MENU

Το SDNA αποκάλυψε νωρίτερα σήμερα, την μάλλον μη αναμενόμενη παρουσία στην Αθήνα του μάνατζερ του Ντανιέλε Βέρντε. Για την ακρίβεια, οι άνθρωποι της ΑΕΚ ειδοποιήθηκαν αργά την Κυριακή για την πρόθεση του να βρεθεί εδώ.

Την ίδια μέρα που ο Λουίτζι Λάουρο βρέθηκε στην Αθήνα, ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ η απόφαση να αντικατασταθεί από το ρόστερ για το ματς με την Σεντ Γκάλεν ο Βέρντε. Λίγο αφότου είχε μείνει κι εκτός αποστολής για το ματς με τον Παναιτωλικό για το πρωτάθλημα. Ωστόσο όσοι πίστεψαν πως αυτό σημαίνει ότι τελειώνει άμεσα για την ΑΕΚ ο Ναπολιτάνος εξτρέμ, μάλλον θα πρέπει να κάνουν υπομονή.

Για τις συνομιλίες που είχε το απόγευμα ο Λάουρο με τον Ίλια Ίβιτς, δεν έχει διαρρεύσει κάτι. Κυρίως το αν ήρθε αποκλειστικά για να μιλήσει για την υπόθεση της Σπέτσια ή αν είχε και κάτι νέο να ρίξει στο τραπέζι. Ή αν για την υπόθεση της Σπέτσια, είχε να μεταφέρει κάτι βελτιωμένο για την ΑΕΚ. Η οποία ενδιαφέρεται αυτή την στιγμή για πώληση του παίκτη. Το πιθανότερο είναι πως ο Ιταλός ατζέντης έχει μεταφέρει κάτι πιο κοντά στις επιθυμίες της πλευράς της Ένωσης, για λογαριασμό της ιταλικής ομάδας, ωστόσο είναι δεδομένο πως τουλάχιστον μέχρι τώρα δεν έχει σημειωθεί κάποια σημαντική πρόοδος. Γιατί προφανώς ό,τι και να μεταφέρθηκε δεν έχει ικανοποιήσει απόλυτα τους ανθρώπους της ΑΕΚ και εννοείται προσωπικά τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Το θέμα όμως σίγουρα παραμένει ανοικτό και οι εξελίξεις με τον αποκλεισμό από την αποστολή και τώρα κι από το ευρωπαϊκό ρόστερ, δείχνουν πως μιλάμε για μια κατάσταση την οποία δύσκολα μπορεί να δει κανείς να ανατρέπεται και ο παίκτης ξαφνικά να μπει πάλι κανονικά στα πλάνα της Ένωσης.

Τον Βέρντε αντικαθιστά ο Μπράιτ Ενομπακάρε, ενώ στο ρόστερ για το ματς με την Σεντ Γκάλεν, μπαίνει και ο Γεβγέν Σάκχοφ.

 

Το …τηλεοπτικό μήνυμα

Η εξέλιξη με την ΠΑΕ ΑΕΚ να συμφωνεί με την CosmoteTV για το ματς της Ελβετίας και οι πληροφορίες που συνόδευσαν την είδηση, για δυσφορία από πλευράς Ένωσης για το γεγονός πως δεν δείχνει προς το παρόν να έχει θέση στον σχεδιασμό της Nova, όπως αυτός φαίνεται με τις πολύ μεγάλες συμφωνίες που έχουν γίνει, υπήρχαν από πριν ή είναι να γίνουν, σίγουρα προκάλεσαν αίσθηση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του SDNA δεν υπήρξε ξαφνικά από πλευράς ΑΕΚ σήμερα η επιθυμία να στείλουν ένα μήνυμα. Το γεγονός πως ήρθε από τώρα, προήλθε από διαφωνία για το ματς της Πέμπτης στην Ελβετία, η οποία οδήγησε τελικά και στο να αναζητήσει άλλη επιλογή η πλευρά της Ένωσης.

Αυτό το γεγονός ήταν σα να έδωσε την αφορμή στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, να εκφράσει την δυσαρέσκεια της για το γεγονός πως πάει να σχηματιστεί ένας νέος χάρτης στα τηλεοπτικά των μεγάλων ΠΑΕ, που οι άνθρωποι της θεωρούν πως δεν έχει την ΑΕΚ, στην θέση που της αρμόζει.

Θα πρέπει να σημειώσουμε εδώ πως από την ΑΕΚ δεν το συνδέουν με οποιαδήποτε συμφωνία έχει κάνει ειδικά μια ΠΑΕ ή και κάποια άλλη ακόμη και λένε πως οι ΠΑΕ καλά κάνουν και εξασφαλίζουν ό,τι καλύτερο μπορούν, από την στιγμή που τους δίνεται η δυνατότητα. Αυτό που λένε είναι πως τα νέα δεδομένα, δημιουργούν νέες προϋποθέσεις και για την θέση της ΑΕΚ μέσα σε όλο αυτό.

ΑΕΚ: Τι γίνεται με Βέρντε και …το τηλεοπτικό μήνυμα
EVENTS