MENU

Όλα τα κομμάτια του επιτυχημένου παζλ της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι το sportit.gr ήταν εκεί: ο ζωντανός θρύλος της προπονητικής Χρήστος Σταθόπουλος είχε κάνει και πάλι εκπληκτικό σκάουτινγκ του αντιπάλου («σήμερα παίζουμε με το aek365.com»), ο βοηθός Δημοσθένης Χριστόπουλος στεκόταν επιβλητικός στον πάγκο με 11 τσιγάρα να κοσμούν τα 10 δάχτυλά του και ο Μήτσος ο παρέας είχε έρθει ξανά για παρέα.

Μοναδική «παραφωνία» ήταν οι απουσίες των Κουτσούμπα και Σταθάτου, οι οποίοι δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα των τραυματισμών που αντιμετώπιζαν, παρά το γεγονός πως έκαναν εντατικές φυσικοθεραπείες (ο Μάκης εθεάθη μια φορά να τρίβει τον χτυπημένο του μηρό).

Στα του αγώνα, το sdna.gr παρέταξε την οχτάδα του με το επιθετικογενές 6-1-0, καθώς ήθελε να πάρει από νωρίς τα ηνία του παιχνιδιού και να δείξει στους αντιπάλους του ποιος κάνει κουμάντο στον αγωνιστικό χώρο.

Σε μια στιγμή αμυντικής αδυναμίας, ωστόσο, το αψεγάδιαστο- στα πρώτα 19 δευτερόλεπτα του αγώνα- τρίγωνο Ματαρά/ Ασημακόπουλου/ Φραδελάκη έπαψε να είναι αψεγάδιαστο και το aek365.com άνοιξε το σκορ.

Οι παίκτες μας πείσμωσαν, ο Σταθόπουλος φρόντισε να τους εμψυχώσει με τη γνωστή τακτική του “Δεν πειράζει” («Έχετε γαμ%@θεί στις μ@#^ίες εκεί πίσω ρε μου$#&πανα, άντε και γαμ#%^θείτε») και λίγο αργότερα έγινε το 2-0, όταν ο επιθετικός των αντιπάλων βγήκε τετ-α-τετ με τον Μήλιο και πλάσαρε σωστά.

Το 3-0 προήλθε από εκπληκτική ασίστ Πετρίδη στον αντίπαλο εξτρέμ- πάσα «πάρε- βάλε»-, όμως μετά το sdna.gr έδειξε τις επιθετικές του αρετές: κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή, ο Κότσικας το εκτέλεσε δυνατά με το αριστερό (7χλμ/ μέρα, έδειξαν οι μετρήσεις), ο τερματοφύλακας έπεσε σε 4 χρόνους (παρακείμενος- αόριστος- παρατατικός- ενεστώτας, κατά σειρά) και μειώσαμε σε 3-1.

«Πάμε ρε, μπορούμε!», φώναξε ο Χριστόπουλος από τον πάγκο, αλλά μέχρι το «Πάμ-» το σκορ είχε γίνει 4-1, ενώ στο «μπορού-» 5-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο η μετατόπιση του Ζευγαδέλλη στ’ αριστερά και η διαρκής άνοδος του Ασπρούλια ξεμπλόκαραν την καλοδουλεμένη ποδοσφαιρική μηχανή του sdna, ο killer Βροντάκης πέρασε στον αγωνιστικό χώρο και, μάλιστα, ακούμπησε (μια φορά την μπάλα), ο πολυθεσίτης Ζάκκας αντικατέστησε τον ακούραστο Ασημακόπουλο (που δυστυχώς κουράστηκε), ο Στρατόπουλος έβλεπε όλο το χορτάρι σα μια απέραντη παραλία (εξ ου και τα «Περίμενε ρε παραλία» που έλεγε στους συμπαίκτες του), ενώ ακόμα και ο ψυχολογικά φορτισμένος- εμφανές από τα 9 πακέτα τσιγάρα που είχε καπνίσει όλη τη μέρα- Μάριος Τριβιζάς φόρεσε το μανδύα του Δούρειου Ίππου και πάτησε χορτάρι.

Μετά από μια μνημειώδη ομαδική προσπάθεια ο Κότσικας πήρε την μπάλα από την άμυνα, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με σουτ εκτός περιοχής μείωσε σε 5-2, όμως η χαρά δεν κράτησε πολύ, καθώς παρά τις δύο πολύ καλές επεμβάσεις του Μήλιου, το 6-2 ήρθε σε μια στιγμή παρατεταμένης αμυντικής αδυναμίας, ενώ το 7-2 ήταν απόρροια του γεγονότος πως η Σελήνη μπήκε στο Ζυγό την τελευταία εβδομάδα.

Το 8-2 έγραψε από κοντά ο Στέλιος Ματαράς με ωραίο πλασέ, πετυχαίνοντας το πρώτο του (αυτο)γκολ στο πρωτάθλημα. Ακολούθησαν δύο δοκάρια του sdna.gr και ένα επικό «τσαφ» πάνω στη γραμμή του τέρματος του aek365.com που θα περιόριζαν το εύρος της ήττας.

