MENU

«Από μικρό παιδί με θυμάμαι να πανηγυρίζω με τον Ολυμπιακό, οπότε μεγαλώνοντας δεν θα μπορούσα να είμαι κάτι άλλο». Η Βάσω Βιλέγκας εκτός από ωραία είναι και φίλαθλος των Πειραιωτών, αφού μας λέει κατηγορηματικά πως γι’ αυτήν υπάρχει μόνο η ομάδα του μεγάλου Λιμανιού. 

Δηλώνει ελεύθερη, ενώ οι θαυμαστές της και… επίδοξοι σύντροφοί της το μόνο που έχουν να κάνουν για να κερδίσουν μια θέση στην καρδιά της είναι να την κάνουν να χαμογελά. Όσο για το αν θα ήταν ξανά στο πλευρό κάποιου ποδοσφαιριστή δίνει διπλωματική απάντηση λέγοντας «ποτέ δεν ξέρεις πώς στα φέρνει η ζωή…».

Πολλοί είναι αυτοί που μετανιώνουν για τυχόν λάθη που έκαναν στο παρελθόν και θα ήθελαν να γύριζαν το χρόνο πίσω. Η 25χρονη από τη Βενεζουέλα το μόνο που θα ήθελε να αλλάξει από τη ζωή της και θα επιθυμούσε να μην είχε γίνει τόσο νωρίς είναι η απώλεια της μητέρας της την οποία έχασε πριν μερικά χρόνια. «Θα ήθελα η μαμά μου να ήταν ακόμα εδώ», τονίζει συγκινημένη . 

Όταν την ρωτήσεις τι είναι ευτυχία για εκείνη, απαντά πως «αυτό που με γεμίζει και με κάνει να νιώθω ευτυχισμένη είναι οι άνθρωποι που αγαπώ να είναι υγιείς και να παίρνω πολλή αγάπη». 

Η εξωτική καλλονή εξέφρασε το παράπονό της για τον χώρο του μόντελινγκ λέγοντας πως «φυσικά και δεν έχει τη καλύτερη φήμη αυτό το επάγγελμα. Πιστεύω πως όλα τα κορίτσια που ασχολούνται με αυτό έχουν "στιγματιστεί"».

Το εντυπωσιακό μοντέλο έχει μάθει να εργάζεται και να μην περιμένει πότε θα την καλέσουν για κάποια πασαρέλα ή φωτογράφηση, έτσι σχεδιάζει τα δικά της ρούχα. «Είναι κάτι που είχα στο μυαλό μου τουλάχιστον 2 χρόνια και φέτος κατάφερα να το κάνω πράξη μαζί με μια πολύ καλή φίλη. Η σειρά των ρούχων λέγεται "el sueno". Έχουμε σελίδα στο Facebook και στο Instagram για όσους θέλουν να ρίξουν μια ματιά».

Ελεύθερη, ωραία και… ερυθρόλευκη! (pics)