MENU

Βράδυ Παρασκευής έμειναν όλοι με ανοιχτό το στόμα! Σοκαρισμένοι διαβάζοντας την είδηση για τις αποφάσεις του Θοδωρή Καρυπίδη. Μετά την ήττα του Άρη στη Νίκαια απ’ τον Ιωνικό, ο ισχυρός άνδρας-ούτε πρόεδρος είναι, ούτε μεγαλομέτοχος εμφανίζεται, πώς αλλιώς να τον αποκαλέσουμε;-«μοιράστηκε» στον Τύπο πως πήρε σκληρές αποφάσεις. Επειδή μόνο αυτός μπορεί να γυρίσει το κλίμα. 

Βαρύ πρόστιμο σε παίκτες και τεχνικό τιμ. Όλοι του έφταιγαν του Θοδωρή, εκτός απ’ τη διοίκησή που ασκεί αποκλειστικά ο ίδιος, ίσως με συμβουλές κάποιων φίλων εκτός Άρη. Οι μέρες πέρασαν, ομιλίες έκανε ο προπονητής, μάθαμε πως θα ανέβει ο Τεό στη Θεσσαλονίκη για να… τρίξει τα δόντια όλων ενόψει Παναθηναϊκού. 

Πήγε στην προπόνηση. Χρησιμοποίησε λόγια που ακούγαμε τη δεκαετία του ’80. «Όποιος δεν μπορεί να μου το πει». Λες και σήκωσε ποτέ κανείς το χέρι να πει «ισχυρέ μου άνδρα εγώ δεν μπορώ, φεύγω». Τα προσπερνάμε όλα αυτά, έτσι κι αλλιώς για τις εντυπώσεις είναι. Πήρε κάτι το αυτί σας αν σε αυτή την επίσκεψη ειπώθηκε κάτι για το ύψος του προστίμου; Αυτό το… βαρύτατο που θα επιβληθεί. Είναι μεγαλύτερο απ’ το ποσό που θα δώσει ο Άρης για να πάει στο CAS καθώς την αναψηλάφηση με ελαφρά πηδηματάκια την παράτησε; Ένα ποσό, ένα ρεπορτάζ, μια διαρροή, μια ενημέρωση απ’ την ΠΑΕ Άρης. Υπήρξε πρόστιμο; Ανακοινώθηκε στους παίκτες του Άρη ή το διάβασαν στα σάιτ; Κάτι τέλος πάντων!

Όχι, δεν έγινε γνωστό το παραμικρό. Γεγονός που αυξάνει την καχυποψία, πως τελικά το βράδυ της Παρασκευής βιώσαμε απλά ένα επικοινωνιακό τρικ. Πονηρό τρικ, απ’ αυτά που χρησιμοποιούν όσοι αγοράζουν τους παίκτες του Άρη πριν αυτοί πωληθούν στο εξωτερικό. Σκοπός του συγκεκριμένου τρικ, ήταν απλά να… βγάλει απ’ το κάδρο τον Καρυπίδη. Να «δείξει» ως φταίχτες αποκλειστικά τους παίκτες και το τεχνικό τιμ. Αυτοί οι… κακοί άνθρωποι που δε σέβονται τον κόπο και το χρήμα του ισχυρού άνδρα. 

Έτσι θα περάσει κι αυτό. Αν έρθει και κάνα θετικό αποτέλεσμα με τον Παναθηναϊκό, θα βγει προς τα έξω πως «σβήνει» το πρόστιμο ο μεγαλόκαρδος Καρυπίδης. Χωρίς ποτέ να έχουμε μάθει το ύψος του. Αν πάλι χάσει ο Άρης, θα απολυθεί ο Μάντζιος οπότε ουδείς θα συζητά για το θέμα του προστίμου. Οι ευθύνες και πάλι πέφτουν αλλού, όχι στον Καρυπίδη. 

Η ρητορική του Άρη είναι γνωστή σε τέτοια θέματα. «Σιγά μη δώσει λογαριασμό ο Άρης σε ΜΜΕ που θέτουν ερωτήματα». Όπως όταν έσκασε το θέμα με τον Ρόουζ, είχαν δουλειά για το -6 του Λάσκοφ. Αλήθεια είχαμε κάνα αποτέλεσμα απ’ αυτή τη… δουλειά; Θα μπορούσαν τώρα να πουν κάτι για τον παίκτη που ξαφνικά έγινε παίκτης του Ολυμπιακού. Δεν είναι δα και αναπτήρας που βρέθηκε σε λάθος τσέπη. 

Αν όντως η ΠΑΕ Άρης του Θοδωρή Καρυπίδη δε θέλει να απαντά σε ΜΜΕ, καλό θα ήταν να μην τα χρησιμοποιεί για να διαρρεύσει την… αθώωση του απ’ τις ευθύνες για τα «χαστούκια» με ΟΦΗ και Ιωνικό. 

Αυτό το «βαρύτατο πρόστιμο» πόσο ήταν τελικά;
EVENTS