MENU

Με την ΑΕΚ πρωτοπόρο (αλλά μ' ένανα αγώνα περισσότερο), τους Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ να πετυχαίνουν το 2 στα 2 και τον Παναθηναϊκό να... σκοντάφτει στη Λάρισα, ολοκληρώθηκε η 3η αγωνιστική της Super League της Κ-19. Αναλυτικά η εικόνα όλων των αγώνων:

ΑΕΛ-Παναθηναϊκός 1-1: Η ατυχία και αστοχία του κόστισε!

Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις στο 3ο λεπτό πήρε κεφάλι στο σκορ με γκολ του Σέχου. Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, ο οποίος βρισκόταν και στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας, σκόραρε με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Οι «πράσινοι» στη συνέχεια έριξαν τον ρυθμό και έτσι στο 36ο λεπτό του αγώνα η ΑΕΛ ισοφάρισε. Στην επανάληψη η αλλαγή συστήματος σε 3-4-3 έδωσε άλλη πνοή στον Παναθηναϊκό. Οι Πράσινοι έκλεισαν την ομάδα της Λάρισας στα καρέ της αλλά το γκολ της νίκης δεν ήρθε παρά τις κλασικές ευκαιρίες.

ΑΕΛ (Γιάννης Τσακμακίδης): Σουλούκος, Πλατάνας, Μαλάκος, Χαρ. Φουρκιώτης, Τάρτας, Μπάμης, Βαφειάδης (80′ Κοτσιανούλης), Καμπέρης, Ζιάκας, Χαλάτσης (75′ Μαρ. Φουρκιώτης), Δάκτυλας (70′ Μουξιός).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Σωτήρης Συλαϊδόπουλος): Χριστογέωργος, Βαγιαννίδης, Ζερβόπουλος, Σαντικάι, Παρασκευόπουλος (46′ Καραγιάννης), Σκεντεράι, Σερπέζης (70′ Τζαβίδας), Ηλιάδης (65′ Καλομοίρης), Αθανασακόπουλος, Ζαγαρίτης, Σέχου.

ΑΕΚ- Πανιώνιος 2-0 : «Καθάρισε» με Μπότο και Γιούση

Η ΑΕΚ πήρε τη νίκη επί του Πανιωνίου με 2-0. Οι μικροί του Γιώργου Σίμου έφτασαν σε μία εύκολη επικράτηση με τα γκολ να πετυχαίνει στο 15ο λεπτό του αγώνα ο Γιάννης Μπότος, ο οποίος έκανε μία φοβερή ατομική προσπάθεια και ο Χρήστος Γιούσης στο 65ο λεπτό , με πλασέ σε κενή εστία, μετά από προσπάθεια του Θεοδόση Μαχαίρα. Ο Γιούσης είχε και φάουλ στο δοκάρι στο 58′.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με τη νίκη αυτή η ΑΕΚ έκανε το 3 στα 3 και έμεινε μόνη πρώτη με 9 βαθμούς (μ' ένα παιχνίδι περισσότερο βέβαια).

ΑΕΚ (Γιώργος Σίμος): Τάφας, Σταμούλης, Ποζατζίδης, Τσιβελεκίδης, Μπούσης, Τάμπας, Σαρδέλης (85′ Μπογκντάνι) Μπότος, Χριστόπουλος, Γιούσης (91′ Τσέλιος) Μαχαίρας (66′ Πατρινός).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ(Δημήτρης Κοροπούλης) : Νίκας, Τριάντης, Μπουσάι, Μίκο (85′ Νομικός) Αγγελής, Φίλων (63′ Οικονόμου) Γρίβας, Ζώτος (66′ Ντούλος) Δαυίδης, Νομικός, Τσερεγκώφ.

ΟΦΗ - ΠΑΟΚ 2-4 : Επιβλητική νίκη για τον ΠΑΟΚ με πρωταγωνιστές Τζοβάρα και Γαϊτανίδη!

Η Κ-19 του ΠΑΟΚ με μία επιβλητική εμφάνιση επικράτησε με 2-4 του ΟΦΗ στην Κρήτη. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις στο 6ο λεπτό του αγώνα προηγήθηκε με σουτ του Γαϊτανίδη. Το δεύτερο γκολ για τον ΠΑΟΚ πέτυχε ο Δούμτσης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο υποδείχθηκε σε ανατροπή του Τζοβάρα. Πριν καν λήξη το πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ πέτυχε και 3ο τέρμα αυτή τη φορά με τον Τζοβάρα, ο οποίος με υπέροχο τελείωμα διαμόρφωσε το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Ο ΟΦΗ έδειξε ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο και μέχρι το 50' το σκορ ήταν 2-3 με 2 γκολ του Κουράκη, το πρώτο στο 50’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και το δεύτερο στο 52’ με εξαιρετικό σουτ.

