MENU

Είναι ο νούμερο ένα απαράβατος άγραφος νόμος. Τηρείται και στον κόσμο και στον… υπόκοσμο. Ισχύει και εν καιρώ ειρήνης και σε εν καιρώ πολέμου. Δεν πειράζουμε τα γυναικόπαιδα. Δεν χτυπάμε κάτω από την μέση. Διαφορετικά πάμε σε νόμους της ζούγκλας ή πλήρη ανομία, όπου τα πάντα πια επιτρέπονται. 

1. Στόχος αυτή τη φορά, ήταν μία γυναίκα - υπάλληλος της ΕΠΟ, η οποία μάλιστα έχει δώσει τα διαπιστευτήρια της, εργαζόμενη εδώ και πολλά χρόνια στην οργάνωση σημαντικών ποδοσφαιρικών event. Η Λώρα Δημητρίου (εργαζόμενη στην ΕΠΟ), κόρη του μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής αλλά και προέδρου της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ, Παναγιώτη Δημητρίου, έλαβε εξώδικο, με την ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, να βγάζει οργισμένη ανακοίνωση, αισθανόμενη ότι ξεπερνιούνται κάποιες κόκκινες γραμμές εις βάρος εργαζομένων της.

Η συγκεκριμένη περίπτωση ήταν το τελευταίο λιθαράκι σε ένα περίεργο, επαναλαμβανόμενο μοτίβο. 

2. Στις 24 Ιουνίου, ο Αχιλλέας Μπέος με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, έγραψε για μία… ιδιαίτερη εμπλοκή σε ένα αυστηρά οικογενειακό του θέμα, που αφορούσε τον ίδιο και την πρώην σύζυγό του, μιλώντας για «συμπεριφορές που μόνο σε αντρίκεια στάση δεν συνάδουν». Ο Δήμαρχος του Βόλου μίλησε χαρακτηριστικά για «μικροψυχία» και «μικροπρέπεια» από κάποιον που είχε σκοπό να τον βλάψει.

3. Μόνο που η ίδια τακτική ακολουθήθηκε και λίγο πριν από τις εκλογές για νέο πρόεδρο της Super League, με θύμα τον απερχόμενο πρόεδρο Μηνά Λυσάνδρου. Ιστοσελίδα που πρόσκειται στη Συμμορία του ελληνικού ποδοσφαίρου με ένα «φτηνό» δημοσίευμα εισέβαλλε στην προσωπική ζωή του Αντιπροέδρου της ΑΕΚ, στοχοποιώντας την συμβία του, αφήνοντας να εννοηθεί ότι εργάζεται στην ΕΠΟ, χωρίς αξιοκρατικά κριτήρια. 

4. Στην ίδια θέση, από το ίδιο Μέσο βρέθηκε και ο διαιτητής Τάσος Σιδηρόπουλος για τον οποίο γράφτηκε ότι η αδερφή του εργάζεται στο σαλέ της Ξάνθης και ως εκ τούτου αυτό επηρεάζει την απόδοση του. Μάλιστα στο ίδιο δημοσίευμα αφέθηκαν υπαινιγμοί για την απόδοση του Έλληνα διαιτητή, ο οποίος ήταν VAR στον αγώνα του Πανιωνίου - Παναιτωλικού, μολονότι όλες του οι αποφάσεις (σύμφωνα και με όλους τους κριτικούς διαιτησία) ήταν σωστές!

5. Πριν από το ντέρμπι Άρης - ΠΑΟΚ, στοχοποιήθηκε ο διαιτητής της αναμέτρησης Τάσος Παπαπέτρου, με τα Μέσα της Συμμορίας να κάνουν λόγο ότι η σύζυγος του, η Μάρτζι Λαζάρου εργάζεται στον τηλεοπτικό σταθμό Open TV. Ωστόσο, το δημοσίευμα αυτό δεν είχε δόση αλήθειας, αφού η γνωστή δημοσιογράφος είχε αποχωρήσει προ μηνών από το συγκεκριμένο κανάλι (από το προηγούμενο καλοκαίρι πιο συγκεκριμένα), όπως είχε ενημερώσει η ίδια με ανάρτησή της.

6. Και αφού μιλήσαμε για Open Tv και παιδιά, στην ίδια κατηγορία μπαίνει και η επίθεση στον πρώην προέδρο της επιτροπής εφέσεων Γεράσιμου Διονυσάτου, με την καταγγελία να μιλάει για ασυμβίβαστο, εξαιτίας της εργασιακής σχέσης του γιου του Δημήτρη στον τηλεοπτικό σταθμό ιδιοκτησίας Ιβάν Σαββίδη, κάτι που έφερε την άμεση παραίτηση του Γεράσιμου Διονυσάτου από τα καθήκοντα του.

Τυχαίο; Τίποτα από όλα αυτά δεν είναι τυχαία στον κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου…

 

Έξι περιπτώσεις που η «Συμμορία» έβαλε στόχο γυναίκες και παιδιά!
EVENTS