MENU

Σήμερα (18/9, 19:55, Cosmote Sport 2HD) ξεκινάει το ταξίδι του Ολυμπιακού στα αστέρια, αφού οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν στο «Γ. Καραϊσκάκης» την φιναλίστ της περσινής κορυφαίας διασυλλογικής ευρωπαϊκής διοργάνωσης, την Τότεναμ.

Κάθε αρχή και δύσκολη λένε, αλλά ο Ολυμπιακός με «όπλο» την έδρα του θα προσπαθήσει να πάρει κάτι θετικό από έναν ισχυρό αντίπαλο, ώστε να δει με αισιοδοξία τη συνέχεια των ομίλων του Champions League.

Στόχος του Ολυμπιακού, όπως ανέφερε ο Μαρτίνς είναι η νίκη και όχι η ισοπαλία, καθώς με τον τρόπο που θέλει να παίξει η ομάδα του επιθυμεί να κάνει μία «δήλωση». Άλλωστε, θα έχει και την ώθηση του κόσμου του, ο οποίος αναμένεται να γεμίσει κάθε γωνιά του φαληρικού γηπέδου.

Όσον αφορά τις σκέψεις του Πορτογάλου τεχνικού, ο Σα θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, με Τσιμίκα και Ομάρ στα άκρα της άμυνας. Μεριά και λογικά Σεμέδο στο κέντρο άμυνας, ενώ οι Γκιγιέρμε και Μπουχαλάκης θα αγωνίζονται στα χαφ. Πιο μπροστά Μασούρας και Ποντένσε θα είναι στις πτέρυγες και ο Βαλπουενά θα κινείται σε ρόλο οργανωτή. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Γκερέρο αντί του Ελ Αραμπί.

Από την άλλη, ο Ποκετίνο κλειστάει κλειστά τα χαρτιά του, ενώ προανήγγειλε αλλαγές. Ο Γιορίς θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, με τους Γουόκερ-Πίτερς και Ντέιβις να παίρνουν θέση στο δεξί και το αριστερό άκρο της άμυνας αντίστοιχα. Οι Βερτόνχεν και Σάντσες φαντάζουν επικρατέστεροι για το δίδυμο των στόπερ.Στην μεσαία γραμμή, αναμένεται να τοποθετηθούν οι Ντεμπελέ, Σισοκό και Γουίνκς, ενώ οι Ντέλε Άλι και Λούκας Μόουρα θα πλαισιώσουν τον μοναδικό προωθημένο Χάρι Κέιν.

Πρεμιέρα και για τους μικρούς του Ολυμπιακού

Την ίδια μέρα με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού πρεμιέρα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις κάνουν και οι μικροί. Η Κ19 των «ερυθρόλευκων» θα αντιμετωπίσει στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη την αντίστοιχη ομάδα της Τότεναμ για τον β' όμιλο του UEFA Youth League.

Έτοιμος για την απογείωση στ' αστέρια ο Ολυμπιακός