MENU

Τα έλεγε η μάνα μου, πάρε το proficiency θα σου χρειαστεί. Που μυαλό τότε φίλοι μου; Διακρίνομαι για τη φαντασία μου, δεν έφτανε στο σημείο να χαμπαριάσει πως μια μέρα θα κονομήσουμε από την Championshipτης Αγγλίας. Α ρε Βαγγέλη, μάγκες τους έχεις κάνει όλους. Ευρώ, λίρες, παίζεις μεγάλη μπάλα!

Πρωτίστως και με ευλάβεια να ευχαριστήσω τον μεγαλοδύναμο ηγέτη. Επειδή μου έλυσε το πρόβλημα. Για να μαθαίνω αγγλικά νέα δε χρειάζεται πλέον να μπω σε κάποια ιστοσελίδα με κατάληξη co.uk. Ξαφνιάστηκα αρχικά, διάβαζα ελληνικά για τα νέα της τεράστιας Νότιγχαμ και λέω που να είναι τώρα το σόι να με δει πως το παίζω μπάλα το εγγλέζικο. Μετά κατάλαβα πως ήταν ελληνικά. Μωρέ μπράβο…

Οι φίλοι μου – κολλητάρια να ξέρετε απλά δεν το φωνάζω επειδή θα βρουν μπελά – στο gavros.gr, άδικα κατηγορούνται ως οπαδοί ή από κάποιους κακεντρεχείς ως juke box. Τα παιδιά είναι δημοσιογράφοι με το «Β» και το «Μ» κεφαλαία. 

Οι μόνο σπουδαγμένοι και καταρτισμένοι για να αντιληφθούν πως υπάρχει ένας και μόνο τελικός. Ποια Λίβερπουλ και ποια Ρεάλ Μαδρίτης βρε άνιωθοι! Ουδείς ασχολείται με αυτό το χοντρομούτσουνο κύπελλο με τα αυτιά. 

Κι επειδή τα καρποφόρα δέντρα πετροβολούν και θα πέσετε να με φάτε, παραθέτω προς υπεράσπισή μου τη γνώμη του Μαρκ. Κλάτενμπεργκ Μαρκ. Στα έγκυρα άρθρα του στην Daily Mail που αν δε διαβάσουν όλοι οι Άγγλοι δε βγαίνουν απ’ το σπίτι τους, έθεσε τα πάντα στη σωστή τους βάση. Το Νότιγχαμ-Χάντερσφιλντ είναι το σπουδαιότερο ματς! Επειδή είναι μετριόφρων ο Μαρκ, πρόσθεσε «της Αγγλίας», αλλά εγώ θα πω του πλανήτη. Μην το περιορίσουμε στην Αγγλία, επειδή είναι αυτονόητο. Με τι θα ασχοληθεί ο κόσμος; Μάντσεστερ Σίτι-Λίβερπουλ κι αηδίες. 

Εδώ υπάρχει ένας Άνθρωπος που έχει διαγράψει απ’ τη μνήμη των Νοτιγχαμαίων μέχρι και τον Μπράιαν Κλαφ κι εσύ μιλάς για κάτι πράγματα μικρά; Καρδιά μου όλα επιτρέπονται γιατί 200 μύρια είναι αυτά.

Ξεχνάς και το όνομά σου. Ρέει το χρήμα. Ο μεγαλόκαρδος ως άλλος Ρομπέν των δασών θέλει να τα πάρει και να τα δώσει στο λαό. Να γεμίσει χαρά τους πονεμένους και κατατρεγμένους. Σιχτίρ συγκινήθηκα…

Το εξαιρετικό gavros.gr – χωρίς να έχω τσεκάρει αν παίχτηκε κόπι πάστε σε άλλα 10 sites – μας ενημέρωσε πως για το κορυφαίο ματς του αιώνα τολμώ να πω με περηφάνια, εξάντλησαν οι οπαδοί της Νότιγχαμ τα εισιτήρια. Παντού είναι Φόρεστ ρε κουφάλες. Θα ψάχνουν εκεί στο πορτοκαλί το site να βγάλουν καμιά φωτογραφία από τίποτα άδεια καθίσματα Νοτιγχαμαίων και δε θα βρίσκουν. 

Κάθε γαύρος ανατριχιασμένος απ’ την είδηση, δεν μπορεί να περιμένει για τη σέντρα. Το καλό του Βαγγέλη, είναι καλό δικό τους. Ο Θεός να τους κόβει μισθό και να τον κάνει αγορές στο shopflix. Τέτοια εκτίμηση μιλάμε. Οπότε αν δεν φιλοξενεί εκτενές ρεπορτάζ για τα εισιτήρια της Νότιγχαμ το gavros.gr, ποιος θα το φιλοξενήσει; Κανείς, το λέω εγώ για σας.

Κι αν αύριο με το καλό η Νότιγχαμ το σηκώσει, στο λιμάνι θα ξεχυθεί λαός να γιορτάσουν όλοι μαζί την άνοδο της ιστορικής Φόρεστ. Δε θα φεύγουν για τα νησιά λόγω ζέστης παλικαράκια μου, θα σας τα εξηγήσουν αυτά τα 20 σάιτ του Βαγγέλη.  

Α, μην ξεχάσω. Εσύ διατητή απ’ την ΕΠΣ του Δυτικού του Γιορκσάιρ που δε χαμπάριασαν τα λαμόγια της αγγλικής παράγκας ούτε την εντοπιότητα, το νου σου. Παίξε 50-50 με στυλ Ολυμπιακό αλλιώς ο Κλάτενμπεργκ θα σε περιλάβει στο άρθρο του στη Daily mail. Κι αν δεν το δημοσιεύσει η φυλλάδα που είναι γνωστή για την υποστήριξη της στη Χάντερσφιλντ, ο gavros είναι εδώ. 

Νότιγχαμ, Νότιγχαμ, Νότιγχαμ-ιακέ, ομάδα ομαδάρα μου!
EVENTS