MENU

Η Άρσεναλ έκανε πρόσφατα προσφορά αξίας 29,3 εκ. λιρών για τον επιθετικό της Λυών Αλεξάντρε Λακαζέτ η οποία απορρίφθηκε.

Η ομάδα του Βενγκέρ απέκτησε 3 παίκτες αυτό το καλοκαίρι τους Τσάκα, Ασάνο και Χόλντινγκ με τους οπαδούς των «κανονιέρηδων» να φαίνονται δυσαρεστημένοι από την κινητικότητα της ομάδας του Αλσατού τεχνικού.

Ο Ιβάν Γκαζίδης, τεχνικός διευθυντής της ομάδας, υπεραμύνθηκε της πολιτικής αυτής λέγοντας: « Δεν μπορούμε να συναγωνιστούμε τους ανταγωνιστές μας στην πολιτική των μεταγραφών και για αυτό θα κάνουμε περιορισμένες μεταγραφικές κινήσεις φέτος το καλοκαίρι. Οι αντίπαλοί μας έχουν περισσότερα χρήματα για μεταγραφές έτσι εμείς θα πρέπει να είμαστε πιο επιλεκτικοί και πιο προσεκτικοί».

Για να συνεχίσει και να πει: « Είμαστε ακόμα ενεργοί στο μεταγραφικό παζάρι, όπως και οι περισσότεροι σύλλογοι και αν βρούμε κάποια εξαιρετική ευκαιρία που να συμφωνεί και ο Βενγκέρ και να βοηθάει στο πλάνο μας και την ομάδα μας τότε θα αποκτηθεί. Τον περασμένο χρόνο δώσαμε πάνω από 20 εκ. λίρες για να εκσυγχρονίσουμε τις εγκαταστάσεις μας, το προπονητικό κέντρο και την ακαδημία μας».

Ιβάν Γκαζίδης: «Δεν θα ξοδέψουμε πολλά λεφτά για μεταγραφές»