MENU
ΑΝΑΛΥΣΗ LIVE LIVE
CHAMPIONS LEAGUE
Etihad Stadium, Cosmote Sport 6
Manchester City F.C.
MANCHESTER CITY F.C.
1 2
Olympique Lyonnais
OLYMPIQUE LYONNAIS
ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE

Το μεσημεράκι οι μικροί της Λιόν έδωσαν ένα καλό ποδοσφαιρικό μάθημα στα πιτσιρίκια της Μάντσεστερ Σίτι στο 1-4 στην πρεμιέρα των ομίλων του Uefa Youth League. Λογικό ένα τέτοιο αποτέλεσμα σε τέτοιες ηλικίες.

Το ονειρικό βράδυ όμως για τους οπαδούς της Λιόν είχε και συνέχεια. Το βράδυ, οι «μεγάλοι» έδωσαν μία ακόμα πιο εντυπωσιακή παράσταση, αφού άλωσαν το σπίτι της πρωταθλήτριας Αγγλίας (1-2). Όχι με ταμπούρι, αλλά με εκπληκτικό ποδόσφαιρο, με τον τελικό δείκτη του σκορ να αδικεί την Ολιμπίκ!

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ σπατάλησε τις δύο πρώτες καλές ευκαιρίες των «πολιτών», όμως η Λιόν ήταν αυτή που είχε την ουσία. Ο Μαξίμ Κορνέ με τέλειο τελείωμα έκανε το 0-1 (26’) και κάπου εκεί οι Γάλλοι άρχισαν να πιστεύουν ότι το θαύμα μπορεί να γίνει.

Το γκολ του Γκιντογάν ακυρώθηκε ορθώς ως οφσάιντ (32’), δύο λεπτά αργότερα ο Λόπες γλίτωσε το 1-1 σε προσπάθεια του Ντελφ και το μεγάλο κόλπο έγινε στο 43ο λεπτό, όταν ο εκπληκτικός Ναμπίλ Φεκίρ με σουτ ακριβείας έκανε το 0-2!

Οι Γάλλοι θα μπορούσαν να τελειώσουν το ματς στο 60ό λεπτό, όταν μετά από εκπληκτική μπαλιά του Ντομπελέ, ο Ντεπάι σημάδεψε το δοκάρι για το 0-3 και κάπου εκεί οι «πολίτες» ξύπνησαν.

Με μπροστάρη τον Λιρόι Σανέ ανέβασαν ταχύτητα και λίγο έλειψε να κάνουν την ανατροπή. Από ατομική ενέργεια του Γερμανού εξτρέμ και διαγώνιο σουτ του Μπερνάρντο Σίλβα έγινε το 1-2 (67’), όμως το γκολ της ισοφάρισης δεν ήρθε ποτέ.

Ο Αγκουέρο είχε μία μεγάλη στιγμή λίγο αργότερα (74’), οι παίκτες της Λιόν αμύνθηκαν με θαυμαστή ψυχραιμία και το πρώτο μεγάλο μπαμ του φετινού Champions League ήταν πια γεγονός…

https://https://oms.matchat.online/player/cAy7HAzM0Z
Μάντσεστερ Σίτι - Λιόν 1-2 (vid)