MENU

Μέρες μετά τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, ο τερματοφύλακας της Λίβερπουλ υποβλήθηκε σε ειδικές εξετάσεις στις ΗΠΑ οι οποίες έδειξαν ότι αγωνιζόταν με διάσειση σχεδόν σε όλο το 2ο ημίχρονο του αγώνα, μετά από χτύπημα του Σέρχιο Ράμος στο 48ο λεπτό.

Αρχικά, προκάλεσε έκπληξη πως ήταν δυνατόν η διάσειση να επιτρέψει στον Κάριους να συνεχίσει να αγωνίζεται χωρίς να έχει κάποια συμπτώματα, καθώς δεν φάνηκε καν να ζητά να γίνει αλλαγή.

Μοναδική ένδειξη ότι κάτι δεν πήγαινε καλά ήταν οι γκάφες του, αρχικά στο 51' όταν... χάρισε το γκολ του Μπενζεμάν και κατόπιν στο 83' όταν έχασε την μπάλα από τα χέρια του σε σουτ του Μπέιλ.

Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «AS», το συγκεκριμένο νοσοκομείο της Βοστόνης που έκανε τη διάγνωση χρηματοδοτείται από τους Αμερικανούς ιδιοκτήτες της Λίβερπουλ!

Συγκεκριμένα, το νοσοκομείο φέρεται να λαμβάνει χρήματα από το ίδρυμα των Boston Red Sox, την ομάδα του μπέιζμπολ, η οποία ανήκει στους ιδιοκτήτες του αγγλικού συλλόγου.

Αυτό σημαίνει ότι μάλλον έχει αρχίσει να αμφισβητείται η αξιοπιστία και η εγκυρότητα της διάγνωσης του δρ. Ρος Ζαφόντε, ο οποίος είναι ειδικός σε τραύματα στο κεφάλι.

«Καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι ο Κάριους υπέστη διάσειση στη διάρκεια του αγώνα της 26ης Μαΐου. Τη στιγμή της εξέτασης, διαπιστώθηκε πως υπήρχε οπτική χωρική δυσλειτουργία και πιθανότατα συνέβη αμέσως μετά το χτύπημα. Ηταν πιθανό αυτός ο τραυματισμός να επηρέασε την απόδοσή του. Από τότε υπάρχει σημαντική και σταθερή βελτίωση και αναμένουμε πλήρη ανάκαμψη» αναφερόταν, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση του νοσοκομείου σχετικά με την κατάσταση του παίκτη.

Πολλοί είναι αυτοί που ισχυρίζονται ότι επρόκειτο για ένα επικοινωνιακό τέχνασμα της Λίβερπουλ σε μια προσπάθεια να δικαιολογηθεί η απόδοση του Κάριους.

Σάλος! Το νοσοκομείο που έβγαλε τη διάγνωση για τον Κάριους παίρνει χρήματα από τη Λίβερπουλ!