Απίστευτα σκηνικά στην Λιουμπλιάνα με κεντρικό πρόσωπο τον πρώην εξτρέμ του Ολυμπιακού, Άλμπερτ Ριέρα. Το πρωί ο Ισπανός ανακοινώθηκε από την διοίκηση της Ολύμπια Λιουμπλιάνας ως ο αντικαταστάτης του Ρόμπερτ Προσινέτσκι, ο οποίος παραιτήθηκε μετά από έντονες διαφωνίες με την διοίκησης.
Ο Ριέρα ανακοινώθηκε από τον σύλλογο της Σλοβενίας, φωτογραφήθηκε με το κασκόλ του συλλόγου, αλλά η επίσημη παρουσίαση του εξελίχθηκε σε μέγα φιάσκο.

Μία ομάδα από χούλιγκαν του συλλόγου (κάποιοι με κουκούλες) εισέβαλλαν στην αίθουσα κι άρχισαν να προσβάλλουν και να βρίζουν με αισχρό τρόπο τον Ισπανό, θέλοντας να του δείξουν ότι είναι ανεπιθύμητος στον σύλλογο.
Ο Ριέρα αποχώρησε άμεσα από την αίθουσα και πλέον η θέση του είναι στον αέρα, αφού η Ολύμπια είναι αυτή τη στιγμή ένα καζάνι που βράζει.
🚨 Ultras del Olimpija Ljubiljana expulsan a Albert Riera en su presentación como nuevo técnico del club esloveno. Una escena tan lamentable como repudiable en la que los radicales muestran su malestar por la salida de Robert Prosinecki.
— GOAL España (@GoalEspana) July 4, 2022
📹 @partidazocope pic.twitter.com/xN0XxqfK24