MENU

Μεγάλο πράγμα, πώς να το κάνουμε, να ξηλωθούν οι σύνδεσμοι  και να φτιαχτούν στις θέσεις τους λέσχες. Για να γίνεις μέλος των οποίων θα  πρέπει να κάνεις δήλωση πόθεν έσχες.

Χέστηκαν πάνω τους οι χουλιγκάνοι  μόλις το άκουσαν αυτό. Αποφάσισαν να εξευγενιστούν. Προτού αρχίζουν να πλακώνονται, θα ρωτάει ο ένας τον άλλον ευγενέστατα -για να σιγουρευτεί προτού τον μαχαιρώσει- από ποια λέσχη κατάγεται. Πόθεν λέσχες.

Από τη στιγμή πάντως που εφαρμοστεί το μέτρο, ο μόνος σύνδεσμος που δε θα ‘χει πρόβλημα θα είναι η ΠΑΛΕΦΙΠ. Είναι από ιδρύσεώς της λέσχη –και μάλιστα πανελλήνια.

Να αποδώσουμε βέβαια και τα εύσημα στον ξανθό. Τον Ιωαννίδη. Ο οποίος ήταν ο πρώτος που, επί Λιάπη, είχε ζητήσει να γίνει το ψάρι κρέας… εεε… οι σύνδεσμοι λέσχες. 

Να αποφασίσει λοιπόν και ο Κοντονής αυτό που είχε αποφασίσει και ο Ιωαννίδης. Όπως για παράδειγμα ότι μέσα στις λέσχες θα απαγορεύεται αυστηρά η διακίνηση εισιτηρίων. Αλλά θα επιτρέπεται η διακίνηση ναρκωτικών.

Όλα αυτά, βέβαια, τα είχαν σκεφτεί διεξοδικά για κάνα δυο χρόνια Ιωαννίδης και Λιάπης –αφού είχαν ζητήσει «δικαίωμα»- και τελικά αποφάσισαν να πάνε πάσο. Όπως ακριβώς και στις λέσχες. Τις χαρτοπαιχτικές.

Πόθεν Λέσχες;