Ο Κότσικας σε ένα λεπτό από τα 35 του δεύτερου ημιχρόνου ολοκλήρωσε το χατ-τρικ του με βολίδα από πλάγια θέση, κάνοντας το Μήτσο τον παρέα να χάσει μεγάλο μέρος του μυαλού του, όμως στην αμέσως επόμενη φάση παρά την προσπάθεια του Ζευδαγέλλη, που κυνήγησε σα λυσσασμένο, 19χρονο σκυλί το αντίπαλο φορ, είχαμε το 9-3.

Ο φωτεινός πίνακας του γηπέδου έγραψε 10-3 μερικές στιγμές μετά, όταν ο συγκινητικός Φραδελάκης είχε περάσει εκτός γηπέδου λόγω θλάσης 6ου βαθμού, και η δεξιά πτέρυγα έμπαζε περισσότερο και από τον Τιτανικό μετά τη σύγκρουση με το παγόβουνο.

Κάπως έτσι, όταν ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη, αποδείχτηκε πως το aek35.com δεν αστειευόταν όταν έλεγε «ερχόμαστε», ενώ στον αντίποδα το sdna.gr είχε επιτύχει το στόχο του, αποδεικνύοντας εμπράκτως πως είναι μια ομάδα με φυσικό χάρισμα στο γκολ (8 τεμάχια τα τελευταία δύο ματς, 4 μ.ο.) αναγκάζοντας, σχεδόν, τους πάντες να ψελλίζουν άθελα τους «Μπάγερν».

SDNA: Μήλιος, Ασημακόπουλος, Κότσικας, Πετρίδης, Ματαράς, Ασπρούλιας, Φραδελάκης, Ζευγαδέλλης, Ζάκκας, Βροντάκης, Τριβιζάς, Στρατόπουλος.

AEK365: Ατματσίδης, Κασάπης, Στέλιος Μανωλάς, Μπορμπόκης, Κατσουράνης, Σαμπανάτζοβιτς, Σαβέβσκι, Τσιάρτας, Νεστορίδης, Μαύρος, Ντέμης Νικολαϊδης.

Σταθόπουλος: «Μας έλειψαν Κουτσούμπας και Σταθάτος, είμαστε μια νέα ομάδα με μέσο όρο ηλικίας τα 42 έτη, το Μάιο θα κριθώ»

Στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε, ο Χρήστος Σταθόπουλος δε θέλησε να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του, αλλά δεν παρέλειψε ν’ αναφέρει πως η μπάλα είναι πόρνη και στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος.

Αναφορικά με τις απουσίες του sdna.gr, σχολίασε: «Μας έλειψαν πολύ Κουτσούμπας και Σταθάτος».

Για το γεγονός πως οι οπαδοί της ομάδας του, και ο ένας, τον κατηγορούν πως παρέταξε το sdna.gr με ακραία επιθετικό προσανατολισμό είπε: «Μας έλειψαν πολύ ο Κουτσούμπας με τον Σταθάτο».

Για το αν η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση προκειμένου να πετύχει τον στόχο των playoffs, δήλωσε: «Μας έλειψαν Κουτσούμπας και Σταθάτος».

Για το αν αισθάνεται πως τρίζει η καρέκλα του, ανέφερε: «Θέλω να πω ότι μας έλειψαν πολύ Κουτσούμπας και Σταθάτος, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε πως εμείς είμαστε μία νέα ομάδα με μικρό μέσο όρο ηλικίας. Θα κριθώ το Μάιο. Πληροφοριακά, πάντως, έχω θέσει ήδη την παραίτησή μου στον πρόεδρο κύριο Αντώνη Π., ο οποίος είπε πως με στηρίζει όπως και όλοι οι παίκτες μου, αλλά θέλει να μάθει ποιος πήρε την κάρτα της NOVA από τον έναν αποκωδικοποιητή και γιατί».

Breaking news: Συνεχίζει ο Σταθόπουλος, συνεχίζουν (για κάποιον ανεξήγητο λόγο) να παίζουν μπάλα οι παίκτες του sdna.gr

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, ο Χρήστος Σταθόπουλος παραμένει στο τιμόνι της ομάδας, ενώ ο αρχηγός (λόγω παλαιότητας) Θανάσης Ασπρούλιας- που χώνεψε πριν από λίγο τα βρώμικα που έτρωγε στις 4 η ώρα τα ξημερώματα χθες στη Χαμοστέρνας- δήλωσε πως κόντρα στο contra.gr την άλλη βδομάδα το sdna.gr θα προσπαθήσει να μεταμορφωθεί αγωνιστικά.

Ραντεβού την επόμενη εβδομάδα, λοιπόν.

Εις το επανιδείν- αν, δηλαδή, βλεπόμαστε…

Πρωτάθλημα ιστοσελίδων: τελικά, ήρθαν