MENU

Μετά την εκπληκτική, ιστορική τσαπού από τα Νησιά Φερόε, πολύς κόσμος έσπευσε να κράξει τους Έλληνες πορδοσφαιριστάς.

Μιλάμε για ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ.

Υπάρχει όμως ένα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό των παιχτών της Εθνικής το οποίο βρέθηκε στο στόχαστρο. Κάτι υπερβολικά διαδεδομένο για να μην το παρατηρήσεις: το Κλαρινογαμπριλίκι του 'Ελληνα Ποδοσφαιριστή. (όπως βλέπουμε και εδώ)

Με δυο λόγια, όσο κέρδιζαν τα συγχωρούσαμε, αλλά τώρα όλοι τα έχουν πάρει με τις φράντζες και τα τατουάζ. Με αυτή την αίσθηση που αποπνέει κάθε παίχτης αυτής της ομάδας, το «κάγκουρας που δεν νοιάζεται τόσο για το ματς, όσο για φορτωτικές σε πιπίνια στη Μύκονο».

Η μετά-το-2004 εποχή της Εθνικής τελείωσε επίσημα μέσα σε γιούχα για την εξωτερική εμφάνιση των παιχτών. Η Εθνική επιστρέφει στην ανυποληψία και τις κληρώσεις ως «αδύναμη», με τους παίχτες να φαίνονται Άμπαλοι Καρνάβαλοι.

Η ένδοξη εποχή της Εθνικής είναι παρελθόν.

Ο Καραγκούνης φοράει πλέον κοστούμι.

Η ομάδα χρειάζεται έναν νέο αρχηγό.

Έναν άνθρωπο που να μπορεί να εκφράσει τη νέα της ταυτότητα.

Ένα άνθρωπο που να συμβολίζει τον Άμπαλο Καρνάβαλο που είναι αυτή τη στιγμή ο παίχτης της Εθνικής.

Τι θα ήταν πιο ταιριαστό από έναν άνθρωπο που δεν έχει απλά πολλά τατουάζ, αλλά έχει αυτό για χέρι:

Έναν τύπο που βλέπει όσους έχουν πιστόλια στην κοιλιά και τους κάνει re-raise με στέμμα, περιστέρια και χρυσή ρολογάρα.

Τον άνθρωπο που όταν μπαίνει σε ασανσέρ κάνει αυτό:

Τον μεγάλο, ασύγκριτο, εκτυφλωτικό, Βασιλιά των Κλαρινογαμπρών Ελλήνων Ποδοσφαιριστών, Νίκο Παντίδο

Ο Παντίδος είναι αυτό που κινδυνεύει να γίνει καθε Έλληνας ποδοσφαιριστής αν δεν προσέξει. Είχε την ευκαιρία να μάθει μπάλα στις καλύτερες συνθήκες, ως μέλος της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού και βασικό στέλεχος μιας πρωταθλήτριας ομάδας Νέων, πήρε επαγγελματικό συμβόλαιο μόλις έγινε 17… και αυτή τη στιγμή, εφτά χρόνια αργότερα, ο Πανιώνιος (που σώθηκε τελευταία αγωνιστική κι έχει παιχτάκια στο ρόστερ) τον αφήνει ελεύθερο λόγω κακής συμπεριφοράς.

Όμως, ο Παντίδος είναι διάσημος. Επειδή ο Παντίδος μπορεί να έχει ξεμείνει από ομάδα στα 24, αλλά μέσα στους τελευταίους μήνες έχει παίξει μπάλα με τοπ μωράκια της εγχώριας showbiz όπως η Λάουρα Νάργες και η Εριέττα Κούρκουλου.

Μαγκιά του ασφαλώς και μακάρι να μας έριχνε κι εμάς καμια ματιά η Εριέττα Κούρκουλου – αλλά έτσι όπως έχουν αυτή τη στιγμή τα δεδομένα, δεν μπορούμε παρά να παρουσιάσουμε παρακάτω μερικές εντελώς αληθινές φωτογραφίες του Παντίδου όπως τις έχει ανεβάσει ο ίδιος στο λογαριασμό του στο Facebook και να φωνάξουμε: ΚΑΝ' ΤΕ ΤΟΝ Τ Ω Ρ Α ΑΡΧΗΓΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ!

ΠΗΓΗ: LUBEN.TV

Ποιός θα έπρεπε να είναι ο επόμενος αρχηγός της Εθνικής;