MENU

Ήταν αναμενόμενο φίλοι μου ότι οι εξυγιαντές και το σκοτεινό κύκλωμά τους δεν θα έβλεπαν με καλό μάτι την φιέστα της Γωγώς Τσαμπά για την απονομή του πλατινένιου δίσκου του εθνικού στιχουργού την Τετάρτη στο Καραϊσκάκη.

Ούτε την εικονική κερκίδα που ήταν η απαρχή ενός μεγάλου πρότζεκτ που θα συνεχιστεί με το «Γίνε επενδυτής». Ο κόσμος θα καλείται να κάνει μια πώληση, πιο ακριβή από τη μεταγραφή του Φέισα με 6 μύρια στη Μπενφίκα και του Πουλίδο με 15 στην Τσίβας και όποιος τα καταφέρνει θα κερδίζει ένα πλυντήριο.

Εκείνο που δεν ήταν αναμενόμενο είναι οι φίλιες μαχαιριές από πρόσωπα που έχουν συνδέσει το όνομα τους με τον Ολυμπιακό όπως ο Ακάκιος με τα μακαρόνια Μίσκο. Φαίνεται ότι ο Μανώλης Γαβαθιώτης μετά το εμβόλιο της AstraZeneca (άνοιξε η πλατφόρμα και για τους 35άρηδες με αντισώματα στη Loreal Paris) εμφάνισε τις πρώτες παρενέργειες. Ξεβαμμένο μαλλί στη ρίζα και εξυγιαντικές τάσεις. Δεν εξηγείται αλλιώς το έμμεσο πλην σαφές χτύπημα του στη φιέστα του προέδρου: 

«*** ΕΙΣΗΓΗΣΗ έκανε η ΕΔ (Επιτροπή Διοργανώσεων) της Επο στην ΕΦΑ ( Επιτροπή Φροντίδας Αποχετεύσεων ) της Επο, η οποία θα την διαβιβάσει στην ΕΧΕΒ ( Εχτελεστική Επιτροπή Βλαχοπροέδρων ) της Επο, να διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου χωρίς θεατές! * ΧΩΡΙΣ θεατές ... εισηγούνται οι Βλαχοπρόεδροι, αλλά με ... ΟΧΤΑΚΟΣΙΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ !

*** ΟΥΟΥΟΥΛΟΙ μέσα ! Και τα ... μπαλάκια μέσα, πού λέει η παροιμία * ΚΑΙ για τον κορωνοϊό, για τα υγειονομικά μέτρα πρόληψης της νόσου, ναι, σιγά μην ... ασχοληθούμε ! * ΣΤΑ ... απαλά μας και η πανδημία και τα μέτρα * ΔΕΝ μας ... αφορά αυτό, λένε * ΛΕΣ και διαφέρουν από τους άλλους, λες και αυτοί έχουν τον ... κ@λο πίσω ενώ όλοι οι άλλοι ... μπροστά!». Κάπου ντροπή όμως. 

Για μένα ο τελικός μπορεί να γίνει στο Καραϊσκάκη. Κανένας κίνδυνος δεν υπάρχει εκεί. Εκτός από την ανοσία, πόσο εύκολο είναι να επιζήσει ένας ιός σε χώρο που βρίσκονται μαζεμένοι τόσοι επιστήμονες και μάλιστα επώνυμοι. Μιλάμε για τη μεγαλύτερη μετακίνηση πνεύματος στην Ελλάδα. Δυο ιδέες αν πει ο καθένας, φτιάχνουν εμβόλιο, φάρμακο και κομπρέσα κατά του κορωνοϊού μέχρι να πεις «Έξαψη». 

Όσο και αν φωνάζουν κάτι νεόκοποι εξυγιαντές και υποστηρικτές των μέτρων που αλλαξοπίστησαν μετά το τσιπάκι που τους εμφύτευσε ο Βασίλης ο Θύρας, ο κορωνοϊός είναι σαν το 5G. Δεν πιάνει σε όλα τα μέρη, σύμφωνα με τον Dr Γαβαθιώτη:

«*** ΚΑΙ να σας πω, υπάρχει και μία λογική σ' αυτό * ΤΟΣΟ καιρό, ένα χρόνο σχεδόν τώρα, έχουν πεθάνει πάνω από δέκα χιλιάδες άνθρωποι από κορωναϊό σ' αυτό τον τόπο * ΕΧΕΤΕ ακούσει εσείς ποτέ να έπαθε κανένας βλαχοπρόεδρος κάτι ; * ΕΞΗΓΗΣΙΜΟ και αυτό, επιστημονικά * ΤΟΥΣ αποφεύγει ο κορωναϊός και έχουν αποκτήσει ανοσία*** ΛΟΙΠΟΝ, για να τελειώνουμε * ΔΕΝ είναι ώρα γι' αστεία * ΤΟΣΟ καιρό ΟΛΟΙ ΜΑΣ υποφέρουμε από τις διάφορες απαγορεύσεις των μέτρων, είτε λογικές, είτε όχι * ΟΙ βλαχοπρόεδροι, οι μπράβοι και τα διάφορα ΠΟΥΛΗΤΑΡΙΑ των ΕΠΣ πρέπει να ακολουθήσουν τους ΙΔΙΟΥΣ κανόνες πού θα ισχύσουν για όλο τον κόσμο». Καλά τα λέει ο Μανώλαρος γιατί αυτό που έκανε η ΕΠΟ συνιστά μαύρη κηλίδα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αν και στον τελικό κυπέλλου ισχύουν όσα ίσχυαν την Τετάρτη, τότε ντροπή και αίσχος στην ΕΠΟ για τους 800 θεατές. Ζήτησε 9.200 λιγότερους απ’ όσους είδαν τη φιέστα του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη, την Ακρόπολη και το Χάρβαρντ. 

