MENU

Ο «Ζιζού» αναφέρθηκε στην κατάσταση του Κριστιάνο Ρονάλντο, την ετοιμότητα της ομάδας του και τα στοιχεία που πρέπει να έχουν στο παιχνίδι τους οι «μερένχες» για να βγουν νικητές.

Για την κατάσταση του Κριστιάνο Ρονάλντο: «Ο Κριστιάνο είναι σίγουρα στο 100%. Ακόμα κι εάν ένιωθε ενοχλήσεις, θα εξαφανίζονταν σε έναν τελικό του Champions League».

Για το γεγονός πως θα βρεθεί στην ίδια θέση ως προπονητής, μετά την παρουσία του ως παίκτης: «Ήμουν εδώ ως παίκτης κι είμαι χαρούμενος που το καταφέρνω κι ως προπονητής. Οι παίκτες τα έχουν πάει εξαιρετικά. Αυτό είναι το κερασάκι στην τούρτα».

Για την ετοιμότητα της ομάδας: «Είμαστε ένα ματς μακριά. Είμαστε όλοι έτοιμοι. Θα κοιμηθούμε καλά κι αύριο (28/5) θα κάνουμε ό,τι καλύτερο».

Για το εάν θα είναι αποτυχία η ήττα: «Δεν θα είναι αποτυχία για εμάς εάν ηττηθούμε. Αποτυχία θα είναι η συμπεριφορά μας. Πρέπει να τα δώσουμε όλα εκεί έξω».

Για την κατάσταση που βρίσκεται ο ίδιος: «Εάν είμαι πιο χαλαρός γιατί έχω εμπειρία από τελικούς; Μου αρέσει η πίεση. Αλλά είναι διαφορετικά όταν είσαι προπονητής».

Για το τι πρέπει να κάνει έτσι ώστε να κερδίσει η Ρεάλ: «Πρέπει να αμυνθούμε σκληρά. Έχουμε τα επιθετικά μας όπλα. Αλλά πάνω από όλα; Πρέπει να τρέξουμε. Να τρέξουμε, να τρέξουμε, να τρέξουμε!».

Ζιντάν: «Μου αρέσει η πίεση, αλλά...»