MENU
Euro 2020 Χορηγός ΟΠΑΠ Α.Ε

Όλα τα νέα από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίου Euro 2020 - 2021 παίζουν μπάλα στο SDNA.gr. Ειδήσεις και αναλυτικό ρεπορτάζ σχετικά με προκριματικά, τους αγώνες, την βαθμολογία και τα αποτελέσματα από τις ομάδες. Δείτε το πρόγραμμα για το Euro και ποιοι όμιλοι έχουν σχηματιστεί. Ρεπορτάζ για την Εθνική Ελλάδας και τις υπόλοιπες ομάδες. Η ομάδα του SDNA σας προσφέρει όλες τις πληροφορίες. Μείνετε συντονισμένοι.

Advertisement Advertisement

Πεντακόσια δώρα είναι αυτά. Πόσο... άμπαλος πρόεδρος μπορεί να είσαι για να μην κερδίσεις ένα από αυτά; Μην απογοητεύεσαι, ξεκίνα τώρα, φτιάξε την ομάδα και δείξε την αξία σου.

Πώς θα δημιουργήσετε με 70 εκατ. € την ομάδα σας

Ο μεγάλος διαγωνισμός ξεκινά την Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021 από τη δεύτερη (2η) αγωνιστική του EURO 2021 με το Final Stage - Euro 2021. Ωστόσο, μέχρι τότε, μπορείτε να συμμετέχετε και στην Preparation Season - Euro 2021, που θα διαρκέσει μέχρι και την ολοκλήρωση της 1ης αγωνιστικής της διοργάνωσης στις 15 Ιουνίου 2021. Σας παρέχετε, λοιπόν, ένα χρονικό διάστημα προετοιμασίας και εξοικείωσης με το πώς παίζεται ο διαγωνισμός αλλά και η δυνατότητα να κερδίσετε δώρα καθώς οι δέκα (10) πρώτοι νικητές της Preparation Season θα επιβραβευτούν με δώρα (από την MVPublications και φανέλες εθνικών ομάδων από τη Sportarena).

Το «κυρίως πιάτο», με τα 500 δώρα πάντως, θα μπορέσετε να το απολαύσετε από τη 2η αγωνιστική (16/6/2021) και μέχρι τον τελικό (11/7/2021) της διοργάνωσης. Συνεπώς, σας ζητείται να φτιάξετε δύο ομάδες. Μία ομάδα... προετοιμασίας, η οποία θα διαγωνιστεί στην πρώτη (1η) αγωνιστική (11-15/6/2021) του Euro 2021 για τη λεγόμενη Preparation Season, και μία άλλη, η βασική σας ομάδα, η οποία θα λάβει μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό από τη 2η αγωνιστική και μέχρι το φινάλε της διοργάνωσης για το λεγόμενο Final Stage.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να μπείτε στο σάιτ του διαγωνισμού gineproedros.net, να πατήσετε στην ένδειξη ΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ και με μια απλή εγγραφή με τη χρήση ενός λογαριασμού email που διαθέτετε, είστε έτοιμοι για να φτιάξετε τις ομάδες σας: μία ομάδα στην επιλογή που θα βρείτε στο προφίλ σας με την ονομασία Preparation Season - Euro 2021 και μία στην επιλογή Final Stage - Euro 2021…

Οι όροι του παιχνιδιού

Η διαδικασία και οι όροι του παιχνιδιού είναι απλοί:

1. Εχετε στη διάθεσή σας 70 εκατ. ευρώ, τα οποία μπορείτε να διαθέσετε για την αγορά μιας 15άδας από τους 100 ποδοσφαιριστές που θα συμμετάσχουν στο EURO 2021 και περιλαμβάνονται στη λίστα, η οποία δημοσιεύεται με τον τίτλο «ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ». Οι ποδοσφαιριστές είναι κοστολογημένοι από τους υπεύθυνους του διαγωνισμού με υποθετικά ποσά για τις ανάγκες του ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν η αξία των 15 ποδοσφαιριστών στο σύνολό τους ξεπεράσει τα 70 εκατ. ευρώ, δεν είναι δυνατή η δημιουργία της ομάδας σας.

