MENU

Ολοκληρώθηκε χωρίς το επιθυμητό αποτέλεσμα! Μέσα από αυτό όμως ο ΠΑΟΚ βγήκε πιο ώριμος και δυνατός, ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί στο εσωτερικό της ομάδας είναι η ομιλία του Ραζβάν Λουτσέσκου στα αποδυτήρια της Τούμπας.

Πριν από εκείνη είχαν προηγηθεί κι άλλες, με πιο έντονη εκείνη του αρχηγού Βιεϊρίνια. Όλα όσα έζησαν και πέρασαν σε μια μικρού μήκους ταινία.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

Λίγο πριν την πρεμιέρα των ομίλων και την κόντρα… Champions League με την Τσέλσι, το PAOK TV σας διηγείται την “ιστορία” ως τώρα μ’ένα καλοκαιρινό mini movie.

Το Champions League ήταν και παραμένει ένα όνειρο. Ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε τα όριά του και ανέβηκε επίπεδο κυνηγώντας το με όλες τις δυνάμεις του.

Δίχως απογοήτευση, αλλά με υπερηφάνεια για όσα πέτυχε, είναι έτοιμος ν’ αντιμετωπίσει άλλη μια πρόκληση. Το Europa League.Η πορεία του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη δεν τελείωσε. Στην πραγματικότητα τώρα αρχίζει.

Πιο έτοιμος, πιο δυνατός, πιο έμπειρος έχει τη δυνατότητα να βιώσει άλλη μια γοητευτική διαδρομή.Λίγο πριν την πρεμιέρα των ομίλων και την κόντρα… Champions League με την Τσέλσι, το PAOK TV σας διηγείται την «ιστορία» ως τώρα.

Σας ανοίγουμε την πόρτα των αποδυτηρίων για να δείτε στ’ αλήθεια πως έζησε η ομάδα αυτή την καλοκαιρινή περιπέτεια.Να γνωρίσετε τις φοβίες των ποδοσφαιριστών, να γελάσετε με τον… χαβαλέ τους, ν’ ακούσετε τον Ράζβαν Λουτσέσκου να τους μιλά ακόμα και μετά την ήττα από την Μπενφίκα.

Το μέλλον είναι εδώ κι ο ΠΑΟΚ το… αγκαλιάζει προσφέροντάς σας αποκλειστική πρόσβαση στην καθημερινότητα της ομάδας. Άλλωστε, μαζί είμαστε πιο δυνατοί…

Το καλοκαιρινό ταξίδι του ΠΑΟΚ: Οι στιγμές και οι ομιλίες Λουτσέσκου - Βιεϊρίνια που συγκίνησαν (vid)