MENU

Αναλυτικά η σχετική τοποθέτηση του Τομ Παπαδόπουλου:

Διάλεξα τον δρόμο της σιωπής έχοντας ως γνώμονα την διευκόλυνση της τρέχουσας κατάστασης στην ομάδα μας.

Οι γνωστοί Ηράκλοσωτήρες το εκλάβανε ως αδυναμία μου και προέβησαν σε ενέργειες μη νόμιμες και συμφέρουσες προς το καλό της ομάδος.

Χωρίς το παραμικρό ίχνος ευθύνης αλλά και σεβασμού προς την ιστορία και το όνομα του Ηρακλή συνεχίζουν και διασύρουν εμένα προσωπικά αλλά και το όνομα και την υπόσταση του συλλόγου .

Η γνωστή κλίκα των περίεργων παραγόντων με απομόνωσε από όλη τη διαδικασία της επόμενης ημέρας γιατί το σχέδιο μου ήταν και είναι ακόμα ζωντανό για την επιβίωση της ομάδας μας και την επάνοδο της στα σαλόνια της super league 1.

Την συγκεκριμένη χρονική στιγμή ενεργούν ως παράνομοι καταληψίες της διοίκησης και συνεχίζουν να λειτουργούν παράνομα και καταχρηστικά,χωρίς να δίνουν λογαριασμό στον ξενοδόχο.

Για μια ακόμα φορά αναγνωρίζω το μερίδιο της ευθύνης που με ανάλογει αλλά παράλληλα θα πρέπει να αναγνωριστεί και η δική μου συνεισφορά ως χρηματική και ηθική καθόλη τη διάρκεια της περσινής δύσκολης χρονιάς.

Μιας χρονιάς που το έργο της διοίκησης μου υπονομεύτηκε με ποικίλους τρόπους από τους γνωστούς κλικαδόρους παράγοντες. Αποδεικνύεται ότι τους κόστισε αρκετά η αποχή από τα διοικητικά της ομάδος και γι’ αυτό με την πρώτη ευκαιρία προσπαθούν και πάλι να γαντζωθούν και να αυτο προβληθούν σαν σωτήρες της ομάδας μας.

Ενεργούν ως μπέηδες σε ξένα τσιφλίκια με περίεργη συμπεριφορά και δεν συγκάλεσαν γενική συνέλευση από τις πρώτες μέρες δράσης τους,για να εκθέσουν την κατάσταση αλλά και να πάρουν συγκατάθεση για το σύνολο των ενεργειών τους.

Μια Γενική Συνέλευση στην οποία θα ήθελα να παρευρεθώ και εγώ, για να εκθέσω γεγονότα, πρόσωπα και καταστάσεις.

Αλλά δυστυχώς όχι μόνο δεν προσκλήθηκα αλλά και αρνήθηκαν την παρουσία μου στην γενική συνέλευση.

Πως μπορεί κανείς να εμπιστευτεί αυτούς τους Ηρακληδέμπορους που ακριβώς σαν σήμερα ένα χρόνο πίσω δεν κάνανε όλες αυτές τις απαιτούμενες ενέργειες για εξεύρεση ενός ΑΦΜ απαλλαγμένο από χρέη αλλά μου παραδώσανε τα κλειδιά της ΠΑΕ με το παλιό ΑΦΜ και όλα τα γνωστά επακόλουθα.

Πριν τρεις μήνες ήμουν από τους πρώτους που παρότρυνα τους γνωστούς κύριους για εξεύρεση ενός άλλου ΑΦΜ υπο κατάλληλες και συμφέρουσες προϋποθέσεις,ώστε να μην υπάρχει αγωνιστική απραξία και υποσχέθηκα και χορηγία εκ μέρους μου, παράλληλα με την δική μου προσπάθεια για εξεύρεση ΑΦΜ ομάδας.της super league 1.

Οι προϋποθέσεις που έθεσα εξαρχής ήταν η διατήρηση του σήματος,του χρώματος και της φυσικής έδρας της ομάδας μας που θα μπορούσε αυτό να γίνει μετά από ένα χρόνο, αλλά στο σημείο αυτό βρήκα την σφοδρή αντίδραση τους.

Επίσης πρώτο μου μέλημα και επιδίωξη ήταν η διατήρηση του κορμού της πρωταθλήτριας ομάδας Ελλάδος της Κ19 καθώς επίσης και ολόκληρου του πανάξιου και ικανώτατου τεχνικού επιτελείου. Αλλά προφανώς ούτε αυτό βόλευε τα σχέδια τους.

Το σχέδιο αφανισμού των ταλαντούχων νέων παιδιών της Κ19 και ολόκληρου του τεχνικού επιτελείου συντελέστηκε με την άμεση πρόσληψη άλλου προπονητικού επιτελείου καθώς και στην μεταγραφή τουλάχιστον 15 Νέων ποδοσφαιριστών, όλοι του δικού τους κύκλου και μάλιστα ενεργώντας σαν εταιρεία αλλά χωρίς καμία,μα καμία νομική υπόσταση.

Μετά τον παραγκωνισμό μου εκ μέρους τους αναλώθηκαν σε ένα ανηλεές κυνηγητό ΑΦΜ με οποιοδήποτε προϋποθέσεις καλύπτοντας όλο σχεδόν το οδικό δίκτυο της Βορείου Ελλάδος.

Η ανικανότητα που έχουν επιδείξει οι συγκεκριμένοι κύριοι την τελευταία δεκαετία αποδείχτηκε για μία ακόμα φορά.

Μη σεβόμενοι την ιστορία και το όνομα του Ηρακλή χτύπησαν εφτά διαφορετικές πόρτες απίθανων στην πλειοψηφία τους συλλόγων από την Βορεια Ελλάδα,μα το αποτέλεσμα δυστυχώς για αυτούς ήταν αρνητικό.

Οι προθέσεις, οι κινήσεις και το ήθος τους δεν συνάδουν με αυτά ενός αγνού Ηρακληδέα και τους αφήνω στην κρίση του λαού του Ηρακλή.

Παπαδόπουλος Αθανάσιος

Πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής.

Τομ Παπαδόπουλος: «Αναγνωρίζω το μερίδιο ευθύνης μου, αλλά...»