MENU

O 26χρονος Ισπανός επιθετικός αναγκάστηκε να αποχωρήσει το καλοκαίρι του 2018 από τους Καταλανούς καθώς δεν υπολογιζόταν από τον Ερνέστο Βαλβέρδε και... βρήκε την υγειά του στους Βεστφαλούς κάνοντας εντυπωσιακή σεζόν πέρυσι.

Η κληρωτίδα έφερε Μπαρτσελόνα και Ντόρτμουντ αντιμέτωπες φέτος στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και ο Αλκάθερ κλήθηκε να μιλήσει εν όψει της αναμέτρησης με την πρώην ομάδα του.

«Είναι περίπλοκο για κάποιον να παίξει σε μια ομάδα όπου υπάρχουν ο Μέσι, ο Σουάρες και ο Νεϊμάρ» είπε αρχικά ο Ισπανός άσος σε ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του και στη συνέχεια ρωτήθηκε αν θα πανηγυρίσει σε περίπτωση που σκοράρει κατά των «μπλαουγκράνα».

«Εξαρτάται από τη στιγμή. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που σέβομαι στη Μπαρτσελόνα. Πολλοί είναι αυτοί που μου συμπεριφέρθηκαν καλά, αλλά είναι επίσης πολλοί αυτοί που είχαν άσχημη συμπεριφορά απέναντί μου. Οι συμπαίκτες μου ήταν πάντα καλοί. Όπως συμβαίνει σε οποιαδήποτε δουλειά, αν σε εμπιστεύονται δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου. Για εμένα είναι σημαντικό να βλέπω στήριξη» απάντησε.

Αλκάθερ: «Στη Μπαρτσελόνα υπήρξαν άνθρωποι που μου φέρθηκαν άσχημα»