MENU

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για το ματς με την ΑΕΚ: «Θα ήθελα ένα εύκολο παιχνίδι και μια νίκη αλλά δεν θα είναι. Παίζουμε με δύσκολο αντίπαλο, πιστεύω το γήπεδο θα είναι γεμάτο οπότε με τον 12ο παίκτη ελπίζω να κερδίσουμε.

Αγωνιστικά περιμένω καλό παιχνίδι, θα πρέπει να παλέψουμε πολύ για να πάρουμε αποτέλεσμα. Αν είναι γεμάτο όμως το γήπεδο όπως είπα, θα ξεπεράσουμε και την κούραση και θα έχουμε το αποτέλεσμα».

Και συνέχισε: «Είναι πιο εύκολο μετά από αυτό το αποτέλεσμα να πάμε στο επόμενο ματς, δεν έχουμε όμως πολλές ανάσες, έχουμε και παίκτες με μικροπροβλήματα τραυματισμών ενώ από την άλλη η ΑΕΚ έρχεται ξεκούραστη

Όχι δεν φοβάμαι το ματς, μ’αρέσει να παίζουμε με δυνατούς αντιπάλους, έχουμε ένα μειονέκτημα λόγω κόπωσης αλλά πρέπει να ανταπεξέλθουμε».

Για την επιστροφή και την προπόνηση που ακολούθησε γρήγορα: «Είναι λεπτομέρειες της καθημερινότητας αυτές, θα ήθελα να γυρίσουμε από εχθές για να έχουμε χρόνο να προπονηθούμε ξεκούραστοι αλλά όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να παίξουν του χρόνου στην Ευρώπη οπότε θα πρέπει να συνηθίσουν σε αυτές τις συνθήκες». 

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο: «Είμαστε μια ομάδα κατάλληλη για τον θεσμό του Κυπέλλου που μπορεί να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει. Μπήκαμε στο παιχνίδι ξέροντας πως δεν μπορούμε να κάνουμε λάθη και παίξαμε με πάθος, πετύχαμε το γκολ που έδωσε την πρόκριση».

Για το γεγονός ότι ακολουθεί ένα παιχνίδι με την ΑΕΚ:

«Σίγουρα είναι καλύτερο ότι έρχεται μετά από την πρόκριση καθώς πάμε με ανεβασμένη ψυχολογία στο επόμενο παιχνίδι. Αλλά έχουμε περίπου 48 ώρες για το παιχνίδι και κάποιοι παίκτες αντιμετωπίζουν προβλήματα, ενώ η ΑΕΚ έρχεται ξεκούραστη». 

Αν τον φοβίζει η κούραση και το παιχνίδι με την ΑΕΚ:

«Όχι δεν το φοβάμαι αυτό το παιχνίδι μου αρέσει να παίζουμε κόντρα σε δυνατές ομάδες, ωστόσο αυτά που έχουν συμβεί πριν από το παιχνίδι μας αφήνουν κάποια μειονέκτημα».

Για το γεγονός ότι διατηρεί την ίδια εντεκάδα σε τρία διαδοχικά παιχνίδι με μοναδική προσθήκη τον Ιντέγε:

«Κοιτάξτε σε αυτό μιλάνε τα αποτελέσματα. Εφόσον πετύχαμε το στόχο μας σημαίνει ότι είναι πετυχημένο το πλάνο. Έχουμε μικρό ρόστερ και δεν μπορούμε να κάνουμε μεταγραφές. Αλλά ευτυχώς γύρισε ο Ιντέγε και προσέφερε σημαντικές λύσεις».

Πόσο ρίσκο ήταν η επιλογή Ιντέγε:

«Δεν θα τον χρησιμοποιούσαμε αν δεν ήμασταν σίγουροι. Από εκεί και πέρα ήταν μια κίνηση στη σκακιέρα η οποία απέδωσε».

Πως θα χαρακτήριζε τον Ιντέγε:

«Έχω μια πολύ καλή σχέση με τον Ιντέγε, είχαμε συνεχή ενημέρωση από το Ντουμπάι. Πρέπει να πούμε ότι είναι παίκτης με μεγάλο επαγγελματισμό και η θέληση του να ξαναμπεί δείχνει τα στοιχεία του. Αλλά το δεύτερο παιχνίδι έρχεται άμεσα και θα πρέπει εγώ σαν προπονητής να εκτιμήσω την κατάσταση». 

Για το πλάνο του ενόψει ΑΕΚ:

«Θεωρητικά έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε ένα εκτενές ροτέισιον αλλά ξέρω τους παίκτες μου και όλοι θα θέλουν να παίξουν. Θα πρέπει να δούμε και τα δεδομένα που θα προκύψουν κατά την προετοιμασία και θα αποφασίσουμε. Ωστόσο δεν πρέπει να βάλουμε 7-8 καινούργιους παίκτες». 

Αν ζηλεύει τους ποδοσφαιριστές και την ένταση του παιχνιδιού:

«Είμαι πολύ κοντά στην ομάδα και ζω έντονα το παιχνίδι από την άλλη η ομάδα πρέπει να έχει μια απόσταση από εμένα για να ξέρει πως να παρουσιαστεί στο παιχνίδι. Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα δείχνει ότι κατανοεί το πλάνο και το κάνει πράξη».  

Για το γεγονός ότι πήρε μέρος στα πανηγύρια με τον κόσμο:

Σε πρώτη φάση είμαι χαρούμενος που είχαμε τον κόσμο στο πλευρό μας, γιατί η πρώτη ενημέρωση που είχα ηταν ότι δεν θα είχαμε εισιτήρια.  Χάρηκα πάρα πολύ που βρέθηκαν στο γήπεδο, μας βοήθησαν και έπρεπε να ήμουν και εγώ εκεί για να τους ευχαριστήσω με τον τρόπο μου».

Πως περιμένει το ντέρμπι με την ΑΕΚ:

«Περιμένω να γίνει ένα καλό παιχνίδι, θα πρέπει να παλέψουμε πάρα πολύ αλλά αν το γήπεδο είναι γεμάτο θα μας βοηθήσει να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε». 

Ένινγκ: «Μας ταιριάζει το Κύπελλο, θέλουμε γεμάτο γήπεδο με ΑΕΚ»
EVENTS