MENU

To δίπολο Μέσι-Ρονάλντο που μονοπωλεί τις βραβεύσεις του κορυφαίου παίκτη στον κόσμο την τελευταία δεκαετία (έκαστος έχει από 5) πολλές φορές στάθηκε αφορμή για αντιπαράθεση. Η αδικία προς χάριν του... marketing έχει στερήσει από άλλους πδοοσφαιριστές την δυνατότητα διάκρισης και ο Φρανκ Ριμπερί μιλώντας στο «Canal Football Club» ξεσπάθωσε ακόμα και κατά της πατρίδας του, Γαλλίας.

«Μου έκλεψαν την Χρυσή Μπάλα το 2013. Ήταν αδιανόητο. Κέρδισα όλα τα διαθέσιμα τρόπαια, δεν μπορούσα να κάνω κάτι παραπάνω. Ήταν πέρα για πέρα άδικο. Δεν είχα την υποστήριξη της χώρας μου. Το διαπίστωσα μόνος μου καθώς οι Γάλλοι έλεγαν ότι ο Ρονάλντο έπρεπε να κερδίσει. Υπήρχε περίπτωση να πουν κάτι τέτοιο οι Πορτογάλοι για τον Μέσι ή εμένα; Δεν νομίζω», ανέφερε ο εξτρέμ της Μπάγερν Μονάχου.

Θυμίζουμε ότι στην εν λόγω διαδικασία το «France Football» αποφάσισε να ανοίξει και πάλι την ψηφοφορία εμτά την πρόκριση της Πορτογαλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας εις βάρος της Σουηδίας, σε μπαράζ όπου ο Κριστιάνο πέτυχε χατ-τρικ.

Ριμπερί: «Μου έκλεψαν την Χρυσή Μπάλα το 2013 για χάρη του Ρονάλντο»