MENU

Το περτικαλί το site έγραψε κείμενο με τίτλο: «ΕΠΟ: “Ενωτικός ο Μαρινάκης - Πρόταση Μπαλτάκου για τελικό Κυπέλλου στη Νέα Υόρκη”!». Η Ομοσπονδία χαρακτηρίζει τον Ευάγγελο τον Μαρινάκη, ενωτικό. Όσοι το είδαν έψαχναν να βρουν τις τούρκικες σημαίες στο epo.gr. Ξέρετε απ’ αυτές που βάζουν οι τούρκοι χάκερς. Σου λέει «δεν μπορεί, κάποιος παραβίασε το site και κάνει δουλίτσα». Έπειτα ανέβηκε μια άλλη είδηση στο sdna με τίτλο. Μαρινάκης: «Να μην ασχολείται κανένας με το ποιος διαιτητής παίζει». 

Ο πρώτος που αντέδρασε ήταν ο Τζήλος. Ο Λαρισαίος διαιτητής κάλεσε στα γραφεία του SDNA και ζητούσε τον Αυλακιώτη. Ήθελε να μάθει γιατί δεν υπέγραψα εγώ το κείμενο. Ενώ οδηγούσα το λευκό μου πόλο πως να υπέγραφα; 

Αμέσως μετά, έσπασε τα τηλέφωνο στο πάρκο Γουδή. Με αναζητούσε εκεί για να δει αν ευθύνομαι για την ανακοίνωση της ΕΠΟ. Θεώρησε πως τα δικά μου μαγικά χέρια συνέταξαν το κείμενο για τον ενωτικό Μαρινάκη. Κάλλιστα θα το έκανα, αλλά δεν ήμουν εγώ. Μην πιστωθώ κάτι τόσο μαγικό, τόσο όμορφο. Κρίμας είναι. 

Απ’ την ΕΠΟ ενημέρωσαν πως βρίσκομαι στη Νέα Υόρκη. Εδώ είμαι. Στο «big apple». Σε πεντάστερα στο Μανχάταν με έχει ο κύριος Βαγγέλης, μετά από προσωπική του πρωτοβουλία. Μόλις ο Μπαλτάκος πρότεινε Νέα Υόρκη, πετάγεται ο ενωτικός πρόεδρος και λέει «φεύγεις αποστολή για το άγαλμα». Ποιο άγαλμα του λέω πρόεδρε; «Τον Τσιντώντα» μου λέει. «Ποιο άγαλμα; Της Ελευθερίας εκεί που ο Μάνταλος θα παραδώσει του χρόνου το Κύπελλο». 

Ιδού και τα πειστήρια. 

Να είναι καλά ο τίγρης να πείσει τον αρχηγό να παραμείνει και θα γίνει παράδοση-παραλαβή. Αρκεί ο Γιαννάκης ο Παπαδόπουλος να μην κάνει τέτοια αστεία όπως τις προάλλες με τα 2 εκατομμύρια στους Γερμανούς για Γκατσίνοβιτς. Δεν είμαστε για τέτοιες πλάκες παιδιά.

Ο Μπαλτάκος σκέφτεται το «Αλκατράζ Arena» κι επειδή τώρα στην ΕΠΟ έχουν ανοίξει το κουτί με τις φαεινές ιδέες, στην επόμενη Εκτελεστική ο Γκαγκάτσης μπορεί να προτείνει το Καστελόριζο για τελικό. Κι οι αποστολές των φιναλίστ να κατέβουν με Ραφάλ. Θα πατάνε το κουμπί όπως στο Top Gun και θα πέφτουν μέσα στο γήπεδο. 

Ο Ιβάν θα βλέπει τον τελικό από το Skype κι ο Αλαφούζος από τον ΣΚΑΙ μαζί με τον Προτοσάλτε.

Ιδέες να υπάρχουν παιδιά. Νέα Υόρκη με 25 εκατομμύρια έσοδα λέει ο Μπαλτάκος, Πακιστάν θέλει ο Μαρινάκης λόγω κάποιων γνωστών που του είχαν δώσει δώρο ένα τηλέφωνο, ο Κάρυ πρότεινε ένα τροπικό μέρος επειδή λέει καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Φοβερά πράγματα κυρίες και κύριοι. 

Πετάγεται και ο Λιόλιος από την ΕΟΚ και λέει ότι μόλις του τηλεφώνησε ο Μαυραγάνης να γίνει ο τελικός στη Μαλαισία με διαιτητή τον Πιτσίλκα. 

Τέλος πάντων παιδιά ας επανέλθουμε στην πραγματικότητα. Σημασία έχει όπως τόνισε η ΕΠΟ ότι ο Ηγέτης Μαρινάκης ήταν ενωτικός.  

Κάποιοι χυδαίοι λένε επειδή ένωσε δυο προτάσεις στη σειρά. 

Ενωθείτε όλοι λοιπόν! Μην ακούτε τους κακούς που δεν συντάσσονται στη μάχη του Βαγγέλη για την αναγέννηση του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Ηγέτης μας είναι εδώ. Ενώνει τους πάντες με κοινό στόχο το καλό του πειραιώτικου ποδοσφαίρου.

«Βαγγέλης ενωτικός» και «Νέα Υόρκη ο τελικός» οδηγούν στην ανεργία τον Σεφερλή
EVENTS