MENU

Οι «πολίτες» δεν... έβγαλαν μάτια, αλλά η ουσία ότι έκαναν την ανατροπή κόντρα στους Ανδαλουσιάνους και έφτασαν στο... φινάλε στο υπερπολύτιμο «τρίποντο» χάρη στο γκολ του Βέλγου άσου. Ένα γκολ που επέτρεψε στην ομάδα του Πελεγκρίνι να πάρει... αέρα τριών βαθμών από τους Ανδαλουσιάνους και να πλησιάσει στους «16» του Champions League.

Η Σεβίλη ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος. Είχε τον έλεγχο και στο 17' ο Χαρτ έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ το σουτ του Κονοπλιάνκα. Στο 30' ο τερματοφύλακας της Σίτι, όμως, δεν μπορούσε να κάνει τίποτα και ο Κονοπλιάνκα έκανε το 1-0. Το γκολ «ξύπνησε» τους γηπεδούχους, που πίεσαν για την ισοφάριση και κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα στο 36'. Από προσπάθεια του Τουρέ, η μπάλα έφτασε στον Στέρλινγκ, αυτός έκανε το σουτ, ο Ραμί προσπάθησε να προλάβει τον Μπονί πριν πάρει το... ριμπάουντ, αλλά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν... εφιαλτικό για κάθε ουδέτερο θεατή. Η Σεβίλη έδειχνε να ικανοποιείται με τον βαθμό, η Σίτι ήθελε να γίνει απειλητική, αλλά δεν μπορούσε και κάπως έτσι πέρασε (σχεδόν) όλο το δεύτερο 45λεπτο δίχως μία φάση της προκοπής. Όλα έδειχναν ότι το ματς θα λήξει ισόπαλο, αλλά στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τουρέ τροφοδότησε τον Ντε Μπρόινε και αυτός με ωραίο σουτ έκανε το τελικό 2-1 λυτρώνοντας την ομάδα του...

http://videa.hu/player?v=gj8tXn9vEkK3eXcf
http://videa.hu/player?v=AoeAJpQbXes3Vg2t
https://vine.co/v/eV76UlU6XE6/embed/simple

Γιουβέντους - Γκλάντμπαχ 0-0

Η Γκλάντμπαχ άντεξε στην Ιταλία, κοίταξε στα μάτια τη Γιουβέντους (0-0) και κατάφερε να πάρει τον πρώτο της βαθμό στον 4ο όμιλο. Η «γηραιά κυρία» εμφανίστηκε... ζαρωμένη και σίγουρα θα προβλημάτισε με την εμφάνισή της τους οπαδούς της. Η... παρέα του Πογκμπά είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν είχε καθόλου δημιουργία. Και δεν είναι τυχαίο ότι είχε μόλις δύο καλές στιγμές στο ματς και αυτές ήρθαν από τα πόδια του Γάλλου άσου. Στο πρώτο ημίχρονο το σουτ που έκανε πέρασε ελάχιστα άουτ και στο δεύτερο εκτέλεσε υπέροχα το φάουλ λίγα μέτρα έξω από την περιοχή, αλλά τον νίκησε ο τερματοφύλακας των Γερμανών.

Ο... απολίτιστος Ντε Μπρόινε (vids)