MENU

Είναι δύσκολο να είσαι ο Ρονάλντο. Είναι δύσκολο να είσαι «φαινόμενο». Τα έχεις ζήσει όλα. Τα έχεις κάνει όλα. Η ζωή σου φαίνεται ανιαρή. Ψάχνεις για προκλήσεις. Για νέες εμπειρίες. Ο Βραζιλιάνος περνάει την κρίση των 40’s, ρουφάει την ζωή με το μεδούλι και λίγο πριν την επιστροφή του στην ενεργό δράση, το SDNA καταγράφει πως πέρασε τον χρόνο του… Έκανε δίαιτα στο σπίτι του... Big Brother

Πάντα ήταν χοντρός. Αυτή τη φορά όμως είχε… ξεχειλώσει. Ο Ρονάλντο δέχθηκε την πρόταση να μπει στο ριάλιτι σόου που αδυνατίζεις με την ονομασία Medida Certa και τα κατάφερε. Μπήκε μέσα 118 κιλά και 400 γραμμάρια και μετά από 12 εβδομάδες χαβαλέ, δίαιτας και γυμναστικής έφυγε στα 101. Πήρε ως αμοιβή 2,4 εκατομμύρια ευρώ, αφού η εκπομπή σάρωσε σε τηλεθέαση.

 

Οι κακές συνήθειες όμως δεν κόβονται. Μετά από λίγες εβδομάδες η… μπάκα έκανε ξανά την εμφάνιση της. Το τσιγάρο έχει γίνει πια προέκταση του χεριού του.

Πήγε σχολείο

Μικρός είχε παρατήσει τον δρόμο για τα γράμματα και μεγαλώνοντας είπε να ασχοληθεί ξανά. Γράφτηκε μέσω αλληλογραφίας σε αγγλικό κολέγιο, με ειδικότητα το μάνατζμεντ και άνοιξε την εταιρία 9ine Sports & Entertainment, που χειρίζεται τα διαφημιστικά δικαιώματα μεγάλων αθλητών, έχοντας στο πελατολόγιο του σταρ όπως ο Νεϊμάρ, ο Γκάνσο και ο Ράφα Ναδάλ, ενώ πρόσφατα επέκτεινε την δραστηριότητα της στον χώρο του θεάματος, εκπροσωπώντας πια τραγουδιστές και ηθοποιούς.Προσπάθησε να αγοράσει το Playboy

Έχει στην κατοχή του πολλά γυμναστήρια σε όλη την Βραζιλία, μία κλινική αποκατάστασης και ομορφιάς και έχει σπίτια σε Ρίο, Σάο Πάουλο, Παρίσι, Μαδρίτη. Το περασμένο καλοκαίρι προσπάθησε να αγοράσει την βραζιλιάνικη έκδοση του Playboy (τρίτο σε πωλήσεις στον κόσμο), αλλά η πρόταση έπεσε στο κενό. Πάντως, είναι πιο… μερακλής από τον Χιού Χέφνερ.

Έπαιξε πόκερ

Είναι ένας από τους διάσημους αθλητές που έχει συνάψει συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας με την PokerStars και όταν βαριέται παίζει καμία παρτίδα με αντιπάλους όπως ο Μπόρις Μπέκερ, ο Ράδα Ναδάλ ή ο Μπεμπέτο. Είναι καλός. Σε ένα πρόσφατα τουρνουά πήρε την 26η θέση και τσέπωσε 42.000 δολάρια. Ψίχουλα μπροστά στο συμβόλαιο που έχει υπογράψει.

 

Στην ένας εναντίον ενός παρτίδα με τον Ράφα Ναδάλ έχασε πανηγυρικά και αναγκάστηκε να πάει στην λάντζα, όπως προέβλεπε το σχετικό στοίχημα.

//www.youtube.com/embed/bwekfCVf2oM

Έκανε ελεύθερη πτώση

Δεν φοβάται τα ύψη. Τον Μάιο πετάχτηκε μέχρι το Ντουμπάι και με την βοήθεια δασκάλου έκανε ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο από ύψος 3.000 μέτρων.