Το τελικό 4-2 υπέρ του ΠΑΟΚ διαμόρφωσε ο Γαϊτανίδης. Οι απόλυτοι πρωταγωνιστές της αναμέτρησης ήταν οι Τζοβάρας και Γαϊτανίδης. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην δεύτερη θέση τις βαθμολογίες με 6 βαθμούς, μιας και έχει ένα ματς λιγότερο.

ΟΦΗ (Μανόλης Πατεμτζής): Αγγελάκης, Κοκολογιάννης, Κουγιουμουτζής, Περδίκης, Μακρυδάκης (72’ λ.τ. Ζερβάκης), Δολαψάκης, Σουρνάκης, Ψαρράς (46’ Παπιομήτογλου), Νοικοκυράκης, Αζίζι, Κουράκης (74’ Καλαϊτζάκης).

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Παπαδόπυολος, Λυράτζης, Διαμαντής, Μιχαηλίδης, Τσαούσης, Τσιγγαράς (74’ Μανιώτης), Μπαλογιάννης (68’ Σαλαμούρας), Χατζηστράβος, Γαϊτανίδης, Τζοβάρας, Δούμτζης.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του ματς εδώ

Ξάνθη-Παναιτωλικός 1-1 : Κακό παιχνίδι και δίκαιο σκορ

Σ΄ένα μέτριο από πλευράς ποιότητας παιχνίδι η Ξάνθη και ο Παναιτωλικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1. Η Κ-19 της Ξάνθης παρότι έπαιζε από το 70' με 10 παίκτες, κατάφερε να προηγηθεί στο 79ο λεπτό με βολέ του Φακή. Τελικά όμως ο Παναιτωλικός αντέδρασε και ισοφάρισε δύο λεπτά αργότερα με γκολ του Καββαδία. Ο Παναιτωλικός βρίσκεται στην 4η θέση του πρωταθλήματος με 4 βαθμούς ενώ η Ξάνθη στην 12η με μόλις 1.

ΞΑΝΘΗ (Κώστας Μπεδρελής): Γκάρας, Πoδάρας (41′ Γκατζόγιας), Λεωντσάκος, Τενεκές, Γιανναράκης, Γράβας (87′ Κιούπης), Κακουλίδης (64′ Τριανταφύλλου), Αγγελόπουλος, Φάκης, Τσάπαρης, Τσιλιγγίρης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Λουτσιάνο Ντε Σόουζα): Καλαντζής, Ντόβας, Γρηγοριάδης, Μπακαδήμας, Δ. Γιαννιώτης, Τσιγγάρας, Τσιαντής (77′ Θώδης), Φραντζέσκος, Πανταζής (57′ Φυτόπουλος), Καββαδίας, Σκόνδρας (52′ Διγκόζης).

Λαμία- Ατρόμητος 3-0 : Με πρωταγωνιστή τον Κωστίκα έφτασε στην πρώτη νίκη

Τη νίκη της αγωνιστικής σημείωσε η Λαμία, καθώς οι «κυανόλευκοι» επικράτησαν 3-0 του πολύ ισχυρού Ατρόμητου. Μεγάλος πρωταγωνιστής της ομάδας του Απόστολου Παπανικολάου αναδείχτηκε ο Κωστίκας (ο οποίος το καλοκαίρι υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο), με το νεαρό άσο να σημειώνει 2 τέρματα. Ο Κωστίκας σκόραρε το πρώτο γκολ της ομάδας με εντυπωσιακό σουτ στο 10' και το τρίτο στο 76' με κοντινό πλασέ. Είχε μεσολαβήσει το 2-0 στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου με κοντινή κεφαλιά του Κασάπα. Η Λαμία και ο Ατρόμητος έχουν από 3 βαθμούς και ισοβαθμούν στην 6η θέση της βαθμολογίας.

