MENU

Λήξαν θεωρεί ο Νίκλας Χουλτ το ατυχές περιστατικό με τον Ούρος Τσόσιτς, ο οποίος του τράβηξε τα μαλλιά σε μία πολύ περίεργη στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα της ΑΕΚ στο Μόναχο.

Ο Σουηδός αριστερός μπακ μίλησε στην σουηδική εφημερίδα Aftonbladet και εξήγησε τι ακριβώς συνέβη: «Ανταλλάξαμε κάποια λόγια μεταξύ μας. Είχαμε μία διαφωνία. Τέτοια πράγματα συμβαίνουν κατά την διάρκεια μιας αναμέτρησης μες το γήπεδο. Μιλήσαμε μετά το παιχνίδι. Στο βίντεο δείχνει χειρότερο από ότι ήταν στην πραγματικότητα».

Οι Σουηδοί αναφέρουν ότι από το βίντεο, φαίνεται πως ο Χουλτ φωνάζει στον Τσόσιτς πως και τα δύο γκολ ήταν δική του ευθύνη, πως είναι μέσα και στις δύο φάσεις. Ωστόσο, ο Χουλτ δεν το παραδέχθηκε: «Δεν θυμάμαι τι ακριβώς είπαμε. Φωνάξαμε ανόητα πράγματα ο ένας τον άλλον. Είναι πράγματα που συμβαίνουν μέσα σε ένα γήπεδο. Όταν παίζεις απέναντι στην Μπάγερν δεν κουράζονται μόνο τα πόδια, αλλά και το μυαλό. Ζητήσαμε συγγνώμη ο ένας στον άλλον μετά το τέλος του ματς».

Ο αριστερός μπακ της Ένωσης τοποθετήθηκε και για ένα σκληρό μαρκάρισμα που του έκανε ο Ζερόμ Μπόατενγκ στο τέλος του ημιχρόνου: «Ήταν ένα σκληρό τάκλιν. Το ένιωσα για τα καλά. Με πέτυχε πιο πολύ στην πλάτη, Χρειάστηκε να δεχθώ τις πρώτες βοήθειες στην ανάπαυλα για να νιώσω καλύτερα. Αύριο (σ.σ. την Πέμπτη) ίσως να πονάω περισσότερο».

Τέλος ο Χουλτ τοποθετήθηκε και για το μέλλον της ΑΕΚ στην φετινή διοργάνωση του Champions League: «Ακόμα θεωρώ ότι η κατάσταση βρίσκεται στα χέρια μας. Αν καταφέρουμε να πάρουμε το εντός έδρας παιχνίδι με τον Άγιαξ την επόμενη αγωνιστική, τότε πιθανότατα οι ελπίδες μας θα είναι ζωντανές μέχρι την τελευταία αγωνιστική και το εκτός έδρας παιχνίδι μας με την Μπενφίκα, όπου όλα μπορεί να συμβούν».

Χουλτ: «Τα βρήκαμε με τον Τσόσιτς»!