Πήγε σε άπειρα γκραν-πρι

Δηλώνει λάτρης της ταχύτητας, της Φεράρι (λόγω θητείας στην Ιταλία) και των γκραν-πρι της Φόρμουλα 1. Όποτε βρει χρόνο δεν χάνει την ευκαιρία να πεταχτεί να δει γκραν-πρι, όπου πάντα είναι πρώτη μούρη. Συνάμα είναι συνιδιοκτήτης ομάδας της ομάδας A1 Brazil μαζί με τον πρώην πιλότο της F1, Έμερσον Φιτιπάλντι.

Βράβευσε σε καλλιστεία

Όπου ποδόγυρος και γυναικεία παρουσία, ο Ρονάλντο είναι εκεί. Δεν χάνει καλλιστεία και πολύ συχνά κάνει και την απονομή στην Μις Βραζιλία, όπως έγινε με την Ζακλίν ντε Ολιβέιρα.

Είδε φίλους

Όταν θέλει να μυρίζει ξανά λίγο γκαζόν πετάγεται μέχρι το προπονητικό κέντρο της Παρί Σεν Ζερμέν ή της Ρεάλ Μαδρίτης, όπου παίζουν όλα τα φιλαράκια του και ποζάρει για καμιά φωτογραφία.

Ήδη έχει τέσσερα παιδιά από τέσσερις διαφορετικές γυναίκες (!) και τον Δεκέμβριο του 2010 δήλωσε ότι υποβλήθηκε σε βασεκτομή (τεχνητή στείρωση) ώστε να μην μπορέσει να κάνει άλλα παιδιά. Αυτό δεν τον εμπόδισε να κάνει πρόταση γάμου στην διάσημη 28χρονη DJ, Πάουλα Μοράις, με την οποία ξεσάλωσε στον μήνα του μέλιτος.

//www.youtube.com/embed/-1cPAiVZ3OA

 Γύρισε διαφημίσεις

Μέσα σε όλα αυτά, ο Ρονάλντο δεν παραλείπει να πρωταγωνιστήσει (έναντι παχιάς αμοιβής) σε διαφημιστικά σποτ, όπως αυτό γνωστής αθλητικής εταιρίας παρέα με τον (επίσης χοντρό) Γουέιν Ρούνεϊ

//www.youtube.com/embed/Fh6ZDBcWtSk

Έγινε το πρόσωπο του καρναβαλιού

Δεν έχει χάσει ούτε ένα καρναβάλι στο Ρίο, ακόμα και όταν ήταν στα ντουζένια του. Ένα από τα άρματα που παρέλασαν στο σαμπαδρόμιο είχαν την φιγούρα του με φτερά αγγέλου, ενώ το «φαινόμενο» με ένα χρυσαφί κουστούμι στα επίσημα άνοιξε το πανηγύρι.

 Έτρεχε να μαζέψει τον γιο του

Ο πρωτότοκος γιος του Ρόναλντ έχει βγει μπερμπάντης, όπως αυτός. Ο Ρονάλντο έτρεχε για να μαζέψει το σκάνδαλο, όταν πριν από μερικές ημέρες τα βραζιλιάνικα Μ.Μ.Ε αποκάλυψαν πως ο 15χρονος γιος του που δουλεύει ως DJ έχει σχέση με την 27χρονη πρώην νηπιαγωγό του!

Αγόρασε ομάδα και σκέφτεται να ξαναπαίξει μπάλα

Το τελευταίο του βίτσιο είναι να γίνει ιδιοκτήτης-παίκτης ομάδας. Στα τέλη Δεκεμβρίου ανακοίνωσε ότι αγοράζει μέρος των μετοχών των Fort Lauderdale Strikers (ομάδα του αμερικάνικου NASL) και ανακοίνωσε ότι στα 38 του θα ξαναφορέσει ξανά εξάταπα (προφανώς για διαφημιστικούς λόγους) για κάποιες γκέστ-σταρ εμφανίσεις.

Δύσκολο να είσαι... Φαινόμενο (Pics,Vids)