MENU

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA ο Πάμπλο Γκαρσία μετά τη λήξη του αγώνα:

«Δεν παίξαμε καλά στο πρώτο μέρος. Είχαμε προβλήματα στη μεσαία γραμμή, ξέραμε ότι είχαν γρήγορους ποδοσφαιριστές μπροστά και προσπαθήσαμε να τους περιορίσουμε. Δυστυχώς ο Τζόλης παρουσίασε πρόβλημα την τελευταία στιγμή, δεν μπορούσε να ήταν μαζί μας και γι' αυτό τραβήξαμε τον Ουάρντα στα πλάγια, παρότι έχει κάνει πολύ καλά παιχνίδια στο χώρο του κέντρου, αλλά θα λέγαμε ότι τον “θυσιάσαμε” κατά κάποιο τρόπο. Ο Καγκάβα πήρε έτσι την ευκαιρία του για να αγωνιστεί. Μας στοίχισε όλο αυτό που δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο μέρος.

Για το τι θα μπορούσε να έχει κάνει διαφορετικά:

«Είναι εύκολο να μιλάμε κατόπιν εορτής για το τι διαφορετικό θα μπορούσαμε να κάνουμε. Μας βοήθησε που παίξαμε με δύο καθαρούς φορ στο δεύτερο μέρος. Η ευθύνη είναι πάντα δικιά μου όταν κάνω την ενδεκάδα και επιλέγω ποιοι θα παίξουν. Με δύο επιθετικούς ήμασταν καλοί και δημιουργήσαμε προϋποθέσεις».

Για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές:

«Οι ποδοσφαιριστές δουλεύουν καλά. Ξέρουμε καλά το ρόστερ της ομάδας που έχει νεαρούς ποδοσφαιριστές. Είμαι ευχαριστημένους από κάποιους από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, όπως ο Τσιγγάρας που ήταν καλός σήμερα, δείχνοντας ότι δεν του είναι βάρος να φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Αυτό είναι πάρα πολύ καλό, γιατί μπορεί να αποτελέσει παράδειγμα για τους νέους ποδοσφαιριστές».

Για τη συνέχεια:

«Μένουν ακόμη αρκετά παιχνίδια. Θα δώσουμε το μάξιμουμ μέχρι το φινάλε της σεζόν. Αυτό περνάμε πάντα στους παίκτες, να καταλάβουν σε ποιον σύλλογο παίζουν».

Για τους στόχους του στα play-off:

«Θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε. Να αγωνίζονται παίκτες με διάθεση για τη νίκη. Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε ποιοι έχουν συμβόλαια, ποιος θα μείνει, ποιος θα φύγει. Μερικές φορές μπορεί να μην αποδόσεις το 100% όταν υπάρχουν διάφορα θέματα. Δεν μπορούμε να πούμε ότι οι ποδοσφαιριστές δεν προσπάθησαν, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, αλλά στον ΠΑΟΚ χρειάζεται πάντα να δώσεις το κάτι παραπάνω. Αυτό δεν αγοράζεται στα φαρμακεία. Ή το έχεις ή δεν το έχεις».

O Ουρουγουανός τεχνικός στη συνέχεια μίλησε και στην κάμερα του PAOK TV, αναφέροντας:

«Δεν κάναμε ένα καλό παιχνίδι κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Η μέρα ξεκίνησε άσχημα με το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής που υπήρχε με τον Τζόλη. Ελπίζουμε να είναι καλά γιατί αυτό είναι και το πιο σημαντικό. Έτσι, “θυσιάσαμε” τον Ουάρντα βάζοντας τον στα άκρα αντί για το κέντρο που αγωνίζεται.

Δεν το χρησιμοποιούμε σε καμία περίπτωση ως δικαιολογία. Δεν φταίει αυτό που δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Ξέραμε ότι ο αντίπαλος στα δύο τρίτα του γηπέδου με τους γρήγορους ποδοσφαιριστές που έχει θα μπορούσε να μας δημιουργήσει προβλήματα στην πλάτη μας. Σε κάποιες περιπτώσεις δεν ήμασταν καλοί στις δεύτερες μπάλες, ενώ εκείνοι τις κερδίζανε και βγαίναν σε γρήγορες αντεπιθέσεις.

Η γεύση που μας μένει είναι πικρή. Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε. Έχουμε αυτή την αίσθηση τώρα, αλλά κάθε μέρα πρέπει να δίνουμε το κάτι παραπάνω. Είναι μία περίεργη κατάσταση τώρα, όταν υπάρχουν μεταπτώσεις και δεν υπάρχει ξεκάθαρο πλάνο, συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Εμείς θα δούμε τους ποδοσφαιριστές που είναι στην καλύτερη κατάσταση για να παίξουν. Αυτούς που δίνουν πάντα το 100%. Προσπαθώ κάθε μέρα να περάσω στους ποδοσφαιριστές μου για ποιον σύλλογο αγωνιζόμαστε. Δεν υπάρχει ούτε θέμα ψυχολογίας, ούτε τίποτα άλλο. Πρέπει να μπαίνεις στον αγωνιστικό χώρο, να δίνεις το 100% και τέλος. Κοιτάμε μπροστά και συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά».

SDNA Google news
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ SDNA logo ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Γκαρσία: «Στον ΠΑΟΚ πρέπει να δίνεις το κάτι παραπάνω, αυτό δεν αγοράζεται» (vid)
EVENTS