MENU

Το σύνολο του Παναθηναϊκού, περιμένει με ανυπομονησία τη ρεβάνς με τη Σλάβια Πράγας στη Λεωφόρο (11/8). Οι Τσέχοι το γνωρίζουν καλά, ενώ πέρα απ’ το γεγονός πως είναι μια εξαιρετικά δουλεμένη ομάδα, δείχνουν να είναι και αρκετά διαβασμένοι. Από κάθε άποψη.

Ο Γίντριχ Τρπισόφσκι αντιμετωπίζει με τεράστιο σεβασμό και σοβαρότητα το Τριφύλλι. Υπολογίζοντας την κάθε λεπτομέρεια. Όπως έγινε γνωστό μετά το ματς με τη Ζλιν, η αποστολή της Σλάβια Πράγας θα έρθει στην Ελλάδα δύο μέρες πριν το ματς της Λεωφόρου. Δηλαδή την Τρίτη (9/8).

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής τους, δε θέλουν να χάσουν την παραμονή του αγώνα και τη δουλειά που θα κάνουν τη συγκεκριμένη μέρα, ταξιδεύοντας:

«Το κάνουμε για να μπούμε στο κλίμα. Δεν ξέρουμε τόσο καλά τον αντίπαλο και αρκετή δουλειά γίνεται μέσω video», είπε αρχικά ο Τρπισόφσκι και συνέχισε: «Δε χρειάζεται να ταξιδεύουμε όλη μέρα την Τετάρτη, το κάνουμε την Τρίτη για να συγκεντρωθούμε στο νέο περιβάλλον την παραμονή του αγώνα. Είναι κάτι που έχουμε ξανακάνει».

Παράλληλα, ο Τσέχος προπονητής ρωτήθηκε και για τις αλλαγές που έκανε στην ενδεκάδα του για να ξεκουράσει παίκτες πριν τον Παναθηναϊκό:

«Ο Ντόρλεϊ (σ.σ. ο βασικός αριστερός μπακ, έπαιξε και στον πρώτο αγώνα), ο Ούσου (σ.σ. βασικός στόπερ της Σλάβια, απαραίτητος για την ομάδα ειδικά μετά την απουσία του Σάντος που αποβλήθηκε) και άλλοι παίκτες, είναι δύσκολο να αντικατασταθούν. Λυπάμαι που κάποια παιδιά τραυματίστηκαν, αλλά είμαι χαρούμενος που οι παίκτες τους οποίους θα δυσκολευόμασταν να αντικαταστήσουμε στο ρόστερ, είναι καλά».

Σε κάθε περίπτωση, οι Τσέχοι είναι άριστα διαβασμένοι για τον Παναθηναϊκό. Είναι χαρακτηριστικό πως ο αριστερός μπακ, Γιούρασεκ, πέτυχε δύο γκολ κόντρα στην Ζλιν. Ο συγκεκριμένος παίκτης δεν είναι στη λίστα της Σλάβια Πράγας για τα ματς με τους Πράσινους. Ο Τρπισόφσκι εξήγησε πως αυτή η επιλογή οφείλεται στο γεγονός πως το Τριφύλλι έχει στη δεξιά του πλευρά παίκτες που δεν ταιριάζουν στο στυλ του Γιούρασεκ, οπότε τον άφησε εκτός ευρωπαϊκής λίστας!

Παναθηναϊκός: Δύο μέρες πριν το ματς στην Αθήνα η Σλάβια