MENU

Χθες, γύρω στις 18:00 το απογευματάκι ο Αλαφούζος με δηλώσεις του στο sdna.gr έδειχνε τις προθέσεις του:

«Ο πρόεδρος του “τριφυλλιού” είναι πολύ προβληματισμένος τις τελευταίες ημέρες από την τροπή που παίρνει η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο με την επιμονή του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή να θέσει σε κίνδυνο τη συμμετοχή της Ελλάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. “Προτίθεμαι να παραιτηθώ εάν αποκλειστούν οι ελληνικές ομάδες από την Ευρώπη”, είναι το ακριβές της δήλωσης του Γιάννη Αλαφούζου στο SDNA που δείχνει και το μέγεθος του προβληματισμού του».

Ήταν τέτοιος ο προβληματισμός του προέδρου ώστε μια ώρα μετά με νέες δηλώσεις του στα prasinanea.gr ενημέρωνε τη φίλαθλη κοινή γνώμη ότι ξεπροβληματίστηκε:

«Τα ''Πράσινα Νέα'' επικοινώνησαν με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, ο οποίος τόνισε ότι δεν συμφωνεί με τις τελευταίες εξελίξεις, ξεκαθάρισε ωστόσο ότι δεν προτίθεται ν' αποχωρήσει από την ηγεσία της ΠΑΕ στην περίπτωση που υπάρξουν κυρώσεις από την UEFA. ''Δεν πάω πουθενά, δεν φεύγω'' τόνισε χαρακτηριστικά, θέλοντας να δείξει ότι θα παραμείνει στο τριφύλλι ανεξάρτητα από τις εξελίξεις που θα υπάρξουν τις επόμενες μέρες».

Ανακεφαλαιώνω για να μη χάσετε τη μπάλα σαν τον Ντε Μάρκους Νέλσον. 18:01 ο Αλαφούζος δήλωνε: «Προτίθεμαι να παραιτηθώ αν αποκλειστούν οι ελληνικές ομάδες από την Ευρώπη» και 19:15 «Δεν πάω πουθενά, δεν φεύγω».

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της στήλης ο Αλαφούζος για σήμερα έχει προγραμματίσει τις εξής δηλώσεις. Ακολουθεί αναλυτικό πρόγραμμα εμφανίσεων-δηλώσεων (Χορηγός επικοινωνίας στα ήξεις αφήξεις ο Μελωδία Fm 99,2):

08:00-08:15 Δηλώσεις στη «SportDay»: «Φεύγω 1000% σε περίπτωση Grexit»

08:25-08:45 Δηλώσεις στην «Πράσινη»: «Δεν πάω πουθενά, πουθενά, πουθενά εδώ θα μείνω»

09:30-09:45 στο NovaΣπορFm 94,6 «Τώρα πια είμαι ανάμνηση παλιά, κίτρινο γράμμα στο συρτάρι»

10:15-10:30 στο Sport24 Radio: «Κλείνω και έρχομαι, έρχομαι φτάνω με το πρώτο το αεροπλάνο, κλείνω και έρχομαι, έρχομαι πίσω μια Superleague να ξανακερδίσω».

11:45-12:00 στην «Espresso»: «Θα σου φύγω στο ‘χα πει, θα σου φύγω και γέλαγες εσύ, πριν μαφήσεις σημάδια και τα όνειρα άδεια, θα σου φύγω στο χα πει, τώρα κλαις γιατί κλαις, συ δεν είσαι που γέλαγες χθες»

12:30-12:45 στο Σεφερλή: «Δεν φεύγω, θα μείνω όλη νύχτα στην πόρτα σου, θα μείνω όλη νύχτα στα σκαλιά».

13:00-15:00 Διάλειμμα για κολατσιό

15:40-16:00 στο gazzetta.gr: «Αφού το θέλει η καρδιά σου, να μείνω μακριά σου, φεύγω γεια σου, γεια σου».

16:45-17:00 sport-fm.gr: «Είπα να φύγω να αλλάξω δρόμο στην καρδιά, είπα να φύγω, να μην πονάω άλλο πια, μα που να πάω που σαγαπώ τόσο πολύ, μα που να πάω αφού είσαι όλη μου η ζωή».

18:00-20:00 Διάλειμμα για Μπογδάνο

20:45-21:00 στην Τρέμη: «Φεύγω και αφήνω πίσω μου συντρίμμια, αρρωστημένους και αγρίμια, φεύγω, φεύγω, φεύγω, τώρα φεύγω».

22:45-23:00 στην Ελεονώρα Μελέτη: «Και έμεινα εδώ, να μη σου λείψει τίποτα, έμεινα εδώ να μη φοβηθείς. Να μη μείνεις μόνη σου και γω στο τίποτα, έμεινα εδώ να μη μαραθείς».

24:00-06:00 Διαφημίσεις.

Αν ούτε τώρα καταλάβατε το σχέδιο του Αλαφούζου και τι προτίθεται να κάνει σε περίπτωση Grexit, τότε δεν σας φταίει ο γιαλός. Εσείς στραβά αρμενίζετε. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Μεταφράζω σε απλά Θωμα-Ματσικά το σχέδιο του προέδρου για να το καταλάβετε όλοι:

«Ναι ναι α μπράβο, ύστερα ακούς μόλις είπανε... είπανε κοιτάξτε αυτοί ότι.. ότι.. ότι.. όχι δεν θέλαμε για να γίνει το Grexit, ε, κι εμείς ύστερα είπαμε εντάξει θέλουμ..εεε...δεν θέλουμε κι εμείς και αυτοί ύστερα, μετά εμείς αφού είπαμε είπαμε αυτό θέλουμε, είπαμε δεν θέλουμε κι εμείς το αλλάξαμε και λέμε εντάξει λέμε ούτε κι εμείς θέλουμε και μετά είπαν αυτοί πάλι ότι ξέρετε εμείς λέει θέλουμε να γίν...εεε εμείς όμως μετά δεν δεχτήκαμε μετά απ' όλα αυτά κι είπαμε να γα..γίνει μετά το Grexit όποτε τοοο..το κάνει όπως ορίσει ο Κοντονής. Αυτό ακριβώς, τίποτα άλλο». Πόσο πιο ξεκάθαρα να το πει δηλαδή;

Ο Θωμάς Μάτσιος επιστρέφει!