2. Το σύστημα που θα ακολουθήσει η ομάδα σας είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ το 1-4-4-2. Δηλαδή, μπορείτε να πάρετε από τη λίστα έναν (1) τερματοφύλακα, τέσσερις (4) αμυντικούς, τέσσερις (4) μέσους και δύο (2) επιθετικούς, ενώ για τη συμπλήρωση της 15άδας, ως αναπληρωματικούς, θα χρειαστείτε να επιλέξετε έναν (1) τερματοφύλακα, έναν (1) αμυντικό, ένα (1) μέσο και έναν (1) επιθετικό. Οποιαδήποτε άλλη επιλογή ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ. Οι παίχτες της ενδεκάδας σας, καθώς και οι τέσσερις «αναπληρωματικοί» βαθμολογούνται κανονικά, αρκεί, βέβαια, να αγωνίζονται με τις ομάδες σας.

3. Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός εθνικότητας. Μπορείτε να επιλέξετε όσους παίκτες θέλετε από μία Εθνική ομάδα (Ισπανία, Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία κ.λπ.), αρκεί, βέβαια, να μην ξεπεράσετε τα 70 εκατ.€.

4. Δυνατότητα αντικατάστασης κάποιου ή κάποιων ποδοσφαιριστών δεν υπάρχει μετά τη δημιουργία και την καταχώρηση της ομάδας σας, και ουσιαστικά αποτελεί το δελτίο συμμετοχή σας στον διαγωνισμό.

5. Στον διαγωνισμό αυτόν μπορείτε να λάβετε μέρος με μία συμμετοχή ανά email που διαθέτετε.

Πώς κερδίζετε ή χάνετε βαθμούς

Οι 15 ποδοσφαιριστές σας βαθμολογούνται σε κάθε αγώνα της Εθνικής τους ομάδας στο EURO 2021 ανάλογα με τις δικές τους ατομικές αποδόσεις, αλλά και τα αποτελέσματα της ομάδας τους. Γι' αυτό διαβάστε πολύ προσεκτικά με ποια κριτήρια θα κερδίζουν ή θα χάνουν βαθμούς οι παίκτες σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Επειδή στη βαθμολογία των παικτών έχει μεγάλη σημασία το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, σας επισημαίνουμε ότι ως τελικό αποτέλεσμα υπολογίζεται αυτό που θα προκύψει από τα +90 λεπτά της κανονικής διάρκειας αγώνα ή από τυχόν παράταση και όχι αυτό που ενδεχομένως θα προκύψει από τη διαδικασία των πέναλτι.

Συμπληρώστε, λοιπόν, το «δελτίο» για την Preparation Season - Euro 2021 με την ομάδα που θα επιλέξετε μέχρι τις 21.45 της Παρασκευής 11 Ιουνίου 2021, ενώ το δεύτερο «δελτίο» σας για το Final Stage - Euro 2021, αυτό που θα τρέξει για να διεκδικήσει τα πεντακόσια (500) δώρα και θα διαγωνιστεί μέχρι και στον τελικό (11/7/2021) της διοργάνωσης, θα πρέπει να καταχωρηθεί στο site gineproedros.net μέχρι και τις 15.45 της Τετάρτης 16/6/2021.

Α. Πώς κερδίζετε ή χάνετε πόντους από τον τερματοφύλακά σας
1. Θα κερδίζετε πέντε (5) βαθμούς για κάθε αγώνα (στην κανονική του διάρκεια και στην παράταση, όχι στα πέναλτι!) που δεν θα δέχεται γκολ.

2. Για κάθε απόκρουση πέναλτι στην κανονική διάρκεια, την παράταση, αλλά και στη διαδικασία των πέναλτι, θα κερδίζετε (από) δέκα (10) πόντους.

3. Για κάθε γκολ που δέχεται ο τερματοφύλακάς σας, σε κανονική διάρκεια, παράταση, αλλά και τη διαδικασία των πέναλτι, σας αφαιρούνται δύο (2) πόντοι.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σε περίπτωση που ο τερματοφύλακάς σας αποκρούσει πέναλτι και στην επαναφορά δεχτεί γκολ, κερδίζετε τους δέκα (10) πόντους για την απόκρουση, αλλά σας αφαιρούνται δύο (2) πόντοι για το γκολ που δέχθηκε.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αναφερόμαστε σε απόκρουση πέναλτι, όχι στην περίπτωση που η μπάλα βγει άουτ ή χτυπήσει στο δοκάρι και δεν καταλήξει στα δίχτυα.

