MENU

Λιβάγια και Ολιβέιρα έχουν το δικαίωμα να υπογράψουν σε όποια ομάδα θέλουν από την 1η Ιανουαρίου, αφού τα συμβόλαιά τους λήγουν στο τέλος της σεζόν κι ακόμη δεν έχει βρεθεί η φόρμουλα για την ανανέωσή τους. 

Το προσεχές διάστημα η Ένωση θα κάνει μία ξεκάθαρη και τελική πρόταση στον Κροάτη επιθετικό, που αν δεν δεν τη δεχτεί, σύμφωνα με τη “Live Sport”, θα τον φέρει πιθανότατα από τώρα κιόλας εκτός ομάδας. Είτε θα ανανεώσει λοιπόν ο Λιβάγια, είτε θα μπει στον “πάγο”. 

Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον Ολιβέιρα. Η ΑΕΚ θα του καταθέσει μέσα στο επόμενο 10ημερο πρόταση ανανέωσης, η οποία θα περιλαμβάνει μειωμένες απολαβές σε σχέση με το 1 εκατ. ευρώ που λαμβάνει τώρα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Αν ο Πορτογάλος δεν τη δεχτεί, θα μείνει κι εκείνος στο περιθώριο. 

ΑΕΚ: Ανανέωση ή «πάγος» για Λιβάγια-Ολιβέιρα