που δεν έκανε απάτες, εκβιασμούς και ανατινάξεις; Άντε, το πολύ-πολύ να έστηνε κανένα παιχνιδάκι που και που»!

Κι εσείς, τρέχατε να τα μαζέψετε κύριοι του SDNA: Τι θα κάνουμε τώρα με την στήλη «εγκληματική οργάνωση»; Τι θα τα κάνουμε τα ειδικά μπανεράκια;

Σπεύσατε αμέσως να δημιουργήσετε νέα στήλη, με νέα ετικέτα: «Συμμορία»!

Εντάξει, συμμορφωθήκατε με την νομιμότητα: Το Συμβούλιο Εφετών μίλησε και είπε ότι δεν υπάρχει εγκληματική οργάνωση! Ήταν ένα… αφήγημα, του Κορέα, του Ανδρεάδη, του Δασκαλόπουλου και άλλων… τυχάρπαστων λειτουργών της δικαιοσύνης!

Έπρεπε κι εσείς να συμμορφωθείτε!

Όμως βιαστήκατε κύριοι του SDNA! Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου λέει ότι η «συμμορία» πάει στα σκουπίδια και μπορεί να επανέλθει η «εγκληματική οργάνωση»!

Τι θα κάνετε τώρα; Θα καταργήσετε πάλι την στήλη και θα επαναφέρετε την παλιά;

Αυτή την δουλειά θα κάνουμε;

Ακούστε την συμβουλή μου κύριοι του SDNA: Μην την αλλάξετε την στήλη! Κρατήστε την «συμμορία»!

Αφού τους αρέσει, γιατί να τους χαλάσετε χατίρι; Γουστάρουν! Όλο αυτό το κύκλωμα (με τους «δημοσιογράφους» τους μέσα), προτιμά την «συμμορία»! Είναι καλύτερη, λένε! Προτιμότερη! Έχει μικρότερα αδικήματα και μικρότερες ποινές! Δεν έχει ανατινάξεις φούρνων, απάτες και εκβιασμούς! Έχει… μικροκλοπές, μωρέ!

Τώρα, αν με την αναίρεση επανέλθουν και… δυο, τρία, τέσσερα, πέντε κακουργήματα, δεν χάλασε ο κόσμος! Πες τους «συμμορία» και παρ’ τους την ψυχή! «Εγκληματική οργάνωση» μην τους λες!

Ασ’ το να το λέει η δικαιοσύνη!

Βιαστήκατε κύριοι του SDNA!