Β. Πώς κερδίζετε ή χάνετε πόντους από τους αμυντικούς σας
1. Για κάθε αγώνα που η ομάδα του αμυντικού σας δεν δεχτεί γκολ (στην κανονική του διάρκεια και στην παράταση, όχι στα πέναλτι!), κερδίζετε τρεις (3) πόντους. Εννοείται, πως αν έχετε περισσότερους από έναν αμυντικούς από την ίδια Εθνική ομάδα, κερδίζετε πόντους για τον καθένα ξεχωριστά.

2. Για κάθε γκολ που δέχεται η Εθνική ομάδα του αμυντικού σας, σας αφαιρούνται από δύο (2) πόντοι.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν αφαιρούνται βαθμοί από τον αμυντικό σας για τα γκολ που δέχεται η ομάδα του στη διαδικασία των πέναλτι.

Γ. Πώς κερδίζετε ή χάνετε πόντους από τους μέσους
1. Για κάθε αγώνα που η ομάδα του μέσου σας δεν δεχτεί γκολ (στην κανονική του διάρκεια και στην παράταση, όχι στα πέναλτι!) κερδίζετε δύο (2) βαθμούς.

 2. Για κάθε γκολ που σημειώνει η ομάδα του μέσου σας (στην κανονική του διάρκεια και στην παράταση, όχι στα πέναλτι!), σας προστίθεται ένας (1) βαθμός.

3. Για κάθε γκολ που δέχεται η ομάδα του μέσου σας (στην κανονική του διάρκεια και στην παράταση, όχι στα πέναλτι!), σας αφαιρείται ένας (1) βαθμός.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν αφαιρούνται ή κερδίζονται βαθμοί από τον μέσο σας για τα γκολ που δέχεται ή σημειώνει η ομάδα του στη διαδικασία των πέναλτι.

Δ. Πώς κερδίζετε ή χάνετε πόντους από τους επιθετικούς σας
1. Για κάθε γκολ που επιτυγχάνει η ομάδα του επιθετικού σας (στην κανονική διάρκεια του αγώνα και στην παράταση, όχι στα πέναλτι!), κερδίζετε από έναν (1) βαθμό.

2. Οταν η ομάδα του δεν επιτυγχάνει γκολ, (στην κανονική του διάρκεια και στην παράταση, όχι στα πέναλτι!), τότε χάνετε έναν (1) βαθμό.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν κερδίζετε βαθμούς για τον επιθετικό σας για τα γκολ που σημειώνει η ομάδα του στη διαδικασία των πέναλτι

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Αν έχετε περισσότερους από έναν αμυντικούς, μέσους ή επιθετικούς από την ίδια Εθνική ομάδα, σας προστίθενται ή σας αφαιρούνται πόντοι για τον καθένα ξεχωριστά. Ομως, στην περίπτωση που ένας παίκτης σας γίνει αλλαγή στο 49’ ή στο 103' (σε περίπτωση  παράτασης) και η ομάδα του δεχτεί το πρώτο της γκολ στο 50’ ή στο 104', ο παίκτης ή οι παίκτες σας θα βαθμολογηθεί/-ούν για όσα συμβούν κατά το χρονικό διάστημα κατά το οποίο εκείνος/-οι θα συμμετέχει/-ουν.

Ε. Γενικοί όροι βαθμολόγησης
1. Για κάθε γκολ που πετυχαίνει παίκτης της 11άδας σας, πλην του τερματοφύλακα, κερδίζετε πέντε (5) βαθμούς, ακόμα και για γκολ στη διαδικασία των πέναλτι.

2. Αν ο τερματοφύλακάς σας πετύχει γκολ στην κανονική διάρκεια, στην παράταση, αλλά και σε ενδεχόμενη διαδικασία πέναλτι, κερδίζετε (από) δέκα (10) βαθμούς.

3. Αν ο παίκτης σας χάσει πέναλτι είτε στην κανονική διάρκεια του αγώνα, είτε στην παράταση, είτε στη διαδικασία των πέναλτι, τότε του αφαιρούνται (από) τρεις (3) βαθμοί.

4. Αν ο παίκτης σας δεχθεί κόκκινη κάρτα (απευθείας ή με δύο κίτρινες κάρτες) στην κανονική διάρκεια, στην παράταση, σε ενδεχόμενη διαδικασία πέναλτι, αλλά και μετά τη λήξη του αγώνα, του αφαιρούνται τρεις (3) βαθμοί.

5. Aν ένας παίκτης σας χρεωθεί με αυτογκόλ, τότε θα του αφαιρούνται τρεις (3) βαθμοί.

6. Αν η ομάδα του παίκτη σας κατακτήσει το EURO, του προστίθενται έξτρα είκοσι (20) βαθμοί. Αν η ομάδα του παίκτη σας παίξει στον τελικό, αλλά ηττηθεί, τότε ο παίκτης παίρνει δεκαπέντε (15) βαθμούς. Η συμμετοχή στους ημιτελικούς τού προσθέτει δέκα (10) βαθμούς, η συμμετοχή του στα προημιτελικά επτά (7) βαθμούς και η συμμετοχή του στη φάση των «16», πέντε (5) βαθμούς. Ο παίκτης σας παίρνει το «έξτρα πριμ» έστω κι αν αγωνιστεί για ένα (1) μόνο λεπτό σε ολόκληρη τη διοργάνωση. Αν κάποιος παίκτης αγωνιστεί για πρώτη φορά μετά τη φάση των «16», τα προημιτελικά, τα ημιτελικά ή τον τελικό, τότε θα πάρει… αναδρομικά τα προβλεπόμενα πριμ.

7. Αν ένας παίκτης δεν αγωνιστεί για οποιονδήποτε λόγο (τραυματισμός, τιμωρία, επιλογή προπονητή κ.λπ.) δεν βαθμολογείται. Παράδειγμα: Εστω ότι ένας αμυντικός σας απουσιάσει από ένα ματς, λόγω τιμωρίας. Αν η ομάδα του δεν δεχθεί γκολ, δεν θα πάρει τους τρεις (3) βαθμούς. Αν η ομάδα του δεχθεί γκολ, δεν θα του αφαιρούνται οι δύο (2) βαθμοί.

8. Ο παίκτης βαθμολογείται έστω κι αν αγωνιστεί για ένα λεπτό, αλλά η βαθμολογία του θα αφορά το συγκεκριμένο ματς.

9. Αν η Εθνική ομάδα ενός παίκτη σας αποκλειστεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης, τότε αυτός παύει να βαθμολογείται και μένει με τους βαθμούς που έχει συγκεντρώσει μέχρι εκείνη τη στιγμή.

10. Αν κάποιος ή κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές της λίστας του «ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ» του διαγωνισμού ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, για οποιονδήποτε λόγο, αποκλειστούν από την αποστολή της εθνικής τους ομάδας και δεν λάβουν μέρος στην τελική φάση του EURO 2021, δεν αντικαθίστανται. Αν τον/τους έχετε επιλέξει, ο εν λόγω παίκτης ή οι παίκτες θα βαθμολογείται/ούνται με μηδέν (0) βαθμούς.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν ένας αγώνας διακοπεί ή αναβληθεί και δεν συνεχιστεί ή δεν διεξαχθεί το επόμενο 24ωρο, τότε οι παίχτες σας που συμμετέχουν στον αγώνα αυτόν, ΔΕΝ θα βαθμολογούνται. Σε περίπτωση διακοπής ενός αγώνα και συνέχισής τους την επόμενη ημέρα, θα κερδίζετε πόντους από όλους τους παίκτες που θα αγωνιστούν και θα βαθμολογηθούν στο παιχνίδι αυτό.

ΣΤ. Πώς θα σας βοηθάει το gineproedros.net στη βαθμολογία

1. Κατ’ αρχάς φυλάξτε τους όρους και τις οδηγίες ή ανατρέξτε στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού όπου βρίσκονται αναρτημένα λεπτομερώς. Σας είναι απαραίτητο για να παρακολουθείτε τον διαγωνισμό.

2. Στον λογαριασμό που θα έχετε δημιουργήσει στο gineproedros.net έχετε τη δυνατότητα να βλέπετε κάθε στιγμή το σύνολο των βαθμών της ομάδας σας και τη θέση σας στη γενική κατάταξη.

3. Από εκεί και πέρα, στην παρακολούθηση της βαθμολογίας της ομάδας σας θα σας βοηθά και το gineproedros.net. ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ 60 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥ «ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ» ΜΕ ΤH BAΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΘΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ώστε:

Α: Να επαληθεύετε τη βαθμολογία που έχετε βγάλει.

Β: Αν έχετε κάποιες απορίες ή αντιρρήσεις σχετικά με τη βαθμολογία των παικτών ή της ομάδας σας, μπορείτε να επικοινωνείτε με την ομάδα του ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ στα email gineproedros2021@gmail.com και anpapaloukas@gmail.com

Οι Εθνικές ομάδες

Στο EURO 2020 συμμετέχουν συνολικά 24 Εθνικές ομάδες και θα διεξαχθούν 51 αναμετρήσεις (36 για τη φάση των ομίλων, 8 ματς για τη φάση των «16», 4 αγώνες για την προημιτελική φάση, 2 παιχνίδια για τα ημιτελικά, συν τον τελικό). 

Η βαθμολογία της βασικής σας15άδας, η οποία θα διεκδικήσει τα 500 δώρα με το τέλος του Euro 2021, θα εξαρτηθεί από τις επιδόσεις των παικτών σας και των Εθνικών τους ομάδων στους 39 εξ αυτών αγώνες, καθώς ο βασικός διαγωνισμός ξεκινάει από τη 2η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Σας συμβουλεύουμε να επιλέξετε ποδοσφαιριστές από τα εθνικά συγκροτήματα τα οποία εσείς εκτιμάτε ότι θα διακριθούν στο EURO 2021, προκειμένου να συγκεντρώσετε, χάρη και στο μπόνους των προκρίσεων, όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς και να κερδίσετε τα πλούσια δώρα του διαγωνισμού μας.

Βαθμολόγιο

Τερματοφύλακας
+5 βαθμούς, αν δεν δεχθεί γκολ στην κανονική διάρκεια και στην παράταση

+10 βαθμούς, αν αποκρούσει πέναλτι στην κανονική διάρκεια, στην παράταση, αλλά και στη διαδικασία των πέναλτι

-2 βαθμούς, για γκολ που δέχεται στην κανονική διάρκεια, στην παράταση, αλλά και στη διαδικασία των πέναλτι

+8 βαθμούς, αν αποκρούσει πέναλτι και μετά μπει γκολ στην κανονική διάρκεια, στην παράταση, αλλά και στη διαδικασία των πέναλτι

Αμυντικοί
+3 βαθμούς, αν δεν δεχθεί γκολ η ομάδα του στην κανονική διάρκεια και στην παράταση

-2 βαθμούς για γκολ που δέχεται η ομάδα του στην κανονική διάρκεια και στην παράταση

Μέσοι
+2 βαθμούς, αν δεν δεχθεί γκολ η Εθνική ομάδα του στην κανονική διάρκεια και στην παράταση

-1 βαθμό για γκολ που δέχεται η ομάδα του στην κανονική διάρκεια και στην παράταση

+1 βαθμό για γκολ που σημειώνει η Εθνική ομάδα του στην κανονική διάρκεια και στην παράταση

Επιθετικοί
+1 βαθμό για γκολ που σημειώνει η Εθνική ομάδα του στην κανονική διάρκεια και στην παράταση

-1 βαθμό, όταν η ομάδα του δεν πετύχει γκολ στην κανονική διάρκεια και στην παράταση

Γενικοί όροι βαθμολόγησης

+5 βαθμούς για κάθε γκολ που σημειώνει κάθε παίκτης σας στην κανονική διάρκεια, στην παράταση και στη διαδικασία των πέναλτι

+10 βαθμούς για τον τερματοφύλακά σας για κάθε γκολ που επιτυγχάνει στην κανονική διάρκεια, στην παράταση και στη διαδικασία των πέναλτι

-3 βαθμούς για κάθε χαμένο πέναλτι

-3 βαθμούς για κάθε κόκκινη κάρτα (απευθείας ή με δύο κίτρινες κάρτες), ακόμα κι αν τούτο συμβεί μετά τη λήξη του αγώνα

-3 βαθμούς, όταν ένας παίκτης σας χρεωθεί με αυτογκόλ

+20 βαθμούς για παίκτη/ες που θα κατακτήσουν το EURO

+15 βαθμούς για παίκτη/ες του φιναλίστ

+10 βαθμούς για τη συμμετοχή στους ημιτελικούς

+7 βαθμούς για τη συμμετοχή στους προημιτελικούς

+5 βαθμούς για τη συμμετοχή στους «16»

 

Η... μπόμπα της χρονιάς: Επιστρέφει το «Γίνε πρόεδρος» με 500 δώρα!

SDNA Google news
ΜΑΘΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ - ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ SDNA logo ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Γίνε Πρόεδρος»: Μάθε τα μυστικά και πάρε ένα από τα 500 μυθικά δώρα!
EVENTS