MENU

Σ’ έναν ιδεατό κόσμο όλοι οι άνθρωποι θα ζούσαν αρμονικά και θα μιλούσαν την ίδια γλώσσα (αυτήν του σώματος), τα παιδάκια στην Αφρική δε θα στερούνταν τα βασικά μιας και, βασικά, θα τα είχαν όλα, οι δολοφόνοι θα είχαν αντικατασταθεί από βελτιωμένες εκδόσεις της Μητέρας Τερέζας, η μόνη ανίατη αρρώστια θα ήταν ο έρωτας (όχι, φυσικά, μεταξύ των συζύγων, ο έρωτας προς τρίτους), στους Έλληνες ο όρος «μνημόνιο» θα ήταν κάτι εξίσου ασαφές όσο το «διαπρύσιος» και…

Και οι συντάκτες του sdna δε θα έκαναν ποτέ, μα ΠΟΤΕ, λάθος στα όσα γράφουν και «ανεβάζουν» στο site, με αποτέλεσμα οι μόνες εκφράσεις που θ’ ακούγανε από τα χείλη του διευθυντή και των αρχισυντακτών τους να είναι οι εξής δύο: α) «Μωρέ μπράβο», β) «Και πάλι μπράβο».

Επειδή, όμως, ο κόσμος μας απέχει μερικά έτη φωτός από το να θεωρηθεί «ιδεατός» και οι εργαζόμενοι του sdna είναι περισσότερο άνθρωποι και λιγότερο ρομπότ, the masturbation- καμιά φορά- goes cloud.

Και μπορεί να είναι της Παναγίας σήμερα, αλλά ποιος είπε ότι πρέπει να συμπεριφέρονται άπαντες σαν παναγίτσες; Εμείς, για παράδειγμα, θέλουμε να βγάλουμε τ’ άπλυτά μας στη φόρα.

Τι λέτε κι εσείς; Πάμε;

Πάμε…

- Ο Άνχελ Ντι Μαρία, πασιφανώς εξαντλημένος από τη δεύτερη δουλειά που κάνει για να επιβιώσει (αυτήν του κατασκόπου), είχε κοπεί στα ιατρικά της Παρί:

- Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με τον Νικ Καλάθη, ωστόσο ο συντάκτης μας κοιμόταν του καλού καιρού:

- Χαμός έγινε στο 3x3, στο οποίο συμμετείχαν ο Ακέφαλος Καβαλάρης και οι τρεις δίδυμοι αδερφοί του.

- Η Φενέρ συμφώνησε με τον Ερυθρού Αστέρα πως φέτος θα φορεθούν πολύ τα σιθρού.

- Το θέμα δεν είναι που είχε το μυαλό το ο Γοταρδιόλα, αλλά ο συντάκτης…

- Οδηγούμενος προς την «κρεμάλα», ο Χάινς αποκεφαλίστηκε.

- Ο Μάικλ Τζόρνταν είναι ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας όλων των εποχών, πρωτίστως επειδή την περίοδο της ακμής του ήταν ικανός να κερδίσει ακόμα και τον ίδιο του τον εαυτό.

- Σε περίπτωση που αναρωτιέστε ποιος είναι ο Λάσμε, είναι αυτές οι τετραγωνισμένες μαύρες κουκίδες που συνθέτουν την ευκρινέστατη φωτογραφία.

- «Το ξεχωριστό τρίποντο του Δέδα» είναι ένα παζλ που ψυχαγωγεί παιδιά μέχρι 8 ετών, τα οποία προσπαθούν να βάλουν τα κομμάτια στη σωστή θέση, προκειμένου να φτιάξουν μια ολοκληρωμένη εικόνα του Έλληνα παίκτη.

- Στη σύσκεψη κορυφής του ΠΑΟΚ εν όψει της νέας σεζόν, πρόεδρος της ομάδας ήταν ο Ιάκωβος ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ, αδερφός του Παντελή. Η πρώτη κουβέντα που είπε όταν αντίκρισε τον Σαββίδη δίπλα στον Άρνεσεν ήταν «Δεν ταιριάζετε σου λέω», ωστόσο αυτή ήταν μια υποκειμενική τοποθέτηση.

- Το λέμε, δεν το λέμε; «Οι δύο “παίκτες” (εν προκειμένω Σοϊλέδης και Χατζίδου) αντάλλαξαν βαριές κουβέντες, ωστόσο επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι και αποφύγαμε τα… παρατράΔΟΥΓΑ».

- Το πρώτο πράγμα που είπαν οι άνθρωποι του Αστέρα Τρίπολης όταν συμφώνησαν με τον Κώστα Γιαννούλη είναι πως δε θέλουν να υπάρχουν μυστικά μεταξύ τους, αλλά να μπορούν να κοιτάζονται στα μάτια.

- Το είχε πει και ο Αϊνστάιν: «ο χρόνος είναι σχετικός». Τώρα δεν είμαστε και Αϊνστάιν, αλλά σχετικά μ’ αυτό το απόφθεγμα, συμφωνούμε.

- Όταν αναφερόμαστε στο ΚΕΕΛΠΝΟ, τα λόγια είναι όντως περιττά.

- «Ο τίτλος ενός άρθρου πρέπει να είναι σύντομος και ακριβής: περίπου 200 με 250 λέξεις», είχε πει κάποτε ένας σοφός εκδότης εφημερίδας κι εμείς τηρούμε ευλαβικά τα λόγια του.

- Όχι, όχι- δεν καταλάβατε. Εδώ δεν πρόκειται περί λάθους, είναι απλά μια σημαντικότατη δήλωση: ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης πράγματι είπε «Δείτε περισσότερα στο newpost.gr»

- Πραγματικός χείμαρρος η Κριστίν Λαγκάρντ…

- Το γραφείο μας είναι γεμάτο Θεσσαλονικείς, που καμιά φορά- υπό την επήρεια αλκοόλ, σαν το Βιδάλ- λλλένε τα δικά τους.

- Μετά από τρεις γιους και μια κόρη, τώρα κυκλοφορεί και η ουδέτερη εκδοχή του “Kill Bill”: το Σπανούλι (για όσους αναρωτιέστε, κλίνεται κατά το «μαρούλι»).

- Ποιο ήταν το μέσο που σας ενημέρωσε πρώτο για τον ερχομό του Σεμπά στον Ολυμπιακό; Σωστά: ήταν ακόμα μία απολειστικότητα του sdna.gr

- Κάποιος, μετά τη δεύτερη άρνηση της Έβερτον στην Τσέλσι για την πώληση του Τζόουνς, τα έβαψε κυριολεκτικά μαύρα.

- Τελευταία φορά εθεάθη παρατημένος στην άκρη ενός επαρχιακού δρόμου.

- Από την άλλη, όμως, απίθανο επιτυχία για τον συντάκτη μας!

- Τα γερμανικά είναι μια ομολογουμένως δύσκολη γλώσσα, και κάποιοι στο τμήμα μπάσκετ καταφεύγουν σε διάφορα τρικ προκειμένου να πετύχουν το όνομα του Ντρικ.

- Ο Ρέιμαρ Μόργκαν ήρθε στον Παναθηναϊκό για ν’ αντικαταστήσει προσωρινά τον Γκιστ, και τους έκανε όλους κορδιακούς με την απόδοσή του.

Όταν το SDNA τα κάνει θάλασσα! (pics)