MENU

Αυτή η σχέση Ολυμπιακού-Άρη ξεπερνά τα όρια της πρόκλησης σε ένα πρωτάθλημα που αρχίζει ξανά λαβωμένο. Η μόνη λύση για να ηρεμήσει η κατάσταση, είναι η αυτονόητη! 

Μετά το «ρούχα μαζί που πλύθηκαν έχουνε γίνει Ρόουζ», πήγαμε στο «Μπακούτση από τον τόπο σου κι ας είναι δανεισμένο». Αυτή η… ερωτική σχέση Ολυμπιακού-Άρη, ήδη είναι χιλιοτραγουδισμένη. Υπάρχουν και πολλά… ακυκλοφόρητα. Αλήθεια όμως, χρειάζονται και περισσότερα για να πειστεί κάποιος τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια; 

Οι επικοινωνιακές μπαρούφες, είναι απλά για τους… λοβοτομημένους που απλά θα πιστέψουν κάτι επειδή το λέει μια ομάδα. Γιατί την αγαπούν, έχουν εξάρτηση απ’ αυτή και ίσως να υπάρχουν κι άλλου είδους σχέσεις. Αυτοί δε χρειάζεται κιόλας να πειστούν για κάτι, είναι με τον πρόεδρο (όποιον απ’ τους δύο) δε θα αλλάξει ποτέ. Ο Άρης πέρα απ’ όλα τα υπόλοιπα, διαρρέει το αμίμητο: «Δεν μπορούμε να ασχοληθούμε τώρα, έχουμε το -6 που μας ενδιαφέρει». 

Τι σκάτε για το -6; Το διευθετεί η κυβέρνηση. Ίσως αυτή να είναι ακόμη μια απόδειξη της σχέσης εξάρτησης απ’ τον Ολυμπιακό. Η μεγαλύτερη μη σας πούμε. Γι’ αυτό ο Καρυπίδης βγήκε και… έβαλε χέρι στους κακούς οπαδούς που τόλμησαν να αντιδράσουν και να προσπαθήσουν να υπερασπιστούν τα συμφέροντα της ομάδας τους. Δεν κρίνουμε σωστό ή λάθος, διαπιστώνουμε απλά πως το έκαναν από αγάπη για τον Άρη. Ο Καρυπίδης τους… μάζεψε και τους προειδοποίησε κιόλας να μην κάνουν κάτι ανάλογο. Θα χτύπησε κάνα τηλέφωνο. Λογικά από φίλο της κυβέρνησης που χειρίζεται την υπόθεση. 

Η δικαιολογία είναι επιπέδου Ολιμπίκ Λιόν, οπότε μπαίνει στο βιβλίο για τα επικοινωνιακά βατόμουρα της χρονιάς. Εγκυκλοπαίδεια καλύτερα, γιατί ένας τόμος τι να σου κάνει με δαύτους; Η ουσία είναι ο Ρόουζ, είναι ο Μπακούτσης. Είναι η έμμεση παραδοχή και η πλήρης αδιαφορία στο να απολογηθούν στον κόσμο τους. Όχι οι προς Πειραιά μεριά. Αυτοί… γιουσουφάκια έχουν, αισθάνονται και περήφανοι. Οι Χαριλάου μεριά, τους φτύνουν τα στοιχεία και η αλήθεια και πάνε στην ταράτσα να μαζέψουν την μπουγάδα μη βραχεί. Αποκλειστικότητα την έχουν πλέον, αφού το πλυντήριο δεν σταματά να δουλεύει (την μπουγάδα). Λευκά, χρωματιστά, χαμός. 

Η ουσία είναι μία. Θέλει να αποδείξει ο Άρης πως ηθικά είναι άμεμπτος; Πως έχει το κούτελό του καθαρό; Όχι σε εμάς, στον κόσμο του που τον αναγκάζει να χρησιμοποιεί κωμικά επιχειρήματα μπας και γλιτώσει τη λαίλαπα του δουλέματος από φιλάθλους άλλων ομάδων. Μία είναι η λύση. Απλή, αλλά ξεκάθαρη:

Στη φόρα όλα τα στοιχεία του πάρε-δώσε με τον Ολυμπιακό. Που άνηκε, που πήγε, από ποιον ήρθε, με ποιο τρόπο ήρθε, τα ποσά, για κάθε παίκτη. Ακούγεται συχνά η βλακεία περί αποδείξεων για τις αποκαλύψεις του SDNA. Η νούμερο ένα απόδειξη είναι το να κοιτάς τον άλλο στα μάτια και να σκύβει το κεφάλι. Τα στοιχεία στο λαό. 

Τρία χρόνια, μεταγραφών, δανεισμών, πωλήσεων. Για να φανεί επιτέλους ποιος άνηκε που. Πόσο στοίχισε και πόσο κέρδος έφερε, αλλά σε ποιον. Αποδείξεις μέχρι και στο γιατί έκαναν τις κότες που πίνουν νερό και κοιτούν τον ουρανό, όταν δέχτηκε επίθεση οπαδός τους στον περιβάλλοντα χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης» πριν λίγους μήνες. 

Η φωλιά δεν είναι απλά λερωμένη, αλλά βόθρος ολόκληρος. Με τον «Αχόρταγο» να περνά συχνά. Αποδείξεις για κάθε κίνηση. 

Αποδείξεις μέχρι για το πώς ο Καρυπίδης ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη νωρίτερα από άλλες φορές για να διευθετήσει ζητήματα της ομάδας όπως λένε τα ρεπορτάζ που διαρρέει η ΠΑΕ κι όχι επειδή εντελώς συμπτωματικά απ’ την Πέμπτη ανέβηκε κι ο Μαρινάκης (λόγω ΔΕΘ). Τυχαίο κι αυτό ε; Διεθνής έκθεση, μια καλή σχέση δεν υπάρχει πρόβλημα να εκτεθεί!

SDNA Google news
ΜΑΘΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ - ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ SDNA logo ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αποδείξεις ΓΙΑ ΟΛΑ τα πάρε-δώσε!
EVENTS