MENU

Το επίσημο συλλεκτικό και αριθμημένο Λεύκωμα "60 χρόνια Α' Εθνική", παρουσιάστηκε σήμερα στα γραφεία της Super League από τους κ.κ. Δημήτρη Τσακίρη, δημοσιογράφο που συνέγραψε τα κείμενα του Λευκώματος και Γιάννη Γούβαλη, υπεύθυνο δημιουργικού της εταιρείας Red Panda, η οποία επιμελήθηκε τον εικαστικό σχεδιασμό της πολυτελούς έκδοσης.

Κατά την παρουσίαση του Λευκώματος, οι συντελεστές αναφέρθηκαν στο γεγονός ότι η έκδοση ήταν αποτέλεσμα ομαδικής εργασίας, με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League και με την αμέριστη στήριξη όλων των ομάδων.

Οι φίλαθλοι που ήδη έχουν παραγγείλει μέσω e-mail (δείτε πως μπορείτε να εξασφαλίσετε το δικό σας αντίτυπο παρακάτω) το συλλεκτικό, αριθμημένο Λεύκωμα "60 Χρόνια Α' Εθνική" άρχισαν ήδη να παραλαμβάνουν το αντίτυπό τους, αφού πρώτα προχώρησαν στην εξόφλησή του, σύμφωνα με τη διαδικασία.

 

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν στην παρουσίαση: 

Δημήτρης Τσακίρης, δημοσιογράφος: Να ευχαριστήσω τους κ.κ. Κοσμίδη και Μαυροειδάκο γιατί μου έδωσαν την δυνατότητα να κάνω αυτό που μου αρέσει. Τώρα 1,5 χρόνο μετά νιώθω ότι μου έδωσαν πεδίο βολής να δουλέψω. Σε κάθε δουλειά χρειάζεται αυτό το 2ο μάτι. Η ορθότητα του αποτελέσματος οφείλεται πολύ στον Πιέρ Κοσμίδη. Πετάξαμε την ιδέα και ο πρόεδρος, ο κ. Λυσάνδρου, συμφώνησε και το προώθησε το θέμα. Η λογική ήταν δισέλιδο για κάθε σεζόν. Για τις φωτογραφίες πρέπει να έχεις πολύ καλή ποιότητα και τα δικαιώματα. Θέλαμε να φτιάξουμε κάτι που να μείνει στη βιβλιοθήκη και να έχει πάντα την δική του συλλεκτική αξία. Θα πάμε για 2.000 με 3.000 βλέπω. Πάνω στο ψάξιμο διαπιστώσαμε ότι υπήρχε ένας παίκτης Γιωργάκης που είχε μεταφερθεί λάθος εδώ και 40 χρόνια και εάν δεν ζούσε ο άνθρωπος δεν θα είχαμε βρει το σωστό όνομα. Έχουμε κάνει πρόταση για αλμανάκ αλλά και για μουσείο ποδοσφαίρου, που δεν υπάρχει.

Γιάννης Γούβαλης, υπεύθυνος δημιουργικού της Red Panda: Έχω ζήσει μέσα σε μία οικογένεια που ζούσε με το ποδόσφαιρο. Το σπίτι μου ήταν απέναντι από το γήπεδο της Λαμίας. Όλο αυτό το αντιμετωπίσαμε ως ένα ταξίδι για όσα έχουμε ζήσει. Κοιτάξαμε στο να επέμβουμε στο πως θα εμφανίσουμε σωστά αυτή την δουλειά. Περισσότερο χρόνο φάγαμε στις σωστές φωτογραφίες. Προσπαθήσαμε να είμαστε όσο πιο κοντά στο λογότυπο αλλά και να το συνδέσουμε με το παρόν και το μέλλον. Τα χρώματα θα έπρεπε να δείχνουν το πάθος και όλα όσα μας συνδέουν με το ποδόσφαιρο. Επιλέξαμε ένα μεγάλο φορμάτ για την εκδήλωση και μία πολυτελέστατη έκδοση. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό το πρότζεκτ. Σε αυτό το βιβλίο βοήθησαν δύο 25χρονες designers που δεν είχαν σχέση με το ποδόσφαιρο αλλά είχαν επηρεαστεί πολύ από τον θάνατο του Λεφτέρ και άλλα γεγονότα.

Πιέρ Κοσμίδης, υπεύθυνος επικοινωνίας της Superleague: Αυτό το βιβλίο αντιπροσωπεύει το ποδόσφαιρο που όλοι αγαπάμε. Μία προσπάθεια που ξεκίνησε το καλοκαίρι. Ένα προϊόν αγάπης με την στήριξη όλων των ομάδων.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:

Α) ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΚΟΥΡΙΕΡ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: 47,17 Ευρώ (Αναλυτικά: 45 Eυρώ αξία λευκώματος συν 2,17 έξοδα αποστολής Courier-Speedex).

ή

Β) ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΚΟΥΡΙΕΡ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ: 48,04 Eυρώ ( Αναλυτικά: 45 Eυρώ αξία λευκώματος συν 3,04 έξοδα αποστολής Courier-Speedex).

Η κατάθεση θα πραγματοποιηθεί στην Τράπεζα EFG EUROBANK, δικαιούχος «ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ» με ΙΒΑΝ GR5102600020000620201125504

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση μεταφοράς χρημάτων από άλλη τράπεζα εκτός της Eurobank, τα έξοδα θα βαρύνουν αποκλειστικά τον αγοραστή. Στην αιτιολογία κατάθεσης, σημειώστε ως εξής: ΛΕΥΚΩΜΑ - ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ και στείλτε το αντίγραφο της κατάθεσής αναγράφοντας και την Οδό, Αριθμό, Πόλη, Τ.Κ. και το κινητό σας τηλέφωνο, στο e mail: social@slgr.gr

ή

Γ) Παραλαβή του Λευκώματος από τα γραφεία της Super League, (Δ/νση: οδός Μεσογείων 174, Μαρούσι, Τ.Κ. 15125, Ώρες : 10:00 έως 17:00), με κόστος 45 Ευρώ.

Σημειώνεται ότι λόγω του περιορισμένου αριθμού αριθμημένων αντιτύπων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, με κριτήριο την ημερομηνία και ώρα αποστολής του email στην ηλεκτρονική διεύθυνση social@slgr.gr με τίτλο "ΛΕΥΚΩΜΑ 60 ΧΡΟΝΙΑ Α' ΕΘΝΙΚΗ".

60 χρόνια Α' Εθνική: H παρουσίαση του συλλεκτικού Λευκώματος
EVENTS