MENU

Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη. Είναι προφανές πως η θλίψη στις τάξεις της Ολυμπιακής προπαγανδιστικής μηχανής, έπιασε… ταβάνι. Περίμεναν τρώγοντας τα νύχια να λήξει το ματς στο Μπατούμι. Περίμεναν με κείμενα έτοιμα, γραμμένα, με ατάκες για να ειπωθούν σημειωμένες. Επίθεση στην Εθνική ομάδα για να «βλάψουν» την ΕΠΟ. Έτσι νομίζουν. Να το «πουλήσουν» μετά στα αφεντικά. Γιατί; Επειδή η ΕΠΟ δεν είναι δική τους όπως ξέρουν, όπως έχουν μάθει, δεν κλείνει τα μάτια στα σκάνδαλα που τόσα χρόνια απέκρυπταν όλες οι διοικήσεις έως το 2017. Δεν κάνει την αρκούδα που όταν της χτυπά το ντέφι ο Ολυμπιακός, χορεύει! 

Τα δύο γκολ του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, πανηγυρίστηκαν απ’ όλους τους Έλληνες. Πλην των συγκεκριμένων πέριξ του Πειραιά. Έξαλλοι. «Έσκασαν» απ’ την πίκρα και την οργή. Σε τέτοιο βαθμό που δεν μπόρεσαν να ελέγξουν τη… σαπίλα που έχει ποτίσει τα μυαλά τους. Δείχνοντας ανοιχτά το πόσο ανθέλληνες είναι, για χάρη του καλού ενός σωματείου. Του Ολυμπιακού, επειδή δεν είναι γενικό το πρόβλημα. Ανέκαθεν είχε ταυτότητα! 

Έφτασαν σε τέτοιο σημείο που… κράζουν το διαιτητή επειδή υπέδειξε πέναλτι! Υπέρ της Ελλάδας. Όχι εναντίον της. Πέναλτι που είναι. Κράζουν όσους ήταν στο  VAR επειδή είναι Ολλανδοί και… φιλαράκια του Φαν’ τ Σχιπ. 

Είτε το πιστεύετε είτε όχι κυκλοφορούν σε Μέσα Ενημέρωσης άρθρα που ξεσκίζουν τον Λιθουανό διαιτητή και «τα φιλαράκια του Φαν τ Σχιπ στο VAR» και τους χαρακτηρίζουν MVP του θριάμβου της Εθνικής. 

Οι λέξεις «ντροπή», «ξεφτίλα», «ρεζιλίκι», δεν μπορούν να περιγράψουν πλέον την κατάσταση στο λιμάνι. Είναι όμως μια άκρως διδακτική στιγμή. Διότι ίσως ένας κάτοικος ορεινού χωριού σε απομακρυσμένη περιοχή του νομού Φλώρινας, να μην είχε πάρει χαμπάρι περί τίνους πρόκειται. Τώρα έμαθε κι αυτός. Πλέον στο «ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδάνε» προσθέστε και το «να χάνει η Εθνική Ελλάδας». Γιατί βολεύει την προπαγάνδα τους αναφορικά με την ΕΠΟ. 

Να φανταστεί κανείς πως τα ίδια προπαγανδιστικά όργανα, αποθέωναν… διαρροές που μιλούσαν για Ρώσους. Σήμερα οι ίδιοι έγιναν Γεωργιανοί. Προπαγανδασβίλι. Την Τρίτη θα είναι Προπαγάνδασον, μπας και χάσει η Εθνική. Αλλιώς θα στηθεί ένα πρωτοσέλιδο-εφεύρεση όπως αυτό για την κόντρα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ κι όλα καλά… στο μυαλό τους. 

Στο μεταξύ μεγαλύτερη κωμωδία απ’ το να κρίνουν τη φάση ενός πέναλτι για χέρι που είδαν όλοι, αυτοί που ακόμη πανηγυρίζουν και προσμετρούν στους… θριάμβους το τρόπαιο του Μανιάτη (τελικός Κυπέλλου Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης), δεν μπορεί να υπάρξει.  

Οι εντολές ξέφυγαν. Ο εντολέας πρέπει να έχει κοκκινήσει απ’ την οργή για τα γκολ της Εθνικής ομάδας. Ξεβρακώθηκαν μπροστά στα μάτια όλων των Ελλήνων. Δεν υπολόγισαν ποτέ τίποτα. Το ψέμα να λέγεται, η δουλειά να γίνεται. Καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή… Έτσι πιστεύαμε τουλάχιστον. Γιατί το να γίνεσαι ανθέλληνας για τη μικροπολιτική κωμωδία μιας ΠΑΕ, είναι και ντροπή και προδοσία.

Ο ανθελληνισμός ξεχείλισε: Επίθεση της Ολυμπιακής προπαγάνδας στον διαιτητή για το πέναλτι υπέρ της Εθνικής!
EVENTS