MENU

Επρόκειτο σήμερα (20/1) να ξεκινήσει στο Γ’ Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων (έπειτα από διακοπή της δίκης στις 4/12) η εκδίκαση της έφεσης που έχουν υποβάλλει οι πέντε πρώτοι (τέσσερις πλέον, μετά τον θάνατο του Μάκη Ψωμιάδη) καταδικασθέντες για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων του 2011 (γνωστό ως Koriopolis).

Εκτός του αποβιώσαντα Μάκη Ψωμιάδη που ήταν ο βασικός κατηγορούμενος, οι υπόλοιποι είναι ο Θωμάς Μητρόπουλος (πρώην ιδιοκτήτης Ηλυσιακού), ο Κωνσταντίνος Ριαβόγλου (πρώην ιδιοκτήτης Αγροτικού Αστέρα), ο Διονύσης Κωτούλας (πρώην ιδιοκτήτης Αναγέννησης Καρδίτσας) και ο Περικλής Αμανατίδης (πρώην προπονητής Αναγέννησης Καρδίτσας), οι οποίοι σε πρώτο βαθμό είχαν κριθεί ένοχοι και τους είχαν επιβληθεί ποινές φυλάκισης από 2 ως 4,5 έτη.

Ωστόσο η δίκη δεν κατέστη εφικτό να ξεκινήσει ούτε σήμερα, λόγω της αποχής των δικηγόρων κι έτσι το δικαστήριο έδωσε αναβολή για τις 20 Μαΐου.

Υπενθυμίζουμε πως η μεγάλη δίκη για το Koriopolis με τους 85 κατηγορούμενους πρόκειται να ξεκινήσει σε πρώτο βαθμό στις 15 Απριλίου.

Αναβολή για 20/5 στη δίκη για το Koriopolis No.1