MENU

Την ώρα που η αντίστροφη μέτρηση για την επανέναρξη του πρωταθλήματος έχει ξεκινήσει και στο στρατόπεδο της ΑΕΚ προετοιμάζονται πυρετωδώς για το πρώτο παιχνίδι (7/6) των πλέι οφ κόντρα στον Παναθηναϊκό, το βράδυ της Τρίτης (2/6) έλαβε χώρα μια «κιτρινόμαυρη» μάζωξη σε κεντρικό ιταλικό εστιατόριο της Γλυφάδας.

Χωρίς να δημοσιοποιηθεί και χωρίς να βγει προς τα έξω που δεν παύει όμως να αποτελεί σημείο αναφοράς.   

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ Ίλια Ίβιτς, ο κόουτς, Μάσιμο Καρέρα και ο ασίσταντ κόουτς, Τζιανλούκα Κολονέλο συνοδευόμενοι από τις γυναίκες τους καθώς και τον Ανδρέα Δημητρίου, εν Ελλάδι εκπρόσωπο του Ιταλού προπονητή της «Ένωσης», δείπνησαν παρέα και…έκλεψαν στιγμές χαλάρωσης πριν τα δύσκολα που είναι μπροστά τους. 

Τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο, όσο και στα ζητήματα που αφορούν τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς.

Παρεμπιπτόντως, στο ίδιο μαγαζί, αλλά σε διαφορετικό τραπέζι και με άλλη παρέα, βρισκόταν τυχαία και ο Ντανιέλε Βέρντε που ως βέρος Ναπολιτάνος, είναι λογικό να τρέφει ιδιαίτερη αδυναμία στην ιταλική κουζίνα.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς στο τραπέζι των Ίβιτς – Καρέρα – Κολονέλο, έκανε την εμφάνισή του και ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ είχε την ευκαιρία να συζητήσει (σε χαλαρό κλίμα) με τον μεταγραφικό «ιθύνοντα νου» της Ένωσης, τον προπονητή και τον άμεσο συνεργάτη του τελευταίου, τόσο για τα αγωνιστικά θέματα στο ξέφωτο των πλέι οφ, όσο φυσικά και για ζητήματα που άπτονται του προγραμματισμού εν όψει της νέας σεζόν.

Τετ α τετ Μελισσανίδη – Ίβιτς – Καρέρα στη Γλυφάδα
EVENTS