ΛΑΜΙΑ (Απόστολος Παπανικολάου): Σόμογλου, Κουδουνάς (79΄ Καρβέλης), Ψωρογιάννης, Σταθαράς, Στεφανής, Καραγιάννης, Κωστίκα, Αλτάνης (85΄ Πλιάτσικας), Βλαχόμητρος, Κασάπας (67΄Ζαγγογιάνης), Λαμπρόπουλος

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Μουράτ Σεροπιάν): Μανδάς. Βιταλιώτης, Αθανασίου, Ανδριόπουλος, Λώλος, Ξενοπανάγος (66΄ Ζούνης), Κολυνιάτης, Πετσίτης, Τριμμάτης, Ρούνης (53΄ Σάσσαλος), Χατζοβασιλάκης.

Ολυμπιακός- Αστέρας Τρίπολης 2-1: Λυτρώθηκε με Κωστανάσιο στο 89'!

Ο Ολυμπιακός έφτασε σε μία αγχωτική νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης με 2-1 κάνοντας το 2 στα 2 στο πρωτάθλημα της Κ-19. Οι «μικροί» του Ολυμπιακού είχαν την κατοχή στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν μπορούσαν να την μετουσιώσουν σε γκολ. Στο 70' του αγώνα ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με γκολ του Μαρίνου αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Ο Αστέρας Τρίπολης δήλωσε... παρών και ένα λεπτό αργότερα έκανε το 1-1 με πλασέ του Τερεζίου, μετά από λάθος του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού. Η... λύτρωση για τους «μικρούς» Πειραιώτες ήρθε στο 89ο λεπτό της αναμέτρησης με γκολ του Κωστανάσιου, με ωραίο πλασέ. Ο Ολυμπιακός την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος και μ' ένα ματς λιγότερο βρίσκεται στην 2η θέση με 6 βαθμούς ενώ ο Αστέρας στην 14η με 0 βαθμούς σε 2 ματς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ρικάρντο Πέρες): Καραργύρης, Γαλούπης, Πέιος, Ράμα, Κωνσταντινίδης (77' Κατσούκης), Νεοφυτίδης (62' Τσερκώνης), Ξενιτίδης, Φέκκας (71' Μπουλάρι), Κωστανάσιος, Μαρίνος, Βοΐλης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Γιάννης Δουβίκας): Τσιφτσής, Κάρδαρης, Κουμάντεϊ, Μιχελής, Χριστόπουλος, Παπαδόπουλος, Μπόνιος, Ζορμπάς, Μπλάτσος, Τανουσάι, Τερεζίου (85' Αντεμάι).

Απόλλων Σμύρνης- ΠΑΣ Γιάννινα 0-2 : Έκανε σεφτέ με... διπλό στην Αθήνα

Ο ΠΑΣ ήταν σαφώς ανώτερος από τον Απόλλων Σμύρνης και έτσι έφτασε στη νίκη με 0-2. Μετά από αρκετές ευκαιρίες στο 27ο λεπτό ο ΠΑΣ άνοιξε το σκορ με γκολ του Βασιλάκη, μ' ένα απίθανο σουτ από τα 30 μέτρα. Ο ΠΑΣ ήταν σαφώς ανώτερος και... κλείδωσε τη νίκη με γκολ του Ντόλοβατς στο 79'. Ο ΠΑΣ πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Κ-19 και βρίσκεται πλέον στην 8η θέση ενώ ο Απόλλων Σμύρνης στην 13η με μόλις 1.

ΠΑΣ Γιάννινα (Παναγιώτου Μάριος) : Βενετεκίδης, Κάγιας, Τάτσης, Γώγος, Βασιλάκης, Τσούνης, Παπαδόπουλος, Νάουμετς (57' Μπούμπας), Ντόλοβατς, Λιάππης (66' Καραμποϊκης), Πήλιος (78' Θεοχάρης)

Απόλλων Σμύρνης (Βελεντζάς Ελευθέριος) : Σφύρλας, Βελούτσος, Παπακωνσταντίνου, Παλάνης, Πέτρας, Κοφίνης (65' Καριμπίδης), Ρόδης, Λάμπη (74' Τουρούκης), Ρώσση, Κοντογιαννόπουλος (55' Σερβές)

Τα αποτελέσματα συγκεντρωτικά:

Η βαθμολογία:

H επόμενη αγωνιστική:

Super League Κ-19: Νίκες για ΑΕΚ-ΠΑΟΚ- Σκόνταψε ο Παναθηναϊκός