MENU

Παίκτης του ΟΦΗ θα πρέπει να θεωρείται ο Μπρους Καμάου.

Ο 26χρονος εξτρέμ, ο οποίος αγωνιζόταν στους Western Sydney Wanderers τα τελευταία τρία χρόνια έχει έρθει σε συμφωνία με την διοίκηση της ομάδας του Ηρακλείου προκειμένου να συνεχίσει σε αυτή την καριέρα του.

Ο συγκεκριμένος παίκτης έχει ανδρωθεί ποδοσφαιρικά στην Αυστραλία, ενώ μεταξύ άλλων υπήρξε μέλος της U-23 της χώρας του. Πλέον το μόνο που απομένει προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του είναι να διευθετηθεί ένα θέμα που έχει προκύψει εξαιτίας των περιορισμών που υπάρχουν στην Αυστραλία, καθώς τα σύνορα είναι κλειστά λόγω του κορωνοϊού.

Σε περίπτωση που αυτό δεν καταστεί εφικτό, τότε οι Κρητικοί θα προχωρήσουν στο plan b, το οποίο προβλέπει να γίνουν εξετάσεις στην Αυστραλία και αναχώρηση στην συνέχεια για την Ολλανδία. Ο Καμάου άρχισε την επαγγελματική του καριέρα το 2012. Πρώτος του σταθμός ήταν η Adelaide Olympic, ενώ στην συνέχεια ακολούθησαν οι Adelaide United και Melbourne City.

Το 2018 ο Καμάου πήγε στους Western Sydney Wanderers, με την φανέλα των οποίων κατέγραψε στο ενεργητικό τους 68 συμμετοχές, 11 γκολ και ισάριθμες ασίστ, ενώ την φετινή σεζόν είχε 23 εμφανίσεις, 9 γκολ και 2 ασίστ.


 

Παίρνει Καμάου ο ΟΦΗ
EVENTS