MENU

Να μη ζήσουν μία νέα περίπτωση Ομάρ θέλουν στον Ολυμπιακό και γι' αυτό “τρέχουν” από τώρα για να ανανεώσουν τη συνεργασία τους με τον Βραζιλιάνο μέσο, η οποία εκπνέει το καλοκαίρι του 2021. 

Παρότι η συζήτηση έχει ανοίξει εδώ και καιρό βέβαια, το τελευταίο δίμηνο υπάρχει στασιμότητα κι αυτό φυσικά δεν αρέσει στο μεγάλο Λιμάνι. 

Οι Πειραιώτες επιδιώκουν να κλείσουν άμεσα το θέμα του 28χρονου άσου, ώστε να κάνουν τον σχεδιασμό τους για την επόμενη σεζόν δίχως πίεση. Είτε αποφασίσουν να κρατήσουν τον παίκτη, είτε να προχωρήσουν σε μία... υπερήφανη πώληση, θέλουν να το κάνουν με τους δικός τους όρους, όπως αναφέρει η “Sportday”. Εξ ου και το θέμα μπορεί να κλείσει ακόμα και πριν τη λήξη της κανονικής περιόδου. 

Ολυμπιακός: Δεν θέλει... σίριαλ με Γκιγιέρμε