MENU

Η Ελλάδα δεν έχει περιθώρια για νέες απώλειες βαθμών και εκεί στάθηκε ο στόπερ της Ντόρτμουντ, ο οποίος έκανε λόγο για ένα παιχνίδι δίχως αύριο...

«Είναι ένα παιχνίδι δίχως αύριο, πρέπει να κερδίσουμε, το θέλουμε πάρα πολύ και μόνο αν πάρουμε τους τρεις βαθμούς, θα ελπίζουμε σε κάτι καλό», ανέφερε αρχικά ο Παπασταθόπουλος και όταν ρωτήθηκε για το αν υπάρχει πίεση στην ομάδα είπε: «Σίγουρα, αφού βλέπουμε ότι δεν χωράει λάθος στη βαθμολογία πια και πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια, ώστε να ελπίζουμε σε κάτι, οπότε η πίεση είναι ξεκάθαρη».

«Το γκολ είναι ο στόχος μας, πρέπει να βάλουμε γκολ για να κερδίσουμε. Από την άλλη, δεν πρέπει να φάμε και γκολ. Το παιχνίδι αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό, δεν είναι τόσο εύκολο όσο πιστεύουμε, επειδή ακούμε ένα όνομα και μια ομάδα που δεν έχει κάνει τίποτα. Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι και έχουμε ετοιμαστεί κατάλληλα γι' αυτό. Μπαίνουμε μέσα με καθαρό μυαλό, να κερδίσουμε το παιχνίδι και προσωπικά θα είμαι και ευχαριστημένος αν κερδίσουμε 1-0 με γκολ στο 90', αρκεί να κερδίσουμε».

Παπασταθόπουλος: «Ας το βάλουμε και στο 90'»