MENU

Ο διευθυντής του SDNA αναφέρθηκε αρχικά στα παράπονα της ΑΕΚ με στόχο τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ, λέγοντας:

«Έχει διαμορφωθεί πλέον ξεκάθαρα η αίσθηση ότι ο Κλάτενμπεργκ έχει ταυτιστεί με τις ιδέες του Ολυμπιακού και του κλείνει το μάτι.

Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η συνάντηση που είχε κάνει με την κυρία Κοξένογλου σε εστιατόριο του Πειραιά, σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η εκτός κάθε λογικής συνάντηση που έκανε με τον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και εν τέλει για να μην κρυβόμαστε στην ΑΕΚ θεωρούν πως όλα κάπως συνδέονται μεταξύ τους και με την απόφασή του να σταματήσει τον σχολιασμό των επίμαχων φάσεων και με κάποιες άλλες παράξενες αποφάσεις του Μαρκ. Αν αποσυρθεί η εμπιστοσύνη από μια ακόμα μεγάλη ομάδα τότε λήγει η θητεία του Κλάτενμπεργκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Να θυμίσουμε κάπου εδώ ότι την επόμενη εβδομάδα έχουμε ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός. Οπότε μια σπίθα μπορεί να φέρει την καταστροφή».

Για το ματς του Παναθηναϊκού, σχολίασε:

«Εδώ θα πρέπει να αναδείξουμε μια πολύ σημαντική πτυχή στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού που έχει μείνει ελαφρώς στο σκοτάδι καθώς όλοι εστιάζουν στην ανάπτυξη και τη δημιουργία που στον ομαδικό αθλητισμό είναι βέβαια και το πιο δύσκολο κομμάτι γιατί το εύκολο είναι να καταστρέφεις και το δύσκολο να δημιουργείς.

Πάμε λοιπόν να δούμε τι έχει συμβεί από τότε που ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 1-0 στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ. Έδωσε 8 επίσημα παιχνίδια, 6 πρωταθλήματος και 2 Κυπέλλου. Στα επτά από τα οκτώ δεν δέχθηκε γκολ. Μόνο στον Βόλο έσπασε το σερί και το ζήτημα είναι ότι στην πλειοψηφία των αγώνων δεν απειλήθηκε καν η εστία».

Τέλος, για τις εξελίξεις στο θέμα του Βοτανικού, σημείωσε τα εξής:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έδωσε το πράσινο φως και υπάρχει οριστική απόφαση μετακίνησης στον Βοτανικό για 99 χρόνια. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ήταν αρκετά διστακτική αρχικά με το θέμα του Βοτανικού. Όχι μόνο γιατί είναι δύσκολη η συναισθηματική απόφαση να αφήσουν ως έδρα τη Λεωφόρο αλλά και για ζητήματα που αφορούν τις συμβάσεις. Τελικώς έπειτα από διαπραγματεύσεις μηνών η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πήρε αυτό που ήθελε και θα πάει στον Βοτανικό σε μια συμφωνία που από την ίδια την ΠΑΕ θεωρείται ότι έκλεισε με επικερδείς όρους για τη βιωσιμότητα και την εξέλιξη του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ο Παναθηναϊκός εκτός της συμφωνίας του με τον Ερασιτέχνη θα καταβάλει ένα ποσό προς τον Δήμο ως αντιστάθμισμα για τις εμπορικές χρήσεις, τις σουίτες και την ονοματοδοσία, που υπολογίζεται από την ΠΑΕ πως είναι πολλαπλάσια κερδοφόρο σε αντιστοιχία με τα σημερινά δεδομένα που έχει.

Μέσα στις επόμενες 3-4 μέρες ολοκληρώνονται τα τελικά σχέδια των συμβάσεων. Οι συμφωνίες έχουν επέλθει μεταξύ όλων, οπότε αυτές τις μέρες καταγράφονται οι τελικές διατυπώσεις στις συμβάσεις ανάμεσα τους.

Ο Δήμος θέλει να περάσει την επόμενη Δευτέρα 31 Γενάρη, αν είναι δυνατόν, τις συμβάσεις από το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης. Αν δεν προλάβει θα το κάνει ακριβώς μια εβδομάδα μετά. Και σε κάθε περίπτωση, λίγες ώρες μετά θα δούμε στον αέρα τις τελικές συμβάσεις.

Σε ό,τι αφορά τη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Αν τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα από τον Δήμο και τις τράπεζες για τις τελευταίες λεπτομέρειες των συμβάσεων, μια πιθανή ημερομηνία είναι στις αρχές Μαρτίου και συγκεκριμένα ανάμεσα στις 7 και στις 11 Μαρτίου».

 

 

 

Παπαθεοδώρου στο Open: «Οι τελευταίες εξελίξεις για Βοτανικό - Γιατί η ΑΕΚ συνδέει τον Κλάτενμπεργκ με τον Ολυμπιακό» (vids)
EVENTS