Κάποιος κακοπροαίρετος φίλοι μου θα έλεγε ότι ο Μανώλαρος τη γυρίζει την μπιφτέκα πιο γρήγορα και απ’ τη Μαριαλένα στο Survivor, καθώς την ΕΠΟ την πέρασε πριονοκορδέλα, αλλά για τον κόσμο στη φιέστα του Ολυμπιακού μίλησε όσο και ο Τσάρλι Τσάπλιν στο «Σαρλό». Αισχρές συκοφαντίες. 

Ο Γαβαθιώταρος θα ‘ριχνε γροθιά στο μαχαίρι και θα έγραφε τα ίδια και σκληρότερα, αλλά την Τετάρτη όλα τα μέτρα τηρήθηκαν με θρησκευτική ευλάβεια. Ο κόσμος που συγκεντρώθηκε δεν ήταν για τη φιέστα. Καλεσμένοι στο «Σπίτι με το Mega» ήταν για το αφιέρωμα του καναλιού «Είκοσι χρόνια συγγενής του Υψηλάντη- Η Έξαψη των πέναλτι» που θα παρουσιάσει την ερχόμενη εβδομάδα ο Μητροπολίτης ΣεραφείΜμμμμμμμ.  

Για να είμαστε δίκαιοι βέβαια φίλοι μου, πρέπει να παραδεχτούμε ότι το ΟΑΚΑ σε σχέση με το Καραϊσκάκη έχει ένα σημαντικό μειονέκτημα: «*** ΓΙ' αυτό βέβαια θα είναι υπεύθυνο ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ με τα εντεταλμένα όργανά του * ΚΑΙ οι ΕΛΕΓΧΟΙ που θα πρέπει να γίνονται στις εισόδους του ΟΑΚΑ πρέπει να είναι ΕΞΟΝΥΧΙΣΤΙΚΟΙ *». Στο Καραϊσκάκη τέτοιοι έλεγχοι είναι περιττοί γιατί υπάρχει το σύστημα. 

Με το που πάει να μπει ο κορωνοϊός, φρακάρει η παράλυτη πόρτα τον εγκλωβίζει και τον εξολοθρεύει. Και άντε πες ότι μισή ακίδα του ιού καταφέρνει να περάσει. Πού να πάει μετά; Ή θα κλειστεί στο ασανσέρ που κλειδώνει αυτόματα και θα μείνει σε καραντίνα δυο εβδομάδες μέχρι να ανοίξει ο κλειδαράς, ή θα της την μπουμπουνίσει ο sniper που πέρασε τον Τζόρβα για αρκουδάκι του λούνα παρκ και έπαιζε σκοποβολή με την πλάτη του στο ντέρμπι των αιωνίων:

«*** ΓΙ' αυτό και ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να επιτρέψουν ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ πλην των απολύτως απαραίτητων την είσοδο * ΟΤΑΝ λέμε χωρίς θεατές, να το εννοούμε * ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ θεατή, χωρίς εξαιρέσεις ***». Υπάρχει πιο απλή και αποτελεσματική λύση. 

Να προσλάβει η ΕΠΟ διαιτητές σαν αυτούς του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ γυναικών για να φέρουν εις πέρας το σχέδιο εισόδου. Δίνουν 1 λεπτό διορία στον κόσμο για να προλάβει να μπει στο ΟΑΚΑ. Μόλις εκπνεύσουν τα 60 δευτερόλεπτα οι διαιτητές συμβουλεύονται το επίσημο και εγκεκριμένο instant replay (ένα πακιστανικό τηλέφωνο με ενσωματωμένο youtubικό χρονόμετρο σε υψηλή ανάλυση 144p). Αν το πλάνο δεν είναι κατατοπιστικό οι διαιτητές θα παίρνουν τη βοήθεια του σπίκερ ή θα τηλεφωνούν στο «Άντε γεια» του Τσουκαλά για να τους πει μια πιο αντικειμενική γνώμη ο Τάκαρος μετά την εξέταση του VAR. Όσοι θεατές είναι εκπρόθεσμοι θα ακυρώνεται η είσοδος τους και θα πληρώνουν εικονικό πρόστιμο 300 ευρώ. Όμορφα, απλά και ολυμπιακά. 
 

SDNA Google news
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ SDNA logo ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Λοιμωξιολόγοι Ολυμπιακού: Covid free το Καραϊσκάκη, μόνο στο ΟΑΚΑ κολλάει
EVENTS