MENU

Άλλοι δύο κατηγορούμενοι βρέθηκαν σήμερα ενώπιον του ειδικού ανακριτή διαφθοράς, Γιώργου Ανδρεάδη και απολογήθηκαν για τις κατηγορίες που τους βαραίνουν σε σχέση με την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» στο ποδόσφαιρο.

Πρόκειται για το μέλος της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, Μαρία Αναστασάκη και το μέλος του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ, Γιώργο Βλάσση.

Οι δύο τους απολογήθηκαν και τους επιβλήθηκε, μετά από συμφωνία εισαγγελέα και ανακριτή, ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο.

Ο ίδιος όρος είχε επιβληθεί και στο πρώην μέλος της Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League, Χαρίλαο Ζυγογιάννη και φαντάζει εξαιρετικά πιθανό ο ίδιος περιοριστικός όρος να επιβληθεί και στους υπόλοιπους κατηγορουμένους μετά τις απολογίες τους, εφόσον φυσικά συντρέχουν λόγοι.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως τόσο ο κύριος Βλάσσης, όσο και η κυρία Αναστασάκη έχουν ήδη παραιτηθεί από τις θέσεις τους στο διαιτητικό δικαστήριο και στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ αντίστοιχα.

Το επόμενο επεισόδιο στην υπόθεση αναμένεται την προσεχή Δευτέρα, οπότε και έχουν κληθεί να παρουσιαστούν στον ανακριτή τα τρία τελευταία πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση, προκειμένου να τους απαγγελθούν κατηγορίες και να πάρουν προθεσμία για να απολογηθούν. Το SDNA θα σας ενημερώνει για κάθε νέα εξέλιξη...

Εκτός ποδοσφαίρου ακόμα δύο δικαστές!