MENU

Παραιτήσεων συνέχεια για την Δόξα Δράμας, καθώς μετά το μέλος Ηλία Πατσιούρα ήρθε η παραίτηση του προέδρου του Ερασιτέχνη Δημήτρη Δεβρίκη.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, οι «μαυραετοί» οδεύουν πλέον σε εκλογές για νέα διοίκηση, οι οποίες θα γίνουν στις 29 Δεκεμβρίου στο Δημαρχείο της Δράμας…

Από την πλευρά της, η διοικούσα επιτροπή με επικεφαλής τον Τάσο Στράντζαλη, η οποία τρέχει την ομάδα στην Γ΄Εθνική εξέδωσε διπλή ανακοίνωση, για τις δύο αυτές παραιτήσεις που δεν τις είδε… με καλό μάτι.

Αναλυτικά οι δύο ανακοινώσεις

«Η σημερινή εξέλιξη με τις παραιτήσεις του προέδρου και των μελών του Γ.Σ Δόξα Δράμας και την πιθανή διεξαγωγή πρόωρων εκλογών στο σύλλογο, δεν επηρεάζει σε καμμία περίπτωση την συνέχεια της προσπάθειας της διοικούσας επιτροπής του συλλόγου, που έχει αναλάβει την οργάνωση και λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου.

Ενημερώνει δε τους φίλους της ομάδας πως βρίσκεται σε διαδικασία ενίσχυσης του δυναμικού της με έμπειρους ποδοσφαιριστές προκειμένου πέρα από μία καλύτερη πορεία να βοηθηθούν και οι ταλαντούχοι νεαροί Δραμινοί.

Η μέχρι τώρα συνέπεια της διοικούσας επιτροπής προς όλες τις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει, καθώς και η άψογη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος, αποτελούν εχέγγυα για την συνέχεια.

Περιβάλλει με πίστη και στηρίζει τα νέα αυτά παιδιά, όπως και το τεχνικό επιτελείο.

Μέρος 2ο

Οι μάσκες επιτέλους έπεσαν! Ο πρόεδρος του Γ.Σ Δόξα Δράμας κ.Δεβρικης προφασιζόμενος λόγους φθηνούς, ανάξιους χαρακτηρισμών και στην πιό δύσκολη καμπή του πρωταθλήματος δραπέτευσε από την ομάδα δηλώνοντας την παραίτηση του αλλά και συμπαρασύροντας μαζί του δυστυχώς και πολλά από τα υπόλοιπα μέλη του συμβουλίου. Το μηδαμινό έργο του ως προέδρου του συλλόγου είναι γνωστό.

Οι δε παλινωδίες του σε σοβαρά θέματα ακόμη γνωστότερες. Η διοικούσα επιτροπή που ανέλαβε την ευθύνη , αυτή την ευθύνη που φοβήθηκε ο κ.Δεβρικης να σηκώσει, την οργάνωση και την λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος στην Γ Εθνική, καθώς και την παράλληλη οργάνωση και λειτουργία άλλων δύο ομάδων του συλλόγου των Καστρινού Α' και Β', ανακοινώνει πως θα συμμετάσχει στις εκλογές του Ερασιτέχνη που θα προκηρυχθούν άμεσα.

Σύμμαχοι στην προσπάθεια αυτή ανάληψης της διοίκησης του ερασιτέχνη οι ισχυροί χορηγοί της διοικούσας που δεν αμφισβητούνται πλέον από κανέναν ως προς την προσφορά τους έως τώρα στο σύλλογο και την εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλουν την επιτροπή. Η αγωνιστική δράση της Δόξας συνεχίζεται απρόσκοπτα και με πολλή μεγάλη διάθεση κα θώς και των δύο ομάδων του Καστρινού».

Αναλυτικά η επιστολή παραίτησης του Δεβρίκη:

«Με την παρούσα επιστολή ενημερώνω τα μέλη του Συμβουλίου και τα μέλη του Σωματείου μας , ότι παραιτούμαι από το αξίωμα του Προέδρου του Γ.Σ Δόξας Δράμας που είχα την τιμή να υπηρετήσω για 1,5 χρόνο.

Λόγοι υγείας και μεταβολής των στόχων του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας μας, κάνουν εξαιρετικά δύσκολη την ανταπόκριση μου στους σκοπούς του σωματείου, ιδίως κάτω από απρόβλεπτες συνθήκες που προέκυψαν σε χρόνο μεταγενέστερο της ανάληψης των καθηκόντων μου.

Εύχομαι την κρίσιμη αυτή στιγμή να υπάρξει συνέχεια στο σημαντικό έργο που έχει ξεκινήσει και οφείλει να ολοκληρωθεί, που περιλαμβάνει την κατασκευή του στεγάστρου στις κερκίδες Α,Β,Γ, την ολοκλήρωση των έργων για την αδειοδότηση του γηπέδου, την στεγανοποίηση των κερκίδων του γηπέδου, την ανάπτυξη των τμημάτων υποδομής και την βελτίωση των οικονομικών του σωματείου».

 

 

SDNA Google news
ΜΑΘΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ - ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ SDNA logo ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δόξα Δράμας: «Οι μάσκες επιτέλους έπεσαν»
EVENTS