Ειδικότερα, ο Κρητικός μπακ της Ξάνθης εμφανίστηκε σίγουρος πως οι «κιτρινόμαυροι» θα κατακτήσουν την 3η θέση κάνοντας μάλιστα παραλληλισμό με την ομάδα του στο θέμα του σκοραρίσματος: «Φέτος δεν έχουμε το εύκολο γκολ να τελειώσουμε τα ματς. Κάτι που συνέβη και στον Άρη καθώς τον παρακολουθώ…».
Ακόμη συμπλήρωσε: «Το κύπελλο είναι το μεγαλύτερο φετινό αγκάθι. Σαν εικόνα η ομάδα δημιούργησε μεγάλες προσδοκίες από την αρχή. Ακόμα και με τον Μάντζιο έπαιξε καλό ποδόσφαιρο άσχετα που δεν είχε το εύκολο γκολ. Ο Άρης μαζί με τον Παναθηναϊκό παίζουν για εμένα το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, ευχαριστιέσαι να τους βλέπεις».
Για τον στόχο της 3η θέσης για τον Άρη: «Είμαι σίγουρος ότι θα το κάνει. Πιστεύω στους παίκτες και με τον καινούριο προπονητή θα αλλάξει η νοοτροπία. Βοηθάει πολύ ο Μπούργος ακόμα και σε ματς που δεν θα είναι καλός, θα παίρνει τα ματς. Είναι μεγάλη προσωπικότητα».
Κλείνοντας μίλησε και για την αποχώρησή του από τον Άρη: «Ο κύριος Διαμαντόπουλος τότε ήθελε να φύγω και εγώ δεν είμαι παίκτης που θα πατήσω στο συμβόλαιό μου χωρίς να προσφέρω, οπότε το έλυσα και αποχώρησα».
Πηγή: Libero FM