MENU

Ίσως πιο αμήχανος ο δημοσιογράφος από τον συνεντευξιαζόμενο, για λόγους που μπορεί ο καθένας να αντιληφθεί.

Το τελευταίο δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία, είμαστε συνηθισμένοι σε συμπεριφορές άφωνων εκπροσώπων του Τύπου.

Με χαλαρές ερωτήσεις για το NOOR1 και για τα στημένα του ποδοσφαίρου, ο κύριος Σρόιτερ έβγαλε τον τσαμπουκά του κατά τη διάρκεια του τελευταίου τμήματος της συνέντευξης που αφορούσε στον Ολυμπιακό. Φυσικά για όσους αντιλαμβάνονται τα επικοινωνιακά προβλήματα που μπορεί να δημιουργήσει μια τέτοια συνέντευξη κατά τη διάρκεια προεκλογικής περιόδου, ο κύριος Μαρινάκης μόνο προβλήματα φαίνεται να δημιούργησε στη Νέα Δημοκρατία.

Η αντιπαλότητα σε ποδοσφαιρικό επίπεδο με τους οπαδούς των άλλων ομάδων, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού, όταν αποκτά πολιτική χροιά μετατρέπεται σε επίκινδυνο μπούμερανγκ.

Αναφερόμενος άκομψα στο πρόσωπο του Έλληνα πρωθυπουργού, με οξείς χαρακτηρισμούς, αποκαλούσε τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο «ο κύριος Μαρινάκης». Άστοχο για επιχειρηματία, εφόσον τα πολλά Μέσα που διαθέτει ως εκδότης θα μπορούσαν να κάνουν την ίδια δουλειά χωρίς να εκτίθεται ο ίδιος.

Απείλησε πολιτικούς και δημοσιογράφους, όσους έχουν εμπλακεί σε διάφορες υποθέσεις εναντίον του και κατέφυγε επανειλημμένα στα γνωστά επιχειρήματα της ΝΔ, με προσωπικές επιθέσεις εναντίον του Αλέξη Τσίπρα, για τη συνεργασία του πατέρα του με τη Χούντα και την κρουαζιέρα με τη θαλαμηγό της Κατερίνας Παναγοπούλου.

Αρνούμενος την οποιαδήποτε φιλική σχέση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, λησμόνησε προφανώς πόσες φορές φιλοξένησε στο κότερό του τη Ντόρα Μπακογιάννη με τον Ισίδωρο Κούβελο (κουμπάρους του), όπως και πλειάδα άλλων στελεχών της ΝΔ.

Επανέλαβε τα όσα είπε στον Νίκο Χατζηνικολάου για τον Νίκο Παππά και τον Καλογρίτσα, υπενθυμίζοντας ότι συνέδραμε οικονομικά και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Για αυτές τις οφθαλμοφανείς αντιφάσεις ο δημοσιογράφος δεν στάθηκε ικανός να αντιπαρατεθεί μαζί του, φοβούμενος προφανώς ότι η θάλασσα ήταν πολύ κοντά στο τραπέζι της συνέντευξης...

'Ηταν μια συνέντευξη «ραμμένη» στα μέτρα των ημερών, πιθανότατα σε συνεννόηση με το επικοινωνιακό επιτελείο της ΝΔ από άπειρα στελέχη που θεώρησαν ότι μια τέτοια εμφάνιση θα μπορούσε να αποτελέσει παρέμβαση και όχι φιάσκο.

Για όσους δεν είχαν την τύχη να την παρακολουθήσουν, την παραθέτουμε αυτούσια.

Πηγή: zougla.gr

Συνέντευξη Μαρινάκη στον ALPHA: Δεν ήξερε, δεν γνώριζε, δεν άκουσε