MENU

Στην επιστολή του προς τα ΜΜΕ ο Πα.Σ.Πο.Φι.Π. στρέφεται εναντίον του ισχυρού άνδρα των "κιτρίνων" και αφήνει αιχμές για σχέσεις του με τον πατέρα του Λάσκοφ και τη δραστηριότητα του Καρυπίδη στην περιοχή των Σκοπίων. «Τα αληθινά φαντάσματα φάνηκαν και δεν θα αργήσουν να φανούν και πάλι», σημειώνει μεταξύ άλλων.

Να σημειωθεί ότι την επιστολή συνοδεύουν όλα τα έγγραφα της υπόθεσης Λάσκοφ, με τις σχετικές υπογραφές. Δεν δημοσιεύονται ωστόσο αυστηρά για λόγους που αφορούν προσωπικά δεδομένα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει: 

Αξιότιμοι Κύριοι,

Με την παρούσα επιθυμούμε να εκφράσουμε αυτά που τόσον καιρό μας κατατρώνε και πληγώνουν, βλέποντας τον ποντιακής (;) καταγωγής μεγαλομέτοχο και πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης κ. Καρυπίδη, αδιαφορώντας για όλους και για όλα να δηλώνει περί πλεκτάνης εις βάρος της ιστορικής ομάδας που αφεντεύει και να διατυμπανίζει διάφορα για δήθεν σκευωρία εις βάρος της και κατασκευασμένες ιστορίες. 

Στην αδέκαστη και αδιάφθορη προσπάθειά του μάλιστα ο πολυσχιδής κ. Καρυπίδης, όπως μάθαμε, αποφάσισε, επειδή, δήθεν, η ελληνική αδέσμευτη δικαιοσύνη που αποφάνθηκε εις βάρος του στην περίφημη υπόθεση πλαστογραφίας Λάσκοφ να μην διεκδικήσει έστω και με αναψηλάφηση της υπόθεσης ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων, πάλι από τακτικούς εν ενεργεία Έλληνες δικαστές, στους οποίους προφανώς δεν έχει εμπιστοσύνη επειδή μπορεί και πάλι να τον καταδικάσουν, να προσφύγει στο CAS για να δικαιωθεί.

Μάλιστα. Αφού έτσι θέλει λοιπόν καλώς. Αλλά να μην ξεχάσει να καταθέσει ενώπιον των ξένων δικαστών (ξένων δικηγόρων δηλαδή, γιατί τέτοιοι δικάζουν στο CAS αν δεν το ξέρει) και τα χαρτιά που ξέχασε να εμφανίσει στην Επιτροπή Δεοντολογίας αρχικά, όταν έπεσε η πρώτη καμπάνα, αλλά και στην Επιτροπή Εφέσεων, εκεί που βάρεσαν όλες οι καμπάνες της Παναγίας Σουμελά, μεγάλη η χάρη Της.

Ποια χαρτιά; Αυτό που υπέγραψε ως ιδιοκτήτης του Άρη και για λογαριασμό της Βέροιας *(δείτε το έγγραφο που επισυνάπτεται στο τέλος) όπου δήθεν έπαιζε ο Λάσκοφ και δεν τον ήθελε πλέον αλλά και αυτό που υπέγραψε για να τον παραχωρήσει στον Απόλλωνα Πόντου, όταν πλέον είχε βγάλει την υποχρέωση στον πολιτικό πατέρα Λάσκοφ, με την επίσης πολυσχιδή δραστηριότητα στην ευρύτερη περιοχή των Σκοπίων, όπου και ο κ. Καρυπίδης δραστηριοποιείται. Συμπτωματικά.

Αυτά που συνοδεύουν την επιστολή μας, για να μην βιαστούν πάλι διάφοροι εντολοδόχοι να (και εμάς όπως άλλους) βαφτίσουν κόσμο με διάφορα «κοσμητικά» επίθετα ή να ανακαλύψουν πάλι σκευωρίες και φαντάσματα. Τα αληθινά φαντάσματα φάνηκαν και δεν θα αργήσουν να φανούν και πάλι. Αυτά τα χαρτιά ο αδέκαστος κ. Καρυπίδης θα τα δείξει στους δικαστές τους CAS; Αυτά τα χαρτιά που ντρόπιασαν δύο ιστορικούς ποντιακούς συλλόγους με τεράστια ιστορία, τον Απόλλωνα και την Βέροια, που δεν γνώριζαν το παραμικρό για την υπόθεση πλαστογραφίας και λίγο έλειψε να βρεθούν κι αυτοί μπλεγμένοι στα τερτίπια του κ. Καρυπίδη;

Όχι βέβαια. Γιατί ουδόλως τον ενδιαφέρει αν και χωρίς να έχουν σχέση πέφτει λάσπη σε δύο ιστορικές ποντιακές ομάδες. Η γενικότερη συμπεριφορά του άλλωστε δεν δείχνει να κρύβει έστω και την παραμικρή ψυχή και καρδιά που έχουν οι Πόντιοι ως φυλή και λαός. Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε περήφανοι, λεβέντες, έντιμοι, πεντακάθαροι και με την αλήθεια μοναδική μας γλώσσα. Βάζοντας στο περιθώριο όπως τους αξίζει αυτούς που μας μειώνουν,
αγανακτούν και προσβάλλουν την νοημοσύνη μας.

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ. του Πα.Σ.Πο.Φι.Π.

Ο Πόντος και η Μακεδονία ήταν, είναι και θα είναι πάντα ελληνικά

Δείτε το έγγραφο που συνοδεύει την επιστολή: 

SDNA Google news
ΜΑΘΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ - ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ SDNA logo ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σύλλογος Ποντίων Φιλάθλων κατά Καρυπίδη για CAS και -6: «Ντρόπιασε δύο ιστορικούς συλλόγους»
EVENTS