MENU

Η σαφής και ξεκάθαρη θέση του Ολυμπιακού από την πρώτη μέρα φίλοι μου ότι Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή, δεν θέλει να γίνει ο τελικός στο ΟΑΚΑ, Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο θέλει και Κυριακή θέλει να μείνει λίγο μόνος να το σκεφτεί, οδήγησε στη λύση της Ριζούπολης. Λύση που βρήκε τον Ολυμπιακό ξανά στα κάγκελα καθώς το γήπεδο που επί σειρά ετών ήταν η δική του πρώτη έδρα τώρα… δεν το θέλει, δεν το θέλει, δεν το θέλει, επειδή το έχει η ΑΕΚ δεύτερη έδρα. Και επειδή η ανάλγητη ΕΠΟ δεν συγκινήθηκε από τα μεστά επιχειρήματα του θρύλου, «Ουάααα, θα τα πω όλα στην κυρία ΟΥΕΦΑ», «Όποιος λέει ψέματα πέφτει μες τα αίματα κι όποιος λέει αλήθεια τον Πατούλη έχει βοήθεια» ο πρόεδρος αναγκάστηκε να κάνει ρελάνς λέγοντας ότι θέλει να γίνει ο τελικός στο ΟΑΚΑ που είχε απορριφθεί επειδή δεν ήθελε ο πρόεδρος να γίνει ο τελικός στο ΟΑΚΑ. Αυτό ακριβώς, τίποτ’ άλλο.   

Μετά από όλες αυτές τις παλινωδίες των εξυγιαντών που δεν σεβάστηκαν την μπετόν-αρμέ θέση του θρύλου, ο πρόεδρος έδειξε για άλλη μια φορά την ανωτερότητά του. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Blog δέχεται να γίνει ο τελικός στη Ριζούπολη, αν γίνουν αυτές οι 5 απλές, πλην βασικές αλλαγές:

1) Να υπάρχει ένας τουλάχιστον μπόγιας εντός γηπέδου

Η αυτοψία του μαχητικού και αμερόληπτου Mega στη Ριζούπολη έδειξε ότι το γήπεδο είναι άκρως ακατάλληλο γιατί υπάρχουν 3 σεσημασμένες γάτες που κόβουν ανενόχλητες βόλτα στα πέριξ και επειδή το χόρτο του είναι παχύ. Και αν η λύση για την ποιότητα του χόρτου μπορεί να εξασφαλιστεί με μια παραγγελία από τα Ζωνιανά, το θέμα των αιμοσταγών γατών, δεν μπορεί να περάσει στο ντούκου. Το σχέδιο που έχουν εκπονήσει οι επιτελείς του θρύλου είναι να κληθεί εσπευσμένα ο Ποντίκης για διαιτητής του τελικού, ώστε να βγουν απ’ την κρυψώνα τους οι γάτες να τον κυνηγήσουν, να τις πιάσει ο μπόγιας και να τις απομακρύνει πριν προλάβουν να φιτιλιάσουν τον τελικό. 

2) Να εορταστεί στη φυσούνα της Ριζούπολης η Ανάσταση 

Λόγω του κορωνοϊού και της καραντίνας η φετινή Ανάσταση δεν εορτάστηκε όπως τις άλλες χρονιές. Γι’ αυτό ο Ολυμπιακός προτείνει να εορταστεί ετεροχρονισμένα, την ημέρα του τελικού στη φυσούνα της Ριζούπολης. Με το που θα κάνουν το λάθος οι παίκτες της ΑΕΚ να βγουν για προθέρμανση, θα αρχίσουν (στα πλαίσια των εορτασμών) να σκάνε πάνω απ’ τα κεφάλια τους βαρελότα, φωτοβολίδες, φούρνοι, ρουκέτες (από τον Βροντάδο) υπό τους ήχους του «Τσιγκρίνσκι Ανέστη εκ νεκρών», ενώ στα αποδυτήρια η επιτροπή υποδοχής του θρύλου θα τσουγκρίζει τα κεφάλια των παικτών της ΑΕΚ, όπως επιτάσσει το έθιμο. Αντί για Pre Game Show θα μεταδοθεί έκτακτη εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, όπου ο Μητροπολίτης Πειραιώς θα θυμίσει ότι: «Μαρινάκης σημαίνει ευγένεια, ήθος - Ένας κυματοθραύστης στην ανεντιμότητα και την παραπληροφόρηση. Στην υγειά μας ρε παιδιάαααα». 

3) Γιάχος στο Var

Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση. Ο μοναδικός διαιτητής που δεν κατάφερε να πάρει απολυτήριο λυκείου γιατί κόπηκε 17 φορές στην ανθρωπολογία. Πάντα στην ερώτηση «Πείτε μας τα μέρη του ανθρώπινου σώματος», απαντούσε «Λαιμός, κεφάλι, στέρνο και 4 πόδια». Χέρι δεν έβλεπε ποτέ. Σύμφωνα με τον Γιάχο «Ποδόσφαιρο είναι το άθλημα που παίζουν 11 παίκτες εναντίον 11 τερματοφυλάκων του Ολυμπιακού και στο τέλος φεύγουν πιο νωρίς οι οπαδοί για να προλάβουν τα τρένα». 

4) Αλλαγή μικροφωνικών εγκαταστάσεων

Οι παλαιολιθικές μικροφωνικές εγκαταστάσεις της Ριζούπολης πρέπει να ξηλωθούν και να αντικατασταθούν από νέες, σύγχρονες και λειτουργικές που θα επιλέγουν αυτόματα το σωστό κομμάτι τη σωστή στιγμή. Αναλυτικά η playlist τραγουδιών και ηχητικών που θα παίζει ανάλογα με την απόφαση του διαιτητή:

* Φάουλ κατά του Ολυμπιακού που δίνεται: Διακριτικό μαρσάρισμα άσπρου Polo.  

* Φάουλ στη σέντρα υπέρ του Ολυμπιακού που δεν δίνεται: Ακουστική ισχύς 95 dB μπετονιέρας τσιμέντου σκυροδέματος.

* Γκολ του Ολυμπιακού 3 μέτρα οφσάιντ, που ακυρώνεται ως οφσάιντ: «Έχετε γεια βρυσούλες, λόγγοι, βουνά, ραχούλες».

* Κανονικό γκολ της ΑΕΚ που δεν ακυρώνεται ως οφσάιντ: «Ανάγνωση διαθέσιμων πτήσεων (άνευ επιστροφής) για Τιμπουκτού, Παταγονία και Νησιά Μπαρμπέιντος».

* Πέναλτι 2 μέτρα έξω απ’ την περιοχή που δεν δίνεται στον Ολυμπιακό: «Σε αυτό το σπίτι που ήρθαμε πέτρα να μη ραγίσει και ο νοικοκύρης του σπιτιού…ε τα ‘χει τα χρονάκια του, θερίζει και ο κορωνοϊός, τούτη η γη που την πατούμε όλοι μέσα θε να μπείτε».

* Πέναλτι κατά του Ολυμπιακού: «Προσοχή παρακαλώ, άφιξη πτήσης 686 από Γκάνα, που μεταφέρει τους 4 χορευτές του Αχέροντα. Καλό τελευταίο ταξίδι να έχετε και ας είναι ελαφρύ το ασφαλτοχάλικο που θα σας σκεπάζει». 

5) Εγκατάσταση ταχυδρομικού κουτιού στο κέντρο του γηπέδου

Σε 90 λεπτά αγώνα ο πρόεδρος προλαβαίνει να στείλει άλλες 140 επιστολές. Ανά 3 λεπτά θα διακόπτεται το ματς και θα κατεβαίνει ο συγγενής του Υψηλάντη στο κέντρο του γηπέδου για να ρίξει την επιστολή του στο ταχυδρομικό κουτί (δεν τις στέλνει με κούριερ γιατί κάπως πρέπει να ρεφάρει τη χασούρα απ’ τον αποκλεισμό της Νότιγχαμ). Έχει ήδη στείλει σε ΑΕΚ, ΟΥΕΦΑ, Περιφέρεια, ΕΠΟ και έχει ακόμα να στείλει σε:

ΟΗΕ, Κυανόκρανους, Μέρκελ, Τραμπ, ΑΒ Βασιλόπουλος (και του πουλιού το γάλα), Nissan Ν.Ι. Θεοχαράκης, Ανεμολόγιο, Σύλλογος φίλων κυνηγεσίας και κυνοφιλίας, Περιοδικό Πίστα και δημοτικό τραγούδι, Super Κατερίνα, Μανίνα, Κουραφέλκυθρα δεν είναι καν λέξη, Φίλοι καραφλοδάνειου Βασίλη Τζαλακώστα, ίδρυμα μείζονος ανδρισμού Ζαφείρη Ντούρου, Ψάχνοντας τον Νέμο, Μύστες ξέπλεκων μαλλιών Παγώνη Βακαλόπουλου, Μπάρμπα Στάθης, Μπάρμπα Μπεν, Μπάρμπα Βάνα, Ρατατούης, Ιάσωνας Σέκερης (υπόψιν κυρίας Θάλειας), The Κόπανοι, Πανελλήνιος όμιλος ξέφωτης χαράδρας υδραυλικών, Μινέρβα.  

Παίζει στη Ριζούπολη ο Ολυμπιακός αν γίνουν αυτές οι 5 αλλαγές
EVENTS