MENU

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός διέψευσε κατηγορηματικά την Τετάρτη τα σενάρια που ανέφεραν ότι εξετάζεται η περίπτωση του Βραζιλιάνου αμυντικού μέσου του Αρη Λούκας Σάσα ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. 


Οι πράσινοι υπογράμμισαν ότι δεν υπάρχει απολύτως τίποτα με τον εν λόγω ποδοσφαιριστή, ενώ πρόσθεσαν ότι δεν υπάρχει λόγος να χρησιμοποιείται το τριφύλλι για να κάνουν κάποιοι τη… δουλειά τους, ξεκαθαρίζοντας επίσης ότι δεν ασχολούνται με μεταγραφικά θέματα αυτήν την εποχή καθώς έχουν άλλες προτεραιότητες. 

Αφορμή για τα δημοσιεύματα αποτέλεσε το γεγονός ότι το συμβόλαιο του Σάσα ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2021 και τη φετινή σεζόν δεν έχει ανάλογο εύρος επιρροής στην ομάδα της Θεσσαλονίκης σε σχέση με την περασμένη αγωνιστική περίοδο όπου ήταν εκ των κορυφαίων της ομάδας του. 

Ο Σάσα και ο Αρης βρίσκονται σε φάση επαφών για νέο συμβόλαιο κι αυτό που εννοούσαν στον Παναθηναϊκό είναι ότι κάποιοι χρησιμοποιούν το όνομά του λόγω της υφιστάμενης διαπραγμάτευσης.  

Ο Σάσα ουδέποτε πέρασε απαρατήρητος από τον Παναθηναϊκό και στο μέλλον δεν πρέπει να αποκλείσουμε τίποτα όσον αφορά την περίπτωσή του.

Προς το παρόν όμως δεν υπάρχει το παραμικρό. Εάν ο παίκτης δεν τα βρει με τον Αρη τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. 

Ακόμα όμως είναι αν μη τι άλλο πρόωρο να τίθεται τέτοιο ζήτημα στο τριφύλλι, που πράγματι αυτήν την περίοδο έχει πολύ σημαντικότερα θέματα να ασχοληθεί και να διευθετήσει. 

Το σίγουρο είναι ότι ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος υπήρξε βασικός στόχος του Παναθηναϊκού το καλοκαίρι του 2019, αλλά η μεταγραφή του δεν προχώρησε στις λεπτομέρειες. 

Ο (τότε) τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού Νίκος Νταμπίζας και ο (τότε) προπονητής Γιώργος Δώνης είχαν συμφωνήσει ότι πρόκειται για την καλύτερη περίπτωση από τους παίκτες που είχαν εντοπιστεί και ήταν ασφαλώς εντός των ορίων του μπάτζετ της εποχής εκείνης.

Οι πράσινοι αφιέρωσαν αρκετό χρόνο στο θέμα Σάσα, ο Βραζιλιάνος είχε δώσει τη συγκατάθεσή του για να υλοποιηθεί η μεταγραφή του, αλλά το θέμα στράβωσε στις… καθυστερήσεις των διαπραγματεύσεων. Οι εκπρόσωποι του Βραζιλιάνου αποφάσισαν να υπογραφεί προσύμφωνο με τον Αρη και έκτοτε δεν υπήρχε νόημα για νέες επαφές. 

Μετά την αρνητική εξέλιξη της συγκεκριμένης υπόθεσης, στον Παναθηναϊκό εκτίμησαν αρχικά να μην κινηθούν για αμυντικό μέσο, με τον Νίκο Νταμπίζα να υποστηρίζει ότι είναι ικανός να πάρει παιχνίδια στην πρώτη ομάδα ο Αλεξανδρόπουλος. 

Ωστόσο το κενό που φαινόταν να υπάρχει στον άξονα της μεσαίας γραμμής στις αρχές εκείνης της σεζόν έφερε ξανά στο τραπέζι το ενδεχόμενο ενίσχυσης, με συνέπεια στις αρχές του Σεπτέμβρη του 2019 και με την αγορά των ελεύθερων να είναι περιορισμένη, να υλοποιηθεί ως λύση ανάγκης η απόκτηση του Φάουστο Τιένθα που πέρασε και δεν ακούμπησε…
 

Παναθηναϊκός: Το παρελθόν, το παρόν και τα δεδομένα για τον Σάσα