MENU

Ξεκινώντας από τα βασικά, για πρώτη φορά τοποθετήθηκε στη σωστή διάστασή του το θέμα του γηπέδου, που βρίσκεται, τί ακριβώς περιμένει η Πολιτεία και δεν σημειώνονται εξελίξεις 20 ημέρες μετά τη δημόσια δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη πως η Κυβέρνηση περιμένει τον επενδυτή κ.α.

Χωρίς διαρροές και ανεπίσημες πηγές δεδομένου πως πρόκειται για ένα λεπτό ζήτημα που μπορούν να «εκμεταλλευτούν» και θα προσπαθήσουν να... εκμεταλλευτούν επικοινωνιακά αρκετοί, ο Ιβάν Σαββίδης έβαλε μια τελεία στην παραπληροφόρηση και απαίτησε ενημέρωση του κόσμου για τα πάντα. Και έτσι κλείνει η πολύ σημαντική παρένθεση που αφορά τη Νέα Τούμπα.

Ξεκάθαρος για τεχνικό διευθυντή!

Στα επιμέρους ζητήματα, προφανώς προέκυψε «είδηση» από την τοποθέτηση του μεγαλομετόχου για τον τεχνικό διευθυντή. Ο ΠΑΟΚ επέλεξε φέτος το καλοκαίρι, μετά την αποχώρηση του Ρέμπε, να κινηθεί χωρίς αθλητικό διευθυντή. Επί της ουσίας πόνταρε σε ένα άτομο που είναι το απόλυτο αφεντικό του ποδοσφαιρικού τμήματος, και με αυτόν τον ρόλο επέστρεψε και στον ΠΑΟΚ, και στην εξαιρετική επικοινωνία αυτού του ατόμου, δηλαδή του Ραζβάν Λουτσέσκου, με τους επιτελείς της ομάδας. 

«Δοκιμάζουμε το σύστημα χωρίς αθλητικό διευθυντή για να αποφύγουμε προβλήματα συνεννόησης που αντιμετωπίστηκαν στο παρελθόν...». Αυτό κρίθηκε ως άμεση και ιδανική λύση στην παρούσα φάση, με αυτό πορεύονται υπό την έγκριση του Ιβάν Σαββίδη. Δεν κρίθηκε απαραίτητο να υπάρχουν ενδιάμεσοι και ως εκ τούτου δεν αποκτήθηκαν. Καλώς; Κακώς; Η ιστορία θα δείξει αλλά σίγουρα πρόκειται για μια συνειδητή απόφαση.

Μεταγραφές τον Ιανουάριο με ξεκάθαρη εικόνα αναγκών!

Ενδεχομένως και η αυλαία της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού να έπεσε απότομα, άκομψα για τον ΠΑΟΚ, αφήνοντας μια πικρή «γεύση» πως στο φινάλε θα δοθεί μια πινελιά για να «φτιάξει» τον κόσμο της ομάδας. Η πινελιά δεν ήρθε και ο ΠΑΟΚ μπήκε σε μια «μάχη» που δεν επρόκειτο να συμβιβαστεί με τη δεύτερη θέση. Προφανώς και το έργο του δεν θα είναι εύκολο, κάτι που φάνηκε με το... καλημέρα του πρωταθλήματος, ωστόσο, το Γενάρη η ομάδα δεν θα μείνει αβοήθητη, όπως ειπώθηκε δια στόματος Ιβάν Σαββίδη:  «Τον Γενάρη θα είμαστε απόλυτα βέβαιοι για τις κινήσεις που χρειάζονται σε συνεννόηση με τον προπονητή και θα προχωρήσουμε σε αυτές».

Μοντέλο 2017-19, μια «γροθιά» ο ΠΑΟΚ!

Εκείνο που απασχολεί έντονα τον Ιβάν Σαββίδη είναι ξεκάθαρα το κλίμα εντός της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Κάτι που φαντάζει απόλυτα λογικό δεδομένου πως ακούει διαρκώς τον προπονητή της ομάδας να στέκεται δημοσίως στον αρνητισμό στα πέριξ, κάτι που έθιξε από τις πρώτες ημέρες παρουσίας του στον Δικέφαλο. Ασφαλώς είναι ένα ζήτημα που έχει θίξει και στον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ καθώς αμφότεροι γνωρίζουν πως θα βρεθούν αρκετοί στο διάβα τους για να στοχεύσουν τεχνηέντως στη διάσπαση του ΠΑΟΚ με διάφορους τρόπους. Αυτό που τους έφερε στην κορυφή, γνωρίζοντας ιστορικές στιγμές επιτυχίας είναι η ενότητα. Το κλίμα που υπήρχε εντός του ΠΑΟΚ το 2017 μέχρι το 2019. Και σε αυτό το μοντέλο πάνω στοχεύουν να χτίσουν τον ΠΑΟΚ:

«Αφού είδαν ότι δεν μπορούν να μας νικήσουν δυναμώνοντας οι ίδιοι, οι αντίπαλοί μας προσπαθούν να αδυνατίσουν εμάς, με παραπληροφόρηση και στοχεύοντας στην ενότητά μας...».

Ο Ιβάν Σαββίδης «απασφάλισε»...
 


 

SDNA Google news
ΜΑΘΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ - ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ SDNA logo ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Από τον Λουτσέσκου στον Σαββίδη, μοντέλο 2017-19 και με μεταγραφές τον Γενάρη!
EVENTS