MENU

Η κατάσταση δεν πάει άλλο. Έφτασε στο απροχώρητο. Ο κόμπος στο χτένι. Οι άνθρωποι που είναι οι πρώτοι υπεύθυνοι για να «τρέχουν» το ελληνικό ποδόσφαιρο μέσω των ομάδων τους, έβαλαν όπισθεν και το άθλημα του λαού, η «μπάλα» όπως λέμε ότι έχει το βράδυ, κάνει μεταβολή προς τα πίσω.

Σύμφωνα με την καταγγελία του Γιάννη Αλαφούζου, μπράβος που περίμενε καρτερικά έξω από την αίθουσα της συνεδρίασης της Superleague, μπούκαρε μέσα και επιχείρησε να χτυπήσει τον Αλαφούζο. Μπήκε μπροστά ο Κωνσταντίνου για να «αποκρούσει», αλλά βγήκε ζημιωμένος.

Αυτά δεν είναι σημάδια παρακμής. Ούτε ενδείξεις διαφθοράς. Πρόκειται για αποδείξεις μαφιόζικων κυκλωμάτων στο χώρο που ταλαιπωρείται από τις χειρότερες διαιτησίες της Ευρώπης, από σκάνδαλα μέσα στην ίδια την Ομοσπονδία που το διοικεί και από -άκουσον άκουσον- εγκληματική οργάνωση, σύμφωνα με το κατηγορητήριο.

Από την άλλη, εδώ και λίγες μέρες ένας υπουργός προσπαθεί να βγάλει άκρη και να σπάσει το απόστημα. Όπως πρώτο έγραψε το πρωί σήμερα το SDNA, ο Σταύρος Κοντονής είναι αποφασισμένος για όλα. Και όπως αναφέρει η δήλωση που «μοίρασε», η Τετάρτη θα είναι μεγάλη και, όπως σας γράψαμε εδώ, είναι προετοιμασμένος και αποφασισμένος να φέρει την ελπίδα τόσο στο ποδόσφαιρο, όσο και στον αθλητισμό.

Απίστευτα πράγματα και σκηνές πολέμου σε ένα κλειστό του βόλεϊ και όσα έγιναν στη Λεωφόρο ήταν η σταγόνα, διότι το ποτήρι του υπουργού είχε φτάσει εδώ και καιρό στο όριο να ξεχειλήσει.

Τώρα πρέπει να μιλήσουν οι θεσμοί. Η πολιτεία και ο εισαγγελέας έχουν ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να πάρουν το μαχαίρι που κρατούν και να το φτάσουν στην καρδιά του καρπουζιού. Πριν έχουμε σκοτωμούς και θρηνήσουμε ψυχές.

Δεν γίνεται αλλιώς. Τη στιγμή που η κυβέρνηση διαπραγματεύεται με τους θεσμούς της Ευρώπης για τη δανειακή σύμβαση, Κοντονής και δικαστική εξουσία οφείλουν προς το κοινωνικό σύνολο της χώρας το ακριβώς αντίθετο. Καμία διαπραγμάτευση και μονομερής ενέργειες έως το τέλος. Μόνο έτσι θα έρθει η ελπίδα. Λουκέτο, ή συνένοχοι στην τρέλα...

Κλείστε το